Plastové polotovary najdou využití v různých odvětvích a pro zcela specifické účely. Jedná se především o technické plasty, měkčené PVC pásy, plexisklo, polykarbonátové desky, desky pro reklamu, plastové desky pro kutily, různé tyče, trubky, dráty, lišty, profily, plasty pro stavbu, dům a zahradu a mnohé další.

Kabelové směsi TABOCAB pro průmyslová odvětví
Odolné kabely a stavební dráty pro stavebnictví, fotovoltaiku, energetiku, dopravu a průmysl vyvíjí a zhotovuje společnost SILON s.r.o. působící po celém světě.
SILON s.r.o. plastové směsi
Výroba dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu, kompozitu
Ve společnosti COMPACT Radomír Trecha se specializují na výrobu dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu a karbonového kompozitu. Při sériové výrobě využívají RTM technologii.
3D modely pro automotive, dřevěné a plastové formy pro prototypy - výroba
Výrobou 3D modelů pro automotive a dřevěných a plastových forem pro prototypy se v okolí Vysočiny zabývá společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě.
Plastové materiály do stavebnictví do interiérů i exteriérů
Materiály z plastu, polykarbonátové a akrylové desky s použitím ve stavebnictví jako prosklení, zastřešení, protihlukové stěny dodává FTP Plastics, s. r. o.
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže, plastové poklopy, kovové poklopy, KLIK šachty.
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Formy pro automobilový průmysl – výroba podle negativů a modelů
Formy pro automobilový průmysl dodává společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Jejich výrobu provádíme podle negativů nebo konkrétních modelů.
Výrobce a dodavatel konstrukčních, dokončovacích a ochranných dílů
Konstrukční, dokončovací a ochranné díly z plastů. Standardizované i zakázkové výrobky. Rychlé dodací lhůty. Stálý sortiment katalogových dílů najdete v našem e-shopu.
A components s.r.o.
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty, světelná a nesvětelná reklama, orientační a informační systémy budov.
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, výroba a prodej
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, ochrana závitů trubek proti znečištění, přírub, ochranné uzávěry hadic a rukojetí, výroba a prodej plastových krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Zatravňovací dlažba pro zpevnění travnatých a štěrkových ploch
Zatravňovací dlažbu pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch, cest či parkovišť s různým druhem zatížení zhotovuje společnost Daer, s.r.o., Praha.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Čipové klíčenky do identifikačních systémů - výborná skladnost, velký výběr designů
Bezkontaktní čipové klíčenky mnoha barev, které se používají do identifikačních systémů vám dodá společnost IdentCORE s.r.o., která působí po celé České republice.
IdentCORE s.r.o.
Přesné plastové výlisky, lisování, zpracování, montování do sestav
Zakázkovou výrobu výlisků z plastických hmot včetně potisku Vašeho loga Vám poskytne společnost EVRA, spol. s r.o. se sídlem Hrbov 45 ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.
Lisování plastů a výlisků pro automobilový a elektrotechnický průmysl, výroba, montáž
Specialisty na vstřikování plastů naleznete u společnosti Gaudium Industrialis s.r.o. se sídlem v Oloví u Sokolova. Lisujeme plasty a výlisky, poskytujeme služby v oblasti náhradního plnění.
Gaudium Industrialis s.r.o.
Nástrojárna, konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, zpracování návrhu
Výrobou vstřikovacích forem pro sériovou produkci i prototypové plastové díly se zabývá energicky se rozvíjející společnost Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. se sídlem v Olšanech u Prostějova.
Lehké, bezpečné a především výkonné plastové palety pro Vaši logistiku
Plastová paleta Rackpal® 1208M společnosti Schoeller Allibert je silnější, ale lehčí než většina palet na trhu, využívá se hlavně v logistice - potravinářský průmysl, e-commerce, retail, automotive.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.
Polykarbonátové desky Česká Třebová – zdarma řežeme libovolné rozměry
Polykarbonátové desky dodáváme v široké škále provedení a tlouštěk, Eshop prodej komůrkové polykarbonátové desky nebo polykarbonátové desky plné - KLAHOS spol.s r.o. Česká Třebová
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Venkovní a vnitřní okenní parapety – široká škála dekorů
Okenní doplňky, jako jsou vnitřní a venkovní okenní parapety v široké škále dekorů prodává v okolí dačic a Slavonic firma Okna Bastl.
Recyklace plastového odpadu, termoplastů, výroba regranulátů
Zpracování termoplastů, recyklace plastového odpadu, výrobu a prodej regranulátů jako polotovar pro další výrobu realizuje společnost ESTAMPA s.r.o., Jičín.