Plastové polotovary najdou využití v různých odvětvích a pro zcela specifické účely. Jedná se především o technické plasty, měkčené PVC pásy, plexisklo, polykarbonátové desky, desky pro reklamu, plastové desky pro kutily, různé tyče, trubky, dráty, lišty, profily, plasty pro stavbu, dům a zahradu a mnohé další.

Zakázková výroba karet a jejich personalizace Praha, věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty
Vyrábíme věrnostní, dopravní, platební či vstupní karty a nově i bio-karty, které nezatěžují životní prostředí.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Zpracování plastů Planá nad Lužnicí, vlákna SOFISIL vyrobeno z drcených PET lahví
SILON navrhuje, vyrábí a prodává výkonné směsi na bázi polyolefinů a polyesterová vlákna pro aplikace ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, pro hygienické a lékařské aplikace.
SILON s.r.o. plastové směsi
Výlisky z polymerních materiálů - profesionální kompletace plastových produktů
Na výlisky z polymerních materiálů a jejich následnou profesionální kompletaci se specializuje společnost Josefa Krčmy, která sídlí ve Vsetíně a zajišťuje kvalitní finální plastové produkty.
Josef Krčma - lisovna plastů
Vakuové výlisky z thermoplastů pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování a vakuové výlisky z thermoplastů Vám zajistí společnost PAJR s.r.o. Vše od návrhu po hotový výrobek. Sídlíme ve Vlkavě v okrese Mladá Boleslav.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Plastové výplně pro chladící věže Děčín, výplně z různých materiálů, různé struktury a povrchů
Výplně a eliminátory jsou používány v chladicích věžích po celém světě. Po desetiletí se osvědčily v celé řadě aplikací: jak při prvotních instalacích, tak při optimalizacích stávajících zařízení.
Magnetické karty, čipové karty i plastové karty IdentCORE
Výrobou a prodejem magnetických, čipových a plastových karet pro Vaše marketingové účely se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Vinylové schody - renovace, obklady schodišť vinylem
Společnost VSCHODY Otrokovice dodává vinylové schody, které jsou vhodné pro renovace starších schodišť i obklady schodů v novostavbách. Firma působí převážně v okolí Zlína a regionu Zlínský kraj.
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauracích, molech
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauračních zahrádkách, přístavních molech, plastové produkty z TRAPLASTU.
Ruční kontaktní laminace u tvarově složitých kompozitních výrobků
Společnost COMPACT - Radomír Trecha z regionu Zlín využívá metodu ruční kontaktní laminace, ideální u malosériové výroby, např. pro prototypové díly a tvarově složité výrobky.
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard, krytky s očkem, krytky s krčkem, povrchové úpravy krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Vinylové schody v moderním designu – dekor dřeva a kamene, prodej na e-shopu
Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov dodává a montuje vinylové schody v moderním dekoru dřeva a kamene. Veškeré dílce a komponenty pořídíte za výhodné ceny na e-shopu.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Neviditelný zahradní obrubník - vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný
Neviditelný zahradní obrubník, který je vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný zakoupíte u firmy ABC service, obchodní společnost s.r.o. z Frýdku-Místku.
Výrobce inovativních umělohmotných uzavíratelných systémů
Uzávěry z umělé hmoty, které vyhovují nejnovějším technologiím a bezpečnostním požadavkům, uzavíratelné systémy používány pro balení produktů ulehčující každodenní styl života – Aptar Čkyně s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Výroba dílů ze sklolaminátu RTM technologií - injekční vysokotlaké vstřikování
Společnost COMPACT Radomír Trecha z regionu Zlín vyrábí díly ze sklolaminátu, karbonového kompozitu s využitím RTM technologie - injekčního vysokotlakého vstřikování.
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk přímo na plastovou reklamu, řezání plastů.
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding, výroba plastových dílů na zakázku.
Technické plasty PE, PP, PA – lisované polotovary i hotové díly
Technické plasty PE, PP, PA v podobě lisovaných polotovarů nebo celých hotových dílů nabízí obchodní společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Trubky pro ochranu elektrických a optických kabelů
PE-HD ochranné trubky, potrubí, kabelové chráničky i mikrotrubičky od společnosti MATEICIUS a.s. Široký sortiment, vysoká kvalita našich výrobků i minimalizace negativních vlivů na životní prostředí.
MATEICIUC a.s.
Tváření, zpracování plastů, plexiskla, polykarbonátu-řezání, ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou
Společnost POLY design Zlín se zabývá zakázkovou výrobou z plexiskla, polykarbonátu. Provádíme tváření, zpracování plastů-ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou.
Vývoj, výroba plastových dílů a celků pro automobilový průmysl
Plastové a pryžové výrobky, vývoj i montáž komplikovaných celků především pro automobilový průmysl. Nejmodernější technologie, dlouholeté zkušenosti a dokonalé technologické zázemí v Moravské Třebové.
ATEK s.r.o.
Spolehlivý dodavatel v oblasti vstřikování plastů a dalších služeb
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vstřikování a dalšího zpracování plastů? Jste střední či velký podnik a sháníte vhodného partnera pro úkony typu montáže, třídění, skladování a logistiky?
Gaudium Industrialis s.r.o.