Aktuální microsite

Penzion Sklárna Jizerka Jablonec nad Nisou, celoroční ubytování, restaurace s polopenzí, parkování
Penzion Sklárna leží v nejvýše položené osadě Jizerských hor nabízí celoroční ubytování s parkováním vhodné pro rodiny s dětmi, jednotlivce i skupiny.
Autolakovna Zlín, lakováním automobilů, průmyslové lakování, ochrana laku pomocí hybridního vosku
Autolakovna ze Zlína poskytuje profesionální lakování automobilů a motocyklů, zajišťujeme průmyslové lakování včetně ochrany laku pomocí hybridního vosku od společnosti Collinite.
Moderní oční optika - prodej dámských, pánských i dětských brýlí
Potřebujete nové brýle? V oční optice Vintrová Eva Prostějov vám zajistí profesionální kompletní služby - od měření zraku až po zhotovení brýlí.
Stavební činnost Praha, profesionální stavební práce, stavby rodinných domů na klíč, hrubé stavby
Naše stavební firma z Prahy svým zákazníkům nabízí kompletní stavební práce, provádíme hrubé stavby, stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce.
Prodej cementotřískových desek Cetris - nehořlavé a odolné vůči vodě
Prodejem nehořlavých cementotřískových desek Cetris v široké škále formátů, se zabývá CZECHCEMENTBOARD v Hranicích, divize Betonyp. Prodáváme v Praze, Brně a po celé ČR za příznivou cenu.
Pořez dříví - Prodej, dodávka benzínové a elektrické řetězové pily
Pořez dříví, prodej, dodávka benzínové a elekrické pily, kvalitní pily pro profesionály tak i pro domácí kutily zakoupíte od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Základní škola s prvním i druhým stupněm vzdělávání – okres Louny
Zprostředkovatel základního vzdělání pro děti v okrese Louny, základní škola s prvním i druhým stupněm, moderní a příjemné prostředí základní školy v Žatci, to nejlepší pro vaše děti.
Čalounické služby Kladno, čalounictví interiérů vozidel, starožitného nábytku, obytných přívěsů
Naše firma z okresu Kladno provádí profesionální čalounické práce, včetně čalounictví interiérů vozidel, starožitného nábytku, obytných přívěsů, motorových člunů.
Gymnázium Jeseník, příprava ke studiu na vysokých školách a vyšších odborných školách
Gymnázium v Jeseníku je krajskou školou se všeobecným zaměřením a sportovní přípravou, 4 a 8 leté denní studium.
Jádrové vrtání a řezání panelu či betonu od profesionálů ve svém oboru
Specialistou na jádrové vrtání a řezání panelu, betonu a dalších materiálů je společnost RoKy se sídlem v Ostravě, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Obec Kaceřov, okres Sokolov, Novogotická kaple svaté Anny, Barokní reliéf Nejsvětější Trojice
Současnou obec Kaceřov tvoří dvě sídlištní části - Kaceřov, který je jejím střediskem a sídlem jejích samosprávních orgánů a Horní Pochlovice.
Stavební práce a rekonstrukce Opava, zateplení fasád, dlažby, sádrokartonářské práce
Naše firma z Opavy provádí veškeré profesionální stavební práce, včetně rekonstrukcí, sádrokartonářských prací, zateplení fasád, pokládky obkladů a dlažeb.
Reklamní stojany nebo-li áčka - praktická, jednoduchá a efektivní propagace
Brněnská firma Activity promotion s.r.o. zajišťuje veškeré služby pro reklamu a propagaci. Mezi její produkty patří například roll-up a pop-up stěny, reklamní stojany, jmenovky a mnohé další.
Activity promotion s.r.o.
Pákové mechanismy do pořadačů, příslušenství pro kancelářské pořadače
Chybí vám spolehlivý dodavatel lisovacích a montážních nástrojů, jednoúčelových strojů, podávacích zařízení a dopravníků? Sdružujete své aktivity v oblasti pákových pořadačů a kancelářských pořadačů?
Podlahářské práce - rekonstrukce podlah, pokládka koberců, PVC, vinylu
Rekonstrukce podlahy jen od spolehlivé firmy. V regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště, Hodonín provádí podlahářské práce Pavel Bradáč - EFEKT. S námi pokládka koberců, PVC, vinylu bez starostí.
Auta dovážíme, zajistíme online prohlídku z Německa přes videohovor, vybírejte bezpečně z domova
Pro všechny zájemce o dovoz prověřeného auta z Německa od firmy RDAutomobil s.r.o. je zajištěna online prohlídka pomocí video hovoru, kdy si můžete vybírat bezpečně přímo z domova.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Firemní šperky s logem společnosti na míru - originální dárek pro své partnery e-shop
Originálním dárkem pro své zaměstnance nebo obchodní partnery jsou firemní šperky s logem, které vám na míru a dle vaší představy vyrobí klenotnictví EPPI v Praze - využít můžete i našeho e-shopu.
Klenotnictví EPPI Next Generation Luxury s.r.o.
Studujte a vzdělávejte se odkudkoliv a kdykoliv!
Ještě celkem nedávno se mohlo studium, školení, trénink na dálku, zdát jako fikce, něco nepředstavitelného. Technologie a doba vše naštěstí posunula.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Ubytování Penzion H&P Petříkov, Jeseník, můžete mít s sebou psy, 43 lůžek, česká jídla
Penzion HP nabízí příjemné ubytování v Jeseníkách za přijatelné ceny. Je vhodný pro rodiny s dětmi, party kamarádů, ale také školy v přírodě či sportovní soustředění.
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu
Bezbariérová Základní škola, Hradec Králové - Pouchov je určena žákům s poruchami učení a pro tělesně postižené žáky, bezbariérový přístup a schodišťová plošina.
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, K Sokolovně 452
Malířské a natěračské práce Brno, malování pokojů a interiérů, nátěry radiátorů, oken a dveří
Naše firma z okresu Brno provádí profesionální malířské a natěračské práce, malujeme byty, pokoje a interiéry, provádíme nátěry radiátorů, oken a dveří, protipožární nátěry.
Prodej palivového dřeva Frýdek-Místek, těžba dřeva, dodávky palivového dříví, doprava dřeva
Naše firma z Frýdku-Místku provádí profesionální těžbu dřeva, nabízí prodej kvalitního tvrdého a měkkého palivového dřeva.
Topenářské práce Litoměřice, servis a revize plynových zařízení, opravy plynových kotlů
Naše firma z Litoměřic provádí kompletní topenářské práce, zajišťujeme opravy, servis a revize plynových zařízení.
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary LA CULTURA DEL CAFFÉ
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary, hotelové provozy, kanceláře LA CULTURA DEL CAFFÉ od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Modřicích u Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, topenářské práce
Firma VOTONA s.r.o. zajišťuje topenářské práce a prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, působí především v okolí Uherského Hradiště, Hodonína. Řeší převážně dodávky tepelných zařízení.