Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Exteriérové vchodové dveře - vstupní dveře s moderním vzhledem a bezpečnostním kováním
Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy vyrábí, prodává a montuje bezpečnostní exteriérové vchodové dveře s moderním vhledem.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
WC příčka Baseline 18mm - levnější a ekonomické řešení sociálních zařízení
Různé barvy a provedení WC zástěr a příček v podobě levnějšího a ekonomického řešení sociálních zařízení včetně WC příčky Baseline 18 mm má ve svém bohatém sortimentu společnost BÖHME CZ spol. s.r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Výroba tyčových a keramických topných těles Hradec Králové
Firma KTS - AME s.r.o. z okresu Hradec Králové zajistí svým zákazníkům kvalitní výrobu tyčových a keramických topných těles.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Prodej interiérových dveří značek INVADO, PORTA a ERKADO za zajímavou cenu
Vhodné řešení pro každý interiér představují interiérové dveře zn. INVADO, PORTA a ERKADO, které prodává za zajímavou cenu firma Š+N MIRADE u Olomouce. Na prvním místě je u nás spokojenost zákazníků.
Š+N MIRADE s.r.o.
OSB desky - kvalitní a trvanlivý materiál pro vaši stavbu
OSB desky jsou ideální řešení pro každého, kdo chce stavět rychle, snadno a ekologicky. Nejširší výběr OSB desek pro použití v interiéru i exteriéru najdete u firmy AZ WOOD, a.s z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin, plynů -  prodej, servis
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin a plynů dodává firma P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Jejich prodej a servis zajišťujeme pro Prahu, Brno, Ostravu, Plzeň a Liberec.
P.A.servis spol. s r. o.
Rychlé kotvení do různých materiálů zajistí polyesterové a vinylesterové chemické kotvy
Chemické kotvy na bázi polyesterových a vinylesterových pryskyřic, sloužící k rychlému a snadnému kotvení do různých typů podkladů, prodává firma Den Braven Czech and Slovak a.s.
Zatravňovací plastové dlaždice s dlouhou životností a minimální údržbou
Cenově dostupné plastové zatravňovací dlaždicové systémy s dlouhou životností a vysokou pevností prodává v okolí Hradec Králové firma K.O.S.- plastic, spol. s r.o.
K.O.S.- plastic, spol. s r.o. Plastové ploty
Gumové rohože a podlahoviny – dorazy a další produkty nejen pro dopravní prostředky a logistiku
Na prodej gumových rohoží, podlahoviny a dorazů vhodných nejen pro dopravní prostředky, logistiku a transport zboží se zaměřuje společnost Anděl CZ, s.r.o. provozující e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Teplovzdušné vytápěcí jednotky pro efektivní vytápění hal a provozů
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště projektuje teplovzdušné jednotky jako ideální řešení při vytápění průmyslových hal a menších provozoven.
LUNA PLAST a.s., - přední inovátor v produkci a technologii PE potrubí
LUNA PLAST a.s., založená v roce 1994, je přední český výrobce PE plastových trubek, nabízející širokou paletu produktů pro moderní průmyslové a stavební aplikace.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Rozbočovací krabice Abox - podzimní akce Spelsberg Česká republika 2023 - multifunkční kleště zdarma
Máte rádi akce? Jednu z dalších zajímavých akcí si pro Vás opět připravila Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Střešní světlíky pro průmyslové stavby - kvalitní prosvětlení objektů
Stavební společnost Brozire z Ostravy zajišťuje výrobu světlíků pro průmyslové stavby. Provádíme kompletní výrobu i montáž. Díky kvalitním profilům zajišťujeme dlouhou záruku.
Brozire s.r.o.
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Návrh vhodného řešení i instalace elektrického podlahového vytápění firmy Fénix
Návrhem vhodného řešení i instalací elektrického podlahového vytápění firmy FENIX se zabývá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Havířova, Karviné a Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky, velkoobchod stavebního materiálu, fasádní systémy.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Návrh, prodej a montáž elektro rozvaděčů
Návrh, prodej a instalaci elektro rozvaděčů pro rodinné domy nebo byty zajišťuje v okolí Opavy a Vítkova firma Furch Jiří.
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej a profesionální pokládka PVC podlah a linolea - podlahářství
Podlahářství Tom&Ka z Opavy Vám zajistí prodej i pokládku PVC či linolea. Jako firma s dlouholetými zkušenostmi Vám zaručujeme profesionální služby a pomůžeme Vám s podlahou dle Vašich představ.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher - prodej, servis, seřízení a atesty
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher k ochraně zařízení v systému dodává P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Prodej, servis, seřízení a atesty zajišťuje pro Brno i Plzeň.
P.A.servis spol. s r. o.
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN