Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Produkty pro systémy instalace vytápění, chlazení, rozvodů pitné vody, páry a vzduchu
Hledáte kvalitního a prověřeného dodavatele instalatérského sortimentu? Sháníte armatury, čerpadla, otopná tělesa a jejich příslušenství? Obracejte se na nás, jsme specialisté v oboru od roku 2004.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Polykarbonové (komůrkové) desky a plexisklo  – řezání na míru, materiál za velkoobchodní ceny
U firmy GAVENDA s.r.o. naleznete polykarbonové desky na míru za velkoobchodní ceny. Materiál pro zastřešení přístřešků nebo průmyslových hal – plykarbonát, komůrkové desky, plexisklo a příslušenství.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Elektrické vytápění hal, skladů, sportovišť - infračervená sálavá topidla pro vytápění velkých ploch a objektů
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku se specializuje na dodávku elektrického topení pro vytápění hal a velkoplošných objektů.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Posuvné a interiérové dveře do bytů a rodinných domů – realizace prováděná na míru
Interiérové a posuvné jednokřídlé a dvoukřídlé dveře a dveře do pouzdra včetně zárubní a komponentů do bytů a rodinných domů realizují na míru profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o.
Š+N MIRADE s.r.o.
Hrubá stavba Pardubice – základy, desky, obvodové zdivo a příčky
Velký výběr stavebních materiálů včetně toho pro hrubou stavbu si přijďte prohlédnout a koupit do Doluru v Pardubicích. Pro kvalitní stavbu si pořiďte kvalitní stavební materiál!
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Snižte náklady na klimatizaci pomocí termoaktivní stěrky na venkovní izolaci stěn domů a budov
Pořiďte si stěrku AERO-THERM® exterier od firmy Obnova servis s.r.o., která poskytuje venkovní izolaci stěn, snižuje náklady na klimatizaci a zajišťuje pohodlnější prostředí ve vaší budově.
THERMO INDUSTRY, a.s. Izolační stěrky a přípravky proti plísni
Prodej a pokládka koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny
Prodej a pokládku koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny zajistí v Břeclavi i Znojmě spolehlivá firma LASPO podlahářství z Brna.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Úsporné sanitární WC příčky pro nové a rekonstruované objekty - školy, úřady, nemocnice
Jsme společnost Böhme CZ spol. s.r.o. a vyrábíme úsporné sanitární WC příčky pro nově postavené i rekonstruované objekty. Příčky dodáváme do škol, úřadů, nemocnic a restaurací v České republice.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Podlahářství, dřevěné, vinylové, PVC podlahy Třebíč
Komplexní podlahářské služby, od výběru vhodné podlahy, dodávky a položení s finální povrchovou úpravou provádí Podlahářství Leoše Svobody v celém okolí Třebíče.
Podlahářství Leoš Svoboda
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Kvalitní a spolehlivý materiál - matice, vruty a další seženete od Šrouby Klocová
Kvalitní a spolehlivý spojovací materiál pořídíte v Kutné Hoře nebo Kolíně od společnosti Šrouby Klocová - spojovací materiál, která nabízí široký sortiment zboží.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Dodávka a prodej svařovaného černého potrubí – závitové a tlakové trubky
Specialistou na prodej svařovaného černého potrubí – trubky závitové a tlakové podélně svařované, vyráběné dle rozměrových norem – a dodávkou po celé ČR je společnost GENERAL TRADING GATE CZ s.r.o.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Dodávka, instalace kotlů na biomasu - kotel na dřevo, pelety představuje úsporné vytápění
Buďte nezávislí na dodávkách plynu nebo elektřiny, zvolte jako formu úsporného vytápění kotel na biomasu, v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj se kvůli instalaci kotle obraťte na firmu DAEko s.r.o.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Plynovody, produktovody – odborná montáž, opravy i rekonstrukce
Plynovody, produktovody a jejich odbornou montáž, opravy i rekonstrukce realizuje společnost GLUMBÍK s.r.o., která je jednou z nejvýznamnějších v oblasti potrubních systémů.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Prodejce stavebního materiálu - střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo
Stavebniny Hudečková s.r.o. Kojetín je spolehlivý prodejce stavebního materiálu - za výhodné ceny u nás pořídíte střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo aj.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Zakupte pórobetonové zdivo, tvárnice a příčkovky u nás na prodejně
Stavebniny společnosti Porobet prodávají na prodejně v Paskově stavební zdivo jako je pórobetonové zdivo, tvárnice, příčkovky, U-profily. Navštivte naši prodejnu a vyberte si z široké nabídky.
POROBET GROUP s.r.o. Stavebniny Paskov
Kruhové clony pro vodorovné, šikmé a svislé potrubí, elementy ke snížení průtoku vzdušniny v potrubí
Kruhové clony s ručním ovládáním, které slouží ke snížení nebo úplnému zamezení průtoku vzdušniny ve vodorovném, šikmém nebo svislém potrubí, prodává firma EKOMETAL - E spol. s r.o. z Vysokého Mýta.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Primalex inspiro - jednoduchá aplikace, vysoce kryvá a otěruvzdorná barva
SILESIA COLOR nabízí limitovanou edici barev Primalex inspiro, jedná se o jemné tóny bílé barvy, které mají jednoduchou aplikaci a výborné krycí i otěruvzdorné vlastnosti.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce