Plastové polotovary najdou využití v různých odvětvích a pro zcela specifické účely. Jedná se především o technické plasty, měkčené PVC pásy, plexisklo, polykarbonátové desky, desky pro reklamu, plastové desky pro kutily, různé tyče, trubky, dráty, lišty, profily, plasty pro stavbu, dům a zahradu a mnohé další.

Výroba a potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky
Výroba, potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky pro docházkový systém jako identifikační médium, bankovní karty a další nabízí IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Laminátové a plastbetonové výrobky pro zemědělství s vysokou životností a nezávadností
Sklolaminátové boudy pro telata, vany kotců, rybářské kádě nebo plastobetonové koryta a jiné zboží pro zemědělskou a živočišnou produkci vyrábí firma SAKUTUS spol.s r.o.
Tvarování plexiskla Praha – technologie tepelného ohýbání plastů
Tvarujeme plexisklo pomocí technologie tepelného ohýbání plastů v naší dílně v Praze.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Plastové zásobníky na tablety-velkoobchod, výroba
Zásobníky na tablety dodá firma EUROFORM a.s. Výroba zaměřena na lékovky a půliče tablet z plastu. Jsme velkoobchní prodejci z okresu Kroměříž.
Akce na lexan, polykarbonát dutinkový, plný, plexisklo-prodej i rozvoz
Využijte akce na plný a dutinkový polykarbonát i plexisklo u firmy Lexan Kunovice. Právě nyní prodej za výhodnější ceny, rozvoz materiálu zajistíme.
Chemicky odolný, síťovatelný polyetylenový kompaund TABOREX s paměťovým efektem
Silanem naroubovaný polyetylen Taborex, vhodný pro výrobu potrubí, trubek, telefonních drátů, kabelů, fólií a jiných produktů, nabízí firma Silon s.r.o. v Plané nad Lužnicí.
SILON s.r.o. plastové směsi
Lisování plastových dílů Kolín, sériové, dvoukomponentní technologie, tamponový tisk
Lisovna plastů Tespon s.r.o. sídlící v Kolíně zajišťuje lisování plastových dílů a to i sériově, s použitím dvoukomponentní technologie a provádí tamponový tisk.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Výroba a zpracování umělých hmot Čkyně
Jedním z nejpoužívanějších materiálů v dnešním průmyslu jsou umělé hmoty. Pro potravinářství a další odvětví průmyslu vyrábí Aptar Čkyně s.r.o. vysoce kvalitní produkty, konkrétně uzávěry, a to z různých typů umělých hmot. V nabídce najdete uzávěry těchto typů: - Plastové (šroubovací, narážecí, dávkovací) - ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Lisování plastových dílů Kolín - z vlastně vyrobených forem
Zajistíme vstřikování dílů za použití dvoukomponentní technologie což jsou dvoubarevné díly nebo díly ze dvou různých materiálů.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Oplechování střechy, okapové systémy-specializované klempířství
Firma Renova je specializované klempířství na architektonické detaily. Provádí tedy nejen okapové systémy a oplechování střechy, ale i opravy střechy kostela nebo kapličky.
Reklamní kosmetické přípravky Prachatice
Kosmetické přípravky pro podporu produktu dodává firma Aptar Čkyně s. r. o. V našem oddělení beauty+home naleznete výrobky, které Vám pomohou vytvořit skvělou propagaci Vašeho produktu. Nabízíme Vám produkty z oddělení propagace a cestovních verzí kosmetiky: - Imagin - plochý sprej k užití v magazínech či dopisech. - Easy ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Polyuretanové kaučuky, elastomery v různých barvách, pojiva-výroba
Polyuretanové kaučuky od firmy Plastor - výroba elastomerů je možná v různých barvách. Dodáváme i pojiva, pojící systémy do polyuretanových, kaučukových drtí.
Plastové obrubníky k záhonům Transform | Lázně Bohdaneč
Plastový lemovací obrubník nahradí klasické betonové obrubníky, je lehčí a rovněž opatřen čelními zámky.
Polotovary a výrobky z polyuretanové pěny-technické dílce, válce, desky
Různé výrobky a polotovary z polyuretanové pěny vyrábí firma Plastor z regionu Zlín. Jedná se především o technické dílce, desky, bloky, válce z měkké i tvrdé pěny.
Výroba gumových dezénovaných pásů, podrážky a opatky pro dětské botičky
Výrobu gumových dezénovaných pásů, podrážek a opatků pro dětské botičky Vám zrealizuje naše firma ARCTOS, s.r.o. ze Zlína.
Výrobky z polyuretanových elastomerů-pojezdová kola, silentbloky, bandáže kol
Firma Plastor s.r.o. z okresu Zlín dodává výrobky z polyuretanových elastomerů. Využití - pojezdová, podávací kola, silentbloky, bandáže kol, polotovary pro strojní obrábění.
Plastové hadice a systémy pro vedení kapalin a plynů, rozvody paliva, brzdové hadice
Systémy pro vedení kapalin a plynů, vlnité i hladké plastové hadice pro rozvody paliva, vzduchu, spojovací a brzdové hadice vyrábí společnost Uniwell CZ s.r.o., Zdíkov.
Plastové ochranné trubky, hadice a systémy ochrany kabelových svazků
Ochranné trubky, hadice, kabely a systémy ochrany kabelových svazků vyrábí z extrudovatelných polymerních plastů společnost Uniwell CZ s.r.o. Zdíkov. Pro vyšší kvalitu dílů využíváme 3D měření.
Lisovna plastů, vakuové pokovování, tvarování, výroba forem na plasty a gumu
Lisovna plastů společnosti IRISA ve Vsetíně zpracovává termoplastické hmoty vakuovým tvarováním a vstřikováním, povrchovou úpravou vakuovým pokovováním a také výrobou forem na plasty a gumu.
Polyesterová vlákna TESIL pro výrobu netkaných textilií, Planá nad Lužnicí
Polyesterová vlákna TESIL pro využití při výrobě netkaných textilií vyrábí společnost SILON s.r.o. v Plané nad Lužnicí. TESIL, to jsou polyesterová staplová vlákna vysoké kvality, která mají na trhu již více než 50letou tradici. Vyrábí se z recyklovaných PET lahví a díky svým výborným vlastnostem, například vyváženému poměru mezi tažností a ...
SILON s.r.o. plastové směsi
Plošná vulkanizace tkanin, pogumování textílií
Plošnou vulkanizaci tkanin a pogumovaných textilií provádí společnost ARCTOS, s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na zpracovávání textilií.
Parapety Kladno- venkovní hliníkové, vnitřní plastové a z dřevotřísky
Parapety venkovní z hliníku, vnitřní plastové a také z dřevotřísky nabízíme v našem obchodě v Kladně. Venkovní hliníkové parapety dodáváme v délkách minimálně 100 a maximálně 6000 mm a sílou od 1,5 do 2,6 mm, dle požadované šířky parapetu. Povrch parapetu je upraven eloxováním a práškováním s vysokou barevností a stálostí. Vnitřní parapety ...
Access Solutions - víc než jen komponenty
Access Solutions - to jsou komponenty pro dveře, dvířka a kryty strojů a zařízení, tedy panty, závěsy, zámky, západky, uzávěry, těsnění, madla, rukojeti aj. Essentra Components si díky akvizici firmy Mesan ještě více posílila pozici předního výrobce a dodavatele konstručních součástek. Výrobní možnosti se tak rozrostly o: 7 strojů pro ...
Parkurové překážky z laminátu vydrží dlouho
Kvalitní parkurové překážky nabízí společnost MZL – AB. Používali jste dosud parkurové překážky ze dřeva? Pokud s jejich vlastnostmi nejste spokojeni, vyzkoušejte naše parkurové překážky, které jsou vyrobené z kvalitního laminátu. Oproti těm dřevěným se pyšní mnoha pozitivními znaky – mají nižší hmotnost, vyšší pružnost, dobrou stabilitu a jsou ...