Aktuální microsite

Kompletní stavební činnost Litoměřice, rekonstrukce domů, stavební úpravy, montáž obkladů
Naše firma Dronestav s.r.o. z okresu Litoměřice provádí kompletní stavební činnost jako jsou kompletní rekonstrukce domů a bytů, stavební úpravy, montáže obkladů, výkopové práce.
Advokátní kancelář Brno, zpracování právních analýz, podání, smluv a jiných právních dokumentů
Advokátní kancelář Brno zajišťuje veškeré advokátní služby, poradenské a konzultační činnosti, jakož i zastupování klientů při soudních sporech.
Zubní ordinace Dolní Lutyně, zubař pro děti a dospělé, léčba zubů a dásní, zubních kanálků
Zubní ordinace Dolní Lutyně nabízí kompletní ošetření chrupu za pomoci moderních vyšetřovacích metod a technologií včetně bělení zubů, odstranění zubního kamene, dentální hygiena.
Deratizace Praha, dezinsekce, dezinfekce, likvidace škůdců, ochrana dřeva, sanační práce celá ČR
Firma ASANA servis s.r.o. z Prahy provádí kompletní likvidace škůdců pro gastronomické provozy, zdravotnictví, veřejné budovy, potravinářský a ostatní průmysl, deratizace, dezinsekce.
Cukrárna DANA Mimoň, zákusky, zmrzlina, poháry, cukrovinky, chlebíčky, teplé i studené nápoje
V naší cukrárně DANA z Mimoně objevíte a ochutnáte zákusky, dorty, poháry, cukrovinky, točenou zmrzlinu, dárkové balíčky, teplé a studené nápoje.
Stomatologická péče pro dospělé pacienty a děti Jihočeský kraj
Zubní ordinace ve Strakonicích nedaleko Písku poskytuje svým pacientům profesionální stomatologickou péči. Ordinace Věry Gruberové je špičkou ve svém oboru.
Cukrářské pomůcky Praha, internetový prodej vykrajovátek, formiček, dortových forem, podložek
Eshop Sladilka.cz nabízí originální cukrářské pomůcky na pečení cukrovinek nebo dortů, plastová vykrajovátka, silikonová vykrajovátka, formičky, válečky, dortové formy, podložky pod dorty.
Pracovní oděvy, bundy, vesty, kombinézy, kalhoty - výroba, dodávka, prodej
Ostravská společnost Hydrospor s.r.o. se specializuje na výrobu, dodávku a prodej veškerých ochranných pracovních oděvů, bund, vest, kalhot, kombinéz a dalších pracovních pomůcek.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Autoservis, autoopravna, opravy všech typů automobilů, vozidel, mechanické opravy
Autoservisní, mechanické práce všech typů automobilů, výměna a opravy pneumatik, seřízení geometrie, plnění klimatizací provádí firma Aleš Lengál u Znojma.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Rodinné oslavy, výročí i pořádání firemních setkání či seminářů v útulném penzionu v lednicko-valtickém areálu
Pořádání firemních setkání a seminářů, rodinných oslav či výročí i s možností ubytování zajistí v penzionu U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě, sousedící přímo se zámeckým parkem.
Výroba plastové dveře, interiérové, exteriérové montáž, prodej
Vyrábíme, prodáváme a zajišťujeme montáž plastových dveří pro interiér i exteriér se sklem i plné.
Technologie elektro-erozivní obrábění umožňuje výrobu složitějších tvarů pro lisovací stroje
Složité tvary pro lisovací nástroje vyrábí společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci za pomocí technologie elektro-erozivní obrábění. Zaměřují se na sériovou výrobu.
Stavby občanské vybavenosti a průmyslové objekty
Chcete se pustit do výstavby či rekonstrukce a sháníte generálního dodavatele celé stavby? Nevíte si rady s revitalizací Vašeho objektu? Máte zájem o kompletní projekt s dodávkou na klíč,
Restaurování, rekonstrukce a renovace historický staveb a památek
Památková péče, obnova a restaurace historických míst, budov a památek, režie grantů a dotací v oblasti památkové péče, vypracování dokumentace v oboru památkové péče.
Realizace mokřadů, odbahňování rybníků – výstavba ve vodním hospodářství
Výstavbu ve vodním hospodářství provádí v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma BoBaStav s.r.o. Budujeme mokřady a odbahňujeme a čistíme rybníky.
Horkovzdušné smršťovací tunely ULMA - balení potravin, výrobků do folie
Výhradním dovozcem horkovzdušných smršťovacích tunelů ULMA je firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna, která prodává kvalitní stroje pro balení potravin a výrobků přímo do folie.
Prodej stavební chemie PCI - lepidla na obklady i dlažbu, spárovací hmoty, izolace
Sháníte-li kvalitní stavební chemii, přijďte navštívit prodejnu společnosti Profila Trade s.r.o. v Ostravě, Brně, Olomouci i Praze, kde si můžete vybrat z širokého sortimentu stavební chemie PCI.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Vedení finančního účetnictví a další služby Praha – včetně daňového poradenství
Hledáte spolehlivou firmu pro vedení jednoduchého či podvojného účetnictví? Pak se spolehněte na služby společnosti Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Autovrakoviště, ekologická likvidace vozidel s povolením pro nakládání s autovraky
Profesionální služby v oblasti ekologické likvidace vozidel zajistí společnost IB – MET s.r.o. Autovrakoviště s povolením pro nakládání s autovraky. Působíme v okolí Pohořelic a Brna.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Rostlinná výroba Jestřebí, soukromé zemědělství, prodej brambor, pšenice, ječmen, řepka olejka
Soukromý zemědělec Oldřich Říbek z Jestřebí se věnuje rostlinné produkci a to zejména pěstování pšenice, ječmenu, řepky olejky a brambory.
Soukromá mateřská škola SEDMIKRÁSKA Bradlec okres Mladá Boleslav, zdravé stravování, akce
Mateřská škola SEDMIKRÁSKA Bradlec okres Mladá Boleslav nabízí dětem předškolního věku vzdělání, rodinnou pohodu, přátelské prostředí a vzájemný respekt.
Tvorba a správa webových stránek Praha, tvorba webů pro firmy všech velikostí, front-end vývoj
Nabízím firmám všech velikostí tvorbu a správu webových stránek, zvláště pak se zajímám o vývoj webových rozhraní front-end.
Hotel Horizont Pec pod Sněžkou, čtyřhvězdičkový hotel, moderní pokoje, bazén, posilovna, sauna
Nabízíme špičkové ubytování s řadou služeb v ceně, moderní pokoje s výhledem na horizonty Krkonoš, zázemí pro firemní akce, svatby a rodinné oslavy, pro stálé zákazníky máme Věrnostní program REGATA+.
Cukrářská výroba Netřebice, dětské, narozeninové a svatební dorty, cukroví, minizákusky, DIA dorty
Cukrářská výroba Zdeňka Pinkasová z Netřebic pro Vás připraví ty nejchutnější a originální dorty pro oslavy, svatby či výročí, zhotovujeme zákusky, mini zákusky, cukroví i DIA dorty.
Dodávky hydraulických agregátů Rakovník, standardní, speciální a mini agregáty
Naše firma CHARVÁT HYKOM s.r.o. z Rakovníku vyrábí a dodává agregáty pro obráběcí stroje, jeřáby, letadla, lodě, stavební stroje, pro zdvihací plošiny, vodní a parní elektrárny, malé lisy apod.
CHARVÁT HYKOM s.r.o. hydraulické agregát