Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Alergologie a imunologie  pro děti a dospělé -  MUDr. Lenka Pennigrová CSc.
Potřebujete si nechat udělat alergologické či imunologické laboratorní vyšetření a nevíte na koho se máte obrátit?
MUDr. Dušan Rak –  privátní ortopedická ambulance ve Šternberku
Trpíte bolestmi zad nebo bederní páteře? Rádi Vám od bolesti zad v naší privátní ortopedické ambulanci pomůžeme.
Neurologické vyšetření, neurologie Praha – diagnostika, rehabilitace
Trpíte bolestmi zad, svalovou ochablostí nebo hledáte odborníky z oblasti neurologie? Pomoc a neurologické vyšetření najdete na klinice komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Se sestavením výživového plánu pro lepší a zdravý životní styl vám pomůže Studio zdraví Lada
Udělejte něco pro své zdraví a zlepšete svůj životní styl - navštivte Studio zdraví LADA v Přerově, kde vám zajistí přístrojovou analýzu, regenerační procedury a sestaví výživový plán na míru.
Dětské centrum s psychosociální a zdravotní péčí Jihlava, fyzioterapeutickou ambulancí
Komplexní péči o děti od narození do tří let věku poskytuje Dětské centrum Jihlava, příspěvková organizace. Snažíme se co nejlépe zajistit všechny složky náhradní rodinné péče.
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Oční lékař Praha, vyšetření zraku u dětí i dospělých se zaměřením na šedý a zelený zákal
Komplexní vyšetření očí poskytuje Oční ordinace MUDr. Blanka Dienstbierová s.r.o. sídlící na Praze 7. Měříme a kontrolujeme zrak, léčíme zrakové vady i ostatní oční choroby.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie, profesionální dětský psycholog Praha
Odbornou psychologickou pomoc dětem i dospělým poskytuje tým psychoterapeutů ze zdravotního zařízení TERAPEUTIKA, s.r.o. z Prahy. Zajišťujeme individuální, rodinnou i skupinovou psychoterapii.
Vojtova metoda pro dospělé – účinná léčba pohybového aparátu, fyzioterapie
Účinnou léčbou pohybového aparátu se zabývá Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla z Opavy, kde provádí také Vojtovu metodu pro dospělé.
Výživový poradce pro lidi s nadváhou pomáhá se zdravým hubnutím při skupinové i individuální terapii
Nutriční poradce pomáhá při hubnutí pacientům s nadváhou formou skupinových či individuálních terapií. Navštivte poradenské a rekondiční centrum Prozit MUDr. Šárky Andělové, CSc. v Ostravě.
Soukromá kožní ordinace Praha 12, vyšetření a léčba kožních chorob
Soukromá Kožní ambulance Zárubova, s.r.o. v Praze 12 se specializuje na vyšetření a léčbu kožních chorob, odstranění bradavic a lékařskou konzultaci v oblasti dermatologie.
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Ordinace odborného očního lékaře, Ostrov v okrese Karlovy Vary
Oftalmologie, prevence, diagnostika a léčba zraku, ordinace odborného očního lékaře MUDr. Jiřího Valenty ve městě Ostrov v okrese Karlovy Vary.
Poradenství v oblasti zdravého životního stylu, péče o tělo a duši, harmonizace osobnosti
Péči o Vaše zdraví s použitím kvalitních přírodních produktů Vám zajistí KLUB ZDRAVÍ PŘEROV Věra Pitnerová z Přerova. Poradíme Vám, jak zlepšit Vaše zdraví a získat zpět dobrou kondici.
Kožní ambulance Praha 6, léčba kožních a pohlavních chorob, korektivní dermatologie
Komplexní služby dermatologa Vám poskytne Kožní ambulance Fialová, s.r.o. sídlící na Praze 6. Vyšetříme Vás a navrhneme vhodný způsob léčby s využitím balneofototerapie i kryosauny.
Dětský psycholog v Praze, diskrétní psychologická poradna, komplexní vyšetření, děti s ADHD
Dobře míněné rady v oblasti výchovy a vývoje Vašich dětí Vám poskytne dětská psycholožka PHDR. DAGMAR PECHOVÁ, PSYCHOLOGICKÁ PÉČE O DĚTI A DOROST z Prahy 5 – Smíchov.
Měření zraku optometristou, výběr vhodných brýlí pro děti i dospělé
S výběrem těch správných brýlí i kontaktních čoček Vám ochotně pomůže Oční optika Koubová Regina, Písek. Svěřte své oči do rukou zkušených odborníků.
Dermatologie, dermatovenerologie, kožní ordinace a ambulance Chomutov, léčba ekzémů
S dermatologickými obtížemi Vám pomůže specialista z Chomutova dermatolog MUDr. Mojmír Kozel. Poskytujeme komplexní péči kožních alergií, ekzémů, vyrážek i jiných onemocnění.
Levitovo centrum následné péče s chirurgickou ambulancí, dlouhodobá péče Nemocnice Hořice
Tu nejlepší lékařskou péči pro dlouhodobě nemocné pacienty zajišťuje léčebna, kterou spravuje Městská nemocnice Hořice. Postaráme se o Vaše blízké s cílem obnovit jejich psychické i fyzické zdraví.
Profesionální psychiatrická péče, psychiatrická ambulance Praha 5
Profesionální psychiatrická péče, odbornou léčbu duševních chorob, depresí, závislostí realizuje společnost Psychiatrická ambulance Smíchov s.r.o., Praha 5.
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Psychoterapie individuální, párová i rodinná, psychoanalýza, supervize a duševní zdraví
S řešením rodinných i partnerských potíží Vám pomůže tým psychoterapeutů CETERA PhDr. Olga Holeyšovská na Praze 1. Poskytujeme individuální konzultace v oblasti duševního zdraví.