Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

Pořádání kurzů a školení pro osoby obsluhující hutnící a stavební techniku
Obsluha strojů stavební a hutnící techniky, pořádání školení a kurzů pro strojníky, průkaz pro práci se stavebním strojem zajistí v Brně WAY MORAVA, s.r.o.
Znalecké posudky BOZP i odborné poradenství pro bezpečnost práce | Kolín
Vytváříme proto nejen znalecké posudky BOZP, ale zabýváme se také odbornými školeními a poradenstvím.
Služby v BOZP, PO a hygieny práce
BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. Chrudim Nabízíme své služby v oblasti BOZP, hygieny práce a požární ochrany. V rámci bezpečnosti a ochrany zdraví nabízíme vypracování dokumentace, hodnocení rizik, poradenskou a kontrolní činnost v objektech zákazníků, ale také školení či zastupování zákazníků při jednání se státními orgány.
Hledáme do našeho týmu externí spolupracovníky na pozici: Školitel a metodik účetnictví
Hledáme do našeho týmu ve společnosti DoucimeVas.cz s.r.o. externí spolupracovníky na přípravu on-line výukových lekcí v oblasti účetnictví a daní.
Kurz, školení-novela zákoníku práce 2019, změny pracovněprávních předpisů
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila pro firmy i širokou veřejnost kurz, školení na téma Novela zákoníku práce 2019, se zaměřením na změny pracovněprávních předpisů.
Školení, kurz Finanční a ekonomické řízení podniku-finanční analýza, oceňování podniku, manažerské účetnictví
Zájemci o rozšíření znalostí v oboru Finanční a ekonomické řízení podniku, finanční analýza, oceňování podniku mají možnost se přihlásit na kurz, školení u Vzdělávací agentury JVN Uherské Hradiště.
22. Mezinárodní sympozium Mosty 2017 -  program 22. mezinárodního Stavebního veletrhu IBF
Mosty – stavby spojující národy a generace - MOSTY 2017 Pořadatel Mezinárodního sympozia společnost SEKURKON s.r.o., Vás zve 27. - 28. dubna 2017 do Hotelu Voroněž - Křížkovského 47 v Brně.
Vzdělávací kurzy manažerských dovedností - akreditované programy, školení
Rozvíjejte své vůdčí dovednosti s firmou HM PARTNERS s.r.o. se sídlem u Nového Jičína. Pořádáme akreditované programy pro manažery, efektivní školení a vzdělávací kurzy manažerských dovedností.
Kurz pro obsluhu stavebního stroje - zajištění optimálního výkonu
Kurz pro obsluhu stavebního stroje, zajištění optimálního výkonu, univerzální dokončovací stroje, stavební technika, půjčovna stavební techniky zajistí v Ostravě firma WAY MORAVA, s.r.o.
Profesionální školení pro autolakýrníky - aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu
Společnost Autoslužby Janoušek pro vás připravila profesionální školení v Ostravě pro autolakýrníky, které vašim zaměstnancům zajistí aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Ochrana životního prostředí - ekolog podniku - osvědčení o způsobilosti výkonu je u nás samozřejmostí
Kurz ochrany životního prostředí je tu pro zájemce o znalost předpisů OŽP a odpadového hospodářství.
Datová komunikace Praha 6 - technické konzultace, analýza provozu, testování sítí
Nejmodernější technologie zaplavily svět. My s nimi držíme krok už od roku 1993, kdy byla založena naše společnost VUMS DataCom.
Technický dozor stavebníka a koordinátor BOZP
Firma Karla Brendla Vám zajistí bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Nabízí technický dozor stavebníka a koordinátora bozp v okolí Nového Jičína a Bílovce.
Technické kurzy, školení a rekvalifikace Příbram - pro obsluhu technických strojů a zařízení
Technické kurzy a rekvalifikace pro obsluhu technických strojů a zařízení zajistí společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. z Přibrami – odborné profesní vzdělávání
Odborné školení v BOZP, požární ochrany - pro firmy a zaměstnance
Pokud potřebujete proškolit zaměstnance z požární ochrany nebo v BOZP obraťte se na firmu SAFETY PRO s.r.o. v Olomouci, která patří mezi uznávané odborníky.
Semináře a školení účetnictví Plzeň
Ing. Julie Kukanová se v Plzni věnuje seminářům a školení účetnictví. V nabídce kurzů naleznete Elektronickou evidenci tržeb (2016), Roční účetní závěrky a další.
Naučte se kvalitně svářet Svářečská škola kurzy | Česká Třebová
Naučte se kvalitně svářet s naší Svářečskou školou v České Třebové. Poskytujeme svářečské kurzy pro začátečníky až pro pokročilé. Svářečské kurzy jsou zakončeny úřední zkouškou. Vyhlášená Svářečská škola v České Třebové vás naučí svářet všemi metodami. Vybírejte z těchto nabídkových kurzů: Základní kurzy  a kurzy zaškolení dle ČSN 05 0705 ...
Vzdělávací institut - rekvalifikační, odborné kurzy a školení
Vzdělávací institut v Prostějově se zaměřuje na odborné, rekvalifikační kurzy a školení pro uchazeče o zaměstnání, kteří jsou registrováni na úřadu práce, ale i pro soukromé osoby a zaměstnance firem.
Hasící přístroje, hydranty, protipožární zařízení
HASEO, v.o.s. se sídlem v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova prodává, opravuje a provádí revize protipožárního zařízení.
Workshop věnovaný řízení rozvoje zaměstnanců podle Toyoty spojený s křtem nové knihy
Rozvoji talentů ve firmách se věnuje kniha Toyota Talent od Davida Meiera, jejíž první české vydání právě vychází. Navštivte workshop na toto téma a potkejte se s autorem osobně!
Odborná konference zdravotních laborantů a zdravotních sester
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě pozývá zdravotní laboranty a zdravotní sestry.
Anglická jazyková škola, kurzy angličtiny od září, angličtina Brno
angličtina pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, intenzivní výuka, dětské kurzy, komunikace, na výslovnost, firemní výuka, zahájení kdykoli během roku
Školení na míru pro firmy a státní instituce - s profesionálními lektory
Pokud chcete kvalitně proškolit vaše zaměstnance, pak kontaktujte Vzdělávací institut v Prostějově, kde vám díky vysoce profesionálním lektorům zajistí školení na míru pro firmy i státní instituce.
Firemní kurzy managementu Praha - odborné školení zaměstnanců
Pro Vaše zaměstnance připravujeme firemní kurzy a školení v oboru management s našimi odborníky z Prahy.
Prodej, opravy, revize, provozní kontroly žebříků, lešení | Náchod
Provádíme prodej, opravy, servis, provozní kontroly pro žebříky i lešení. Jste-li z Náchoda, Nového Města nad Metují, České Skalice nebo odkudkoliv jinad, zastavte se u nás. Žebříky a lešení nejen prodáváme, ale máme dlouholeté zkušenosti i v jejich opravách, revizích a kontrolách. U žebříku a lešení vyzkoušíme pevnost, průhyb, boční ...