Aktuální microsite

Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Výuka plavání, kurzy plavání kojenců, batolat a těhotných žen Žďár nad Sázavou
Všem zájemcům o vodu nabízíme pořádání kurzů plavání pro kojence, batolata, děti a jejich rodiče, nabízíme plavání v bazénech i plavání dětí doma.
Dřevařská výroba Děčín, truhlářství, výroba dřevěného nábytku, zahradní domky, pergoly
Naše firma se zabývá kompletním truhlářstvím, dřevařskou výrobou, na zakázku vyrobíme zahradní nábytek, zahradní domky a pergoly.
Výroba prototypových dílů Lázně Bělohrad, díly z vysokopevnostních plechů, pružinových ocelí
Firma Strojtools s.r.o. z Lázní Bělohrad je specialistou na výrobu lisovaných prototypových a vývojových dílů, zejména pro automobilový průmysl.
Chemikálie a elektronika pro automobilový a farmaceutický průmysl
Zpracování a vývoj chemikálií, léčiv, plastů, elektroniky a hybridních vozidel v divizi Chemikálií a elektroniky u společnosti Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Beskydská vesnička Horní Domaslavice – Moravskoslezský kraj
Obec Horní Domaslavice v okrese Frýdek Místek nedaleko Havířova a Českého Těšína. Na dojezd je i Ostrava a sousední Polsko.
Obec Horní Domaslavice
Obec Stožec, okres Prachatice, Schwarzenberský plavební kanál, Soumarské rašeliniště, park Šumava
Obec Stožec vznikla jako dřevařská osada a přesný rok založení není znám, první písemná zmínka je z roku 1769, leží na území Národního parku Šumava.
Prodej topiva a sypkého stavebního materiálu nedaleko České Lípy
Pevná topná paliva, prodej sypkého materiálu v okrese Děčín, nabídka uhlí, koksu a briket Ústecký kraj, výkopové práce, to vše od firmy Jiří Kopecký – Krásná Lípa.
Prodej a realizace podlah Moravskoslezský kraj
Prodej podlahových krytin, montáže a realizace podlah, tradiční i moderní podlahové krytiny, podlahy Ostrava, pokládka podlah společností Avatar group, s.r.o.
Avatar group, s.r.o.
Pronájem luxusních obytných vozů v průběhu celého roku na dovolenou i víkendový výlet
Vydejte se na dovolenou nebo na prodloužený víkend obytným vozem. Luxusní obytné vozy v průběhu celého roku pronajímá Půjčovna obytných vozů Drnovice s.r.o.
Obec Míčov-Sušice, okres Chrudim, Železné hory, vyhlídková místa, cykloturistické trasy
Obec Míčov-Sušice, okres Chrudim je položena v nadmořské výšce 533 m n. m. a rozprostírá se na ploše 1237 ha, naleznete zde mnoho vyhlídkových míst.
Realitní makléř Ostrava, prodej a koupě bytů, rodinných domů, prodej formou aukce, převody
Realitní makléř Ostrava zajišťuje zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu nemovitostí, prodej formou aukce, převody nemovitostí, finanční poradenství.
Ubytování Penzion 68 Kladno, 14 lůžek, uzavřené parkoviště, dovolená pro rodiny s dětmi, oslavy
Nabízíme ubytování v Penzionu 68, které se nachází 1 km od centra města Kladna, v jeho okolí naleznete dostatek kulturního i sportovního vyžití.
ŠKODA KODIAQ –  až sedmimístné SUV s nejmodernějšími technologiemi, pokročilou konektivitou
Pro nový ŠKODA KODIAQ – sedmimístné SUV s nejmodernějšími technologiemi a pokročilou konektivitou a několika výbavovými stupni, zamiřte do autosalonu Auto Hégr v Olomouci.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Ubytování Penzion Alexandra Svoboda nad Úpou, 14 lůžek, ubytujeme i pejsky, vybavená kuchyňka
Rádi Vás ubytujeme v penzionu Alexandra ve Svobodě nad Úpou, ubytování v pokojích a rodinném apartmánu, ubytování i s pejskem, parkování u objektu, plně vybavená kuchyňka.
Čirý akrylátový lak na auto pro všechny typy oprav se snadno a rychle aplikuje
Dodávku akrylátového laku na auta Nexa Autocolor P190-6870 2K HS CLEARCOAT pro lakovny zajistí společnost AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov. Čirý lak je vhodný pro všechny typy oprav.
Autolaky JANOUŠEK
Městské lesy Planá, výroba a prodej dřeva, péče o les, ochrana lesa, správa městské honitby
Městské lesy Planá zajišťují těžební a pěstební péči o les, ochranu lesa, výrobu a prodej dřeva, řeziva a paliva a správu městské honitby.
Zakázková výroba, vstřikování plastických hmot a vakuové tvarování Rakovník, plastové nádobí
Zabýváme se výrobou v oblasti vstřikování plastických hmot a vakuového tvarování pro spotřební a stavební průmysl. Vyrábíme a dodáváme plastové soupravy pro letecký catering a gastronomii.
Výroba čerpadel Brno, dodávky vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel
Společnost Tapflo je evropský, nezávislý rodinný výrobce a celosvětový dodavatel vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel a jiných průmyslových technologických zařízení.
Malířské a natěračské práce Praha, malování pokojů, chodeb, stropů, malování bytů a domů
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízím kompletní malířské a natěračské práce, rádi zajistíme malování pokojů, chodeb, stropů, malování bytů a domů.
Prodej koberců Ostrava, kusové, bytové, zátěžové koberce, běhouny, PVC, obšívání koberců
V naší prodejně v Ostravě nabízíme koberce a kvalitní PVC Belgické výroby a jsou také v různých šířích, dále nabízíme běhouny a kusové koberce za příjemné ceny po celý rok.
Malířské a natěračské práce - ploty, vrata, zábradlí, střechy a podlahy
Natěračské práce ve Vašem domě či bytě provádí firma Seniorservis z Brna. Pokud sháníte malíře či natěrače plotů, podlah, zábradlí nebo střech, kontaktujte nás.
Prodej MIG/MAG svařovacích hořáků MAP i náhradních dílů na eshopu i v kamenné prodejně
Na prodej a servis svařovací a svářecí techniky se specializuje firma WELDPOINT s.r.o., kterou najdete v Zakřanech, Brno-venkov. Zakoupit na prodejně či na eshopu lze i MIG/MAG svařovací hořáky MAP.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Izolatérské práce - izolace PUR pěnami v ČR i na Slovensku
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín provádí izolatérské práce v ČR na Moravě i na Slovensku. Specializujeme se na izolace PUR pěnami.