Chcete svým zaměstnancům poskytnout kvalitní péči, a to i v oblasti dalšího vzdělávání? Kurzy pro firmy nabízejí široké spektrum možností, jako jsou jazykové kurzy, základy komunikace a prodejních dovedností, manažerská minima, prezentační dovednosti, kurz asertivity, rétoriky, asistentky, prodeje po telefonu a další.

Kurzy a školení pro chovatele zvířat, pracovníky zemědělských firem i studenty
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. pořádá pro chovatele zvířat, studenty či pracovníky zemědělských firem odborné vzdělávací akce.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Odborně zaměřené školení jeřábníků a vazačů v Plzni –  zvyšte své šance na úspěch ve zdvihací technice!
Jsme předním poskytovatelem odborných školení jeřábníků a manipulační techniky. Zajistíme vám certifikáty pro váš úspěšný start v oboru zdvihací techniky.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Kurzy a školení strojníků stavebních strojů a obsluhy motorové pily
Kurzy a školení strojníků stavebních strojů a obsluhy motorové pily pořádá společnost AUTO EDU, s.r.o. v celém Moravskoslezském kraji – v Opavě, Ostravě, Havířově, Vítkově.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Získejte osvědčení v elektrotechnice - odborný kurz pro elektrikáře dle NV 194/2022 Sb.
Školení elektrikářů dle nařízení vlády 194/2022 Sb. pořádá Vzdělávací a poradenská agentura Rivs s.r.o. z Ostravy. Přidejte se mezi další zájemce a získejte osvědčení s celostátní platností!
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Institut komunitního rozvoje, z.s., rozvoj lidských zdrojů, vzdělávání, školení, kurzy
Institut komunitního rozvoje, z.s. je organizace, která se věnuje rozvoji lidských zdrojů v Moravskoslezském kraji prostřednictvím projektů jako jsou školení a vzdělávání.
Institut komunitního rozvoje z.s. Ostrava strategie, vzdělávání, koučink
Odborné revize žebříků, lešení a kurzy lešenářů - bezpečnost práce, požární ochrana
Odborné revize žebříků a lešení včetně jejich prodeje provádí firma HROMEK s.r.o. z Hodonína. Zajišťujeme kurzy lešenářů, jako je bezpečnost práce a požární ochrana.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Odborné poradenství pro ekologické stavby Most - přidejte se k našim spokojeným zákazníkům
Medium International I. s.r.o. se specializuje na odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů při realizaci ekologických staveb a dalších vodních děl.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Školení jeřábníků, vazačů břemen - vazačský, jeřábnický průkaz
Školící středisko KNOTEK s.r.o. zajišťuje pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště školení jeřábníků, vazačů. Asolventi obdrží příslušný průkaz - vazačský, jeřábnický.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Odborná způsobilost v elektrotechnice – školení dle Nařízení vlády č. 194/2022 Sb.
Školení odborné způsobilosti v elektrotechnice podle platné legislativy a nařízení vlády realizuje institut vzdělávání BAEL z Ostravy pro elektrikáře, projektanty a slaboproudaře.
BAEL Jindřich Babarík
Koordinátor BOZP na staveništi - prevence rizik, dohled na dílčí pracovní činnosti
Dohled na dílčí pracovní činnosti a prevenci bezpečnostních rizik zajišťuje na Vysočina firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Zajistěte si včas svého koordinátora BOZP na staveništi.
Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP
Společnost Pavel Veselý poskytuje komplexní služby oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP, vč. koordinátora BOZP na stavbách a požární ochrany (PO).
Vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s. se zaměřuje na vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní jak pro účetní s praxí, tak i pro absolventy škol, či úplné začátečníky.
Svářečská škola Hodonín, služby svářečského dozoru
Svářečská škola v Hodoníně poskytuje výběr z několika druhů svářecích kurzů. Nabízí také služby svářečského dozoru dle normy ČSN EN ISO 14731 příloha B.
Doškolovací kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami
Pro získání další odborné způsobilosti ke svařování probíhají u firmy RIVS s.r.o. v Ostravě doškolovací doplňkové kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Českomoravský svaz minipivovarů
Českomoravský svaz minipivovarů hájí zájmy svých členů a šíří dobré jméno českého piva.
Elektro školení dle vyhlášky 50/78 Sb. určené pro slaboproudaře, elektrikáře i revizní techniky
Institut vzdělávání a informací BAEL v Ostravě zajišťuje školení dle Nařízení vlády 194/2022 (dříve vyhláška 50/78 Sb.), které je určeno pro elektrikáře, slaboproudaře, revizní techniky a projektanty.
BAEL Jindřich Babarík
Široký výběr školení pro zákazníky - GINIS Standard, Express, kybernetická bezpečnost
Široký výběr školících programů v souladu s legislativními předpisy zajišťuje společnost Gordic z Jihlavy. GINIS Standard, Express a kybernetickou bezpečnost školíme pro zákazníky z Prahy i Ostravy.
Bezpečnost ochrany na pracovišti, požární ochrana – revize hasících přístrojů
PREVOS servis s.r.o. je společnost z Hradce Králové, která se zabývá oblastí požární ochrany a bezpečnosti práce. Dodají Vám hasící přístroje a postarají se o jejich montáž a revizi.
Nadstavbové kurzy Praha – novinky v legislativě a uplatnění v praxi
Vzdělávacího střediska Praha nabízí nadstavbové kurzy zaměřené na oblasti Požární ochrany, Bezpečnosti a ochrany zdraví při práci nebo Ochrany životního prostředí.
Rekvalifikační kurzy - jeřábník, vazač břemen, obsluha VZV, manipulačních vozíků
Akreditované dělnické kurzy, školení a rekvalifikace pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS, s.r.o. v Ostravě, která podpoří Váš osobní i profesionální růst. Lektorský tým má bohaté zkušenosti.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Akreditované kurzy MPSV pro sociální služby - pro PSS, SP i vedoucí
Vzdělávací centrum Zlín - Mgr. Jiří Vlček pořádá mimo jiné i akreditované kurzy MPSV pro sociální služby pro manažery i řadové zaměstnance sociálních služeb - PSS, SP, vedoucí.
Základní kurz v oboru požární ochrany - příprava na výkon činnosti
Nevíte jak se zachovat v případě požáru, ale především potřebujete kvalifikovaný kurz k vykonávání Vašeho zaměstnání?Absolvujte kurz ve vzdělávacím středisku v Praze.
Školení zaměstnanců v oblasti  bezpečnosti práce a požární ochrany
Školení zaměstnanců na poli bezpečnosti práce a požární ochrany dle platných předpisů BOZP a PO provádí v okolí Brna firma Revize a školení s. r. o.
Revize a školení s. r. o.
Zlepšení kvality výrobků a výrobních postupů a procesů od Intertek s.r.o.
Společnost Intertek s.r.o. z Prahy je globální společnost, která působí po celém světě a pomáhá ve zlepšení výrobků a kvality výrobních procesů dalším průmyslovým firmám.
Pravidelná školení a opakované přezkoušení elektrikářů dle vyhlášky č. 58/1978 Sb.
Elektro kurz, pravidelné školení a opakované přezkoušení dle vyhlášky č. 194/2022 Sb. Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS s.r.o. v Ostravě.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava