Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Ortopedická ambulance v Brně s moderními přístroji a individuálním přístupem
Moderně vybavená ortopedická ordinace v Brně. Léčba krevními destičkami, rázovou vlnou a laserem. MUDr. Zbyněk Maška Vám pomůže při léčbě pohybového aparátu, artrózy, bolesti kloubů a šlach.
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín, prevence zraku, akutní stavy řešíme bez objednání
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín - Poskytujeme profesionální diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru oftalmologie, akutní stavy řešíme bez objednání.
Regresní terapie - odstranění depresí, traumat, úzkostí, pocitů smutku a fyzických potíží metodou regrese
Techniku Regresní terapie ovládá Hedvika Juráková a pomáhá klientům metodou regrese řešit psychické i fyzické potíže způsobené vlivem traumatických zážitků z minulosti. Působnost - Zlínský kraj.
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie, glukometr, infuzní pumpa, EKG a INR, lipidová poradna.
MUDr. Zdeňka Chytilková Internadia nova s.r.o.
Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, péče o těžce nemocné a umírající – PAHOP
Hledáte oporu při péči o těžce nemocného člena Vaší domácnosti? Nachází se Váš blízký již v terminálním stádiu nevyléčitelné nemoci a Vy nevíte, jak se o něj postarat?
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Oční ambulance Kutná Hora, vyšetření, ošetření, léčba zraku, léčba očních vad, glaukomová poradna
Provádíme vyšetření zraku, preventivní prohlídky, předpisy brýlí a také provozujeme glaukomovou poradnu v Kutné Hoře.
Gynekologická ambulance Šumperk, pravidelné a preventivní prohlídky, ultrazvuková diagnostika
Gynekologická ambulance Šumperk, pravidelné a preventivní prohlídky, ultrazvuková diagnostika, péče o těhotné ženy, očkování, poradenství a aplikace antikoncepce.
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby, nepřetržitý provoz, domácí zdravotní péče, prádelna.
Oční klinika Plzeň, laserové korekce a léčba očních vad, nitrooční čočky, odstranění šedého zákalu
Oční klinika Plzeň, korekce a léčba očních vad, nitrooční čočky, odstranění šedého zákalu, laserová korekce zraku, oční poradenství.
Tradiční čínská medicína Otrokovice, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení, fytoterapie
Nabízíme specializaci na zásady čínské medicíny díky kterým rozšiřuji do povědomí o správném životním stylu a pevném zdraví.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Žďár nad Sázavou, dětská kardiologie, prevence
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Žďár nad Sázavou, dětská kardiologie, preventivní prohlídky, očkování, léčebná péče pro děti a dorost.
Diabetologie, léčba cukrovky, metabolických a kardiovaskulárních nemocí, MUDr. Majerová, Prostějov
MEDINTADIA s.r.o. je diabetologická ordinace v Prostějově, kterou provozuje profesionální lékařka s dlouholetou praxí MUDr. Majerová. Kvalitní lékařská péče v oboru interního lékařství.
Interní a diabetologická ordinace Brno, diagnostika a léčba cukrovky
Interní a diabetologickou ordinaci, obezitologickou ambulanci a lipidovou poradnu v Brně provozuje MUDr. Eva Fenclová, léčba pacientů s cukrovkou a poruchami metabolismu krevních tuků.
Výživový poradce, výživové poradenství a úprava hmotnosti
Hledáte-li výživového poradce, který by Vám pomohl ke správnému životnímu stylu, obraťte se na sportovně relaxační centrum LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku, zajišťující výživové poradenství.
Počítačová analýza chůze odhalí příčiny Vaší bolesti při chůzi - podologie
Zdravotnické centrum Ergona Opava s.r.o. zajišťuje počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny Vaši bolesti chodidel při chůzi. Poradíme se správnou indikací pomůcek.
Ergona Opava s.r.o.
Gynekologie, komplexní lékařská péče  Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování
Gynekologie, komplexní lékařská péče Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování, péče o těhotné ženy, diagnostika a léčba gynekologických potíží, laboratorní vyšetření.
MUDr. BARBORA KARVANOVÁ ČABRÁDKOVÁ - gynekologie
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek, ultrazvuková vyšetření, preventivní prohlídky, předpis hormonální antikoncepce.
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku, vyšetření oční sítnice, předpis brýlí a léků.
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky, zavedení nitroděložního tělíska, léčba poruch močového měchýře.
MUDr. Václav Vácha - Gynekologie a porodnictví, urogynekologie - Duam, s.r.o.
Sportovní fyzioterapie je vhodná pro jedince s aktivním způsobem života i pro vrcholové sportovce
Fyzioterapie pro sportovce, volnočasové i vrcholové, pomáhá udržet tělo v kondici a předejít tím zraněním. Navštivte ordinaci fyzioterapie Mgr. Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy.
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika, psychoterapie, supervize.
Klinická psychologie Pastuchová s.r.o. Mgr. Martina Pastuchová
Odborná psychologická péče o děti a dorost z Prahy a okolí
Psychologické vyšetření, řešení psychických problému dětí a mladistvých, poradenství v oblasti předškolního vzdělávání, při volbě povolání, řešení špatných rodinných situací.
Zlepšení pohyblivosti a rozhýbání kloubů pomocí mobilizačních technik, i v případě artrózy
Pro zlepšení pohyblivosti kloubů využívají mobilizační techniky v ordinaci fyzioterapie Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy. Vhodné při artróze, ztuhlém koleni i po úrazu.
Nervosvalové vyšetření, EMG a EP laboratoř, Brno
Elektromyografická (EMG) vyšetření, vyšetření evokovaných potenciálů (MEP, SEP, VEP, BAEP) v Brně. Objednejte se telefonicky již nyní do naší laboratoře na ulici Rybkova 9.
Moderní lékařské zařízení poskytující péči napříč obory pro pacienty z Trutnovska
Hledáte profesionální péči o Vaše zdraví? Jste obyvateli z okresu Trutnov, anebo zde jen užíváte dovolenou a nastaly u Vás nenadálé zdravotní komplikace? Navštivte naši Polikliniku Úpice, s. r. o.