Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Kvalitní podlahy a příslušenství na terasu - vše pod jednou střechou
Sháníte-li kvalitní terasovou podlahu s nadčasovým designem, pak oslovte firmu BOMA PARKET. Naleznete zde široký výběr teras včetně příslušenství.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Dodavatel písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket - rozvoz na Zlínsku
Sypké stavební materiály můžete objednat u firmy Jaroslav Mrázek Stavebniny Doubravy, která zajistí dodávky písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket. Řešíme rozvoz na Zlínsku.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Interiérové dveře Náchod - nejlepší kvalita za příjemnou cenu
Potřebovali by už vyměnit vaše staré dveře za nové? Sháníte interiérové dveře za příjemnou cenu? Obraťte se na firmu pana Zdeňka Kozáka.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Kompletní opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety
Stavební firma DAGETT 66 v Kopřivnici poskytuje odborné a kvalitní služby v oblasti opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety v rámci celé České republiky.
DAGETT 66, s.r.o.
Kvalitní výroba dýhových sesazenek lisováním na plošné desky jako náhrada masivu
Společnost TPR s.r.o. se specializuje na výrobu dýhových sesazenek a jejich lisování na plošné desky. Sesazenky jsou vyrobeny z různých tlouštěk dýhy z přírodního materiálu. Adekvátní náhrada masivu.
TPR s.r.o. Kompletní interiéry na klíč
Herbol lazury na dřevo - sleva 10% s kódem 10NADREVO při nákupu v eshopu
V eshopu nejlepsibarvy.cz, firmy BARVY COLORMAT s.r.o. Zlín, nakoupíte lazury na dřevo Herbol se slevou 10% - s kódem 10NADREVO. Lepší ceny pro registrované zákazníky.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Široký výběr - elektroinstalační materiál nejen pro instalatéry, topenáře a elektrikáře
Firma KOVER, spol.s r.o. se specializuje na prodej elektroinstalačního materiálu. Široký sortiment pro instalatéry, topenáře, elektrikáře a také běžné zákazníky najdete na prodejně v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Prodlužte si koupací sezónu a předcházejte nehodám dětí s kvalitním zastřešením bazénu
Firma MONTPLAST CZ s.r.o. je expertem na zastřešení bazénů v Pardubicích a okolí. S kvalitními konstrukcemi si prodloužíte koupací sezónu a zvýšíte bezpečnost a úspory spojené s údržbou bazénu.
MONTplast CZ s.r.o. Zastřešení bazénů a zimní zahrady
Artbeton - ražená dlažba, která imituje přírodní materiály - PODLAHOVÉ SYSTÉMY - LIBEREC
Společnost PODLAHOVÉ SYSTÉMY - LIBEREC se zabývá pokládkou podlah a dlažeb, ke kterým patří i Artbeton, který skvěle imituje přírodní materiály.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Plastové plynoměrové skříně pro RD i velké objekty, domovní HUP – dodávka
Dodávkou plastových plynoměrových skříní pro rodinné domy i velké objekty, domovní HUP, soklů, regulátorů a uzavíracích armatur pro plyn se zabývá společnost DILES Company s.r.o. se sídlem v Ostravě.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Položení obrubníků, kladení betonových dlaždic, zámkové dlažby a další zemní práce
Hledáte-li společnost, která by se Vám postarala o položení obrubníků a pokládku zámkové dlažby či betonových dlaždic, můžete se obrátit na Eltom s.r.o. z Ostravy, zaměřující se na veškeré zemní práce
Eltom, s.r.o.
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Prodej bezešvých trubek a následný pozink potrubí bezešvého i svařovaného
Prodejem a pozinkováním bezešvých trubek a svařovaného potrubí se zabývá společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, specializovaný dodavatel potrubí a potrubních dílů.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Okenice, žaluzie, výkladce - mistrovské historické repase od DALEX TRADE
Společnost DALEX TRADE s.r.o., se specializuje na repliky oken a dveří do památkově chráněných objektů po celé ČR, včetně okenic, žaluzií a výkladců.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Hutní a spojovací materiál - jekly, vinkly, roxory, hřebíky, matice, vruty závitové tyče
Stavebniny Hudečková Kojetín jsou spolehlivým partnerem pro dodávku hutního a spojovacího materiálu. Skladem je široký sortiment materiálů - jekly, roxory, vinkly, hřebíky, matice, závitové tyče.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Volné pracovní pozice: prodavač/prodavačka ve Smržovce u společnosti Tomeš VSH s.r.o.
Hledáte novou pracovní příležitost v oblasti prodeje? Společnost Tomeš VSH s.r.o. nabízí volnou pozici prodavače/prodavačky na své podnikové prodejně ve Smržovce.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Velkoobchodní prodej fitinek - T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna
Prodej instalatérských trubkových spojovacích dílů, jako jsou T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna, ale také hrdla, sedla, nátrubky, návarky, zajišťuje firma GELDBACH - CZ s.r.o. z Brna.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Impregnace dřeva – účinná ochrana střešních krovů před škůdci
Díky impregnaci dřeva ochráníte vaši střechu nejen před nechtěnými dřevokaznými škůdci, ale také vaše finance spojené s případnou sanací napadeného neošetřeného dřeva.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva