Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Obklady a dlažby pro váš domov, pokládka obkladů a dlažeb v Jihlavě a okolí
Stavby Tominec je společnost, která se zabývá pokládkou obkladů a dlažeb podle vašich představ a požadavků v Jihlavě a okolí. S námi budete mít krásný, funkční a pohodlný domov.
Zátěžové kobercové čtverce, dlaždice - variabilní dílce do bytu, kanceláře, pracovny
Podlahové studio Jegla Babice dodává v rámci podlahovin i kobercové čtverce. Dílce jsou vhodné do kanceláře, pracovny i bytu. Výhodou je velká variabilita. Realizace zakázek v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Atypické posuvné dveře v různých rozměrech - výroba na míru, montáž, prodej v eshopu
Jsme společnost Š+N MIRADE s.r.o. vyrábí atypické posuvné dveře na míru. Navštivte náš eshop, kde prodáváme dveře v různých typech a rozměrech. Rádi vám poradíme s výběrem a postaráme se o montáž.
Š+N MIRADE s.r.o.
Vinylové podlahy pro každý interiér za skvělé ceny
Odolné vinylové podlahy se snadnou údržbou v mnoha barvách a designech pořídíte za skvělé ceny u společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. v Praze 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Posuvně sklopné dveře - moderní balkónové dveře, které zajistí více světla a prostoru
Užíjte si více prostoru i slunečního svitu díky novým a moderním balkónovým dveřím. Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. nabízí posuvně sklopné dveře, které se jsou navrhnuty podle nejnovějších trendů.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Textilní a kokosové rohože - interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot
Textilní a kokosové rohože, interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot Vám dodá firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé České republiky i Slovensko.
DIAMANT AK s.r.o.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal. Montáž podlahových systémů.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal zajišťuje firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna v rámci celé ČR. Dodávka i následná montáž podlahových systémů.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Tradiční a kvalitní kamenosochařské práce –  kamenné obklady krbů
Kamenný obklad krb, který zútulní Váš domov a dodá Vašemu interiéru šmrnc, Vám zajistí Kamenictví Otruba v Plumlově. Vsaďte na profesionála z oboru kamenosochařství.
Kamenictví Karel Otruba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Montované sprchové a WC kabiny a zástěny HPL pro sportoviště a koupaliště
Naše společnost Böhme CZ spol. s.r.o. ze Slušovic dodává montované sprchové nebo WC kabiny a zástěny HPL, které efektivně oddělí toalety a jiné prostory na sportovišti, koupališti či v aquaparku.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
KPG, KPC, KPN-G kulové přírubové kohouty na plyn POLIX, prodej
KPG, KPC a KPN-G kulové přírubové kohouty POLIX na plyn prodává firma P.A.servis spol. s.r.o. z Olomouce. Působíme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a dalších lokalitách.
P.A.servis spol. s r. o.
Vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback - vinyl s imitací dřeva do domácnosti i pro komerční prostory
Společnost Bukoma group s.r.o. Brno prodává vinylové podlahy, pro domácnosti i komerční prostory doporučujeme moderní vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback s imitací dřeva.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Dodávka a montáž filtračního zařízení pitné vody pro domácnosti
Dodávku a montáž zařízení pro filtraci pitné vody v domácnostech zajistí ve Znojmě a jeho blízkém okolí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva včetně namíchaní odstínu za super ceny
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva s výbornou krycí schopností seženete u Barvy - laky komplet v Opavě. Máme všechny značky fasádních barev za super ceny včetně míchacího centra.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Podlahářství, podlahové práce, dodávka podlahových krytin, pokládka podlah, oprava a údržba podlahových krytin
Podlahářství Láska s.r.o. nabízí dodávku a pokládku všech druhů podlah. Provádí také opravy a údržbu podlahových krytin.
Podlahářství Láska s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o. - převratné a inovativní řešení pro sanaci betonu
Potřebujete efektivní řešení pro sanaci betonu? Premix Servis nabízí širokou paletu materiálů a technologií, které zaručují nejen opravu, ale i dlouhodobou ochranu vašich betonových konstrukcí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Interiérová a exteriérová industriální okna – dlouhá životnost a možnost individualizace
Dopravu a montáž, návrh a možnost individualizace interiérových a exteriérových industriálních oken s dlouhou životností zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Prodej potrubního příslušenství z oceli - příruby, trubkové oblouky, ohyby, přechody, T-kusy
Společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. je významným dodavatelem potrubí, potrubních dílů a příslušenství, které využijete především v plynárenství, energetice, stavebnictví a petrochemii.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Chlazený beton z betonárny TBG METROSTAV s dlouhou životností pnutí a trhlin
Společnost TBG METROSTAV s.r.o. provozuje v Praze Libni první betonárku s chladicím zařízením pro snížení teploty betonu a dodržení předepsaného technologického postupu pro beton bez pnutí a trhlin.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Uzavírací a zkušební balony pro kanalizace
Společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje izolační systémy, mezi něž patří i uzavírací a zkušební balony pro kanalizaci, které jsou vyrobené z pevné a odolné gumy.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Hadicové rychlospojky geka pro jednoduché spojování hadic - e-shop
Při práci na zahradě jistě každý ocení jednoduché spojování hadic. Proto jsou pro vás ideálním řešením hadicové rychlospojky geka, které si pořídíte v e-shopu firmy TAFIMEX trade s.r.o..
TAFIMEX trade s.r.o.
Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Kvalitní střešní krytina - betonové tašky různých druhů
Betonová střešní krytina různých barevných variant a kvality seženete od brněnské společnosti Mediterran CZ s.r.o., která poskytuje kvalitní střešní krytiny.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Zimní zahrady, zádveří a zábradlí z kvalitního a odolného polykarbonátu
Výrobu a montáž zimních zahrad, zádveří, zábradlí a skleníků z polykarbonátu, který je velmi odolný a kvalitní, zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty s.r.o. v Ostravě a ve Frýdku-Místku.
H&P Polykarbonáty