Aktuální microsite

Zakázková výroba dřevěných obalů pro firmy – originalita pro Vaše zákazníky
Pokud chcete dopřát svým zákazníkům originální dřevěné obaly, využijte služeb Dřevo-products, s.r.o., která se zaměřuje na zakázkovou výrobu a dodává své obaly nejen v oblastech Zlína a Otrokovic.
Dřevo-products, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej kotevní techniky, šrouby
Firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o - to je velkoobchod a maloobchod zaměřený na prodej kotevní techniky - šrouby, nýty, hmoždinky, kotvy, vruty, hřeby a teleskopy.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Akrylátová nábytková dvířka T.acrylic v novém lesklém a matném provedení
Nechejte se inspirovat současným trendem nábytkových dvířek. Firma Trachea doporučuje akrylátová nábytková, kuchyňská dvířka T.acrylic v novém designu, v lesklém i matném provedení.
Kvalitní český nábytek, prodejce, dodavatel nábytku, židle, stoly, pokoje, postele, skříně, Znojmo
Kvalitní český nábytek, vybavení domů, bytů nábytkem. Kuchyně, skříně, postele, sedací soupravy, stoly, židle, dětské pokoje a další zkoupíte od KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Platforma KYBEZ pro oblast kybernetické bezpečnosti a systematického vzdělávání
Hlavním posláním platformy KYBEZ je snaha o bezpečnější digitální prostor a kvalitní život v něm. Zajišťuje komplexní produkty a služby v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Prodej použitých autodílů, náhradních dílů na všechny typy aut
Společnost AUTOVRAK Zlín se zabývá i výkupem starých vozidel a s tím souvisí prodej použitých autodílů - náhradních dílů na všechny typy aut. Najdete nás v Bohuslavicích nedaleko Uherského Hradiště.
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy minibagrem a smykovým nakladačem
Společnost Autodoprava Bohdálek provádí zemní a výkopové práce na Jižní Moravě, zejména v okolí Znojma. Na veškeré práce požíváme moderní a výkonnou techniku.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Pokládka podlah včetně vyrovnání nerovnosti - suché podlahové systémy Fermacell
Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín využívá podlahové systémy a prvky Fermacell®, je to řešení pro vyrovnání nerovnosti podlah před pokládkou nových podlah. Působíme v lokalitě Kroměříž, Zlín, Brno.
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny v mnoha barevných provedeních k dostání na e-shopu mobytexpovleceni.cz.
Izolační materiály - kamenná vlna Náchod
Tyto izolace jsou tepelně a zvukově vysoce odolné, splňují veškeré požadavky na protipožární odolnost i energetickou účinnost budov.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Elektrické ruční nářadí, elektronářadí Narex, Bosch-autorizovaný prodejce, opravy
Narex Servis Hulín je autorizovaný prodejce nářadí zn. Narex, Bosch pro klientelu z regionu Kroměříž, Zlín - elektrické ruční nářadí prodáváme a provádíme i pozáruční opravy.
Výroba cubingu, kontrolních přípravků pro kontrolu montážních dílů
Chropyňská strojírna a.s. z regionu Zlínský kraj patří mezi přední české výrobce cubingu a kontrolních přípravků pro kontrolu montážních dílů. Postaráme se o návrh, výrobu dle zadání zákazníka.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Mléčné produkty z Jaroměřické mlékárny - výroba výhradně z českého mléka
Sháníte kvalitní suroviny, které jsou vyrobeny z českého mléka a neobsahují tolik nežádoucí éčka? Pak navštivte Jaroměřickou mlékárnu, kde mají poctivé české výrobky.
Kovové propisovací barevné tužky prodej Praha - s potiskem i bez
Široký sortiment různobarevných kovových propisovacích tužek s reklamním potiskem či bez potisku Vám dodá PRINTEK - společnost Ing. Petra Nachtmana.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Laserové mikronavařování a mikrosvařování  - doprava po cele ČR
Potřebujete opravit poškozené brýlové obroučky a nechcete, aby byli při opravě zdeformovány? Pak je vhodné laserové mikronavařování a mikrosvařování.
Motorkářské oblečení a příslušenství – přilby, moto kalhoty a rukavice
Motorkářské oblečení a další příslušenství pro motorkáře, jako jsou helmy a přilby, rukavice nebo značkové moto kalhoty, pořídíte v moto prodejně MOTOMO Yamaha v Hustopečích.
MOTOMO s.r.o.
Vývoj mzdových systémů s ochrannou známkou a pravidelnými aktualizacemi – efektivita a úspora času
Mzdové systémy s ochrannou známkou a pravidelné aktualizace těchto systémů zajišťují vývojáři společnosti ProgEco s.r.o., která působí v Olomouci a Prostějově.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Utěsnění spár na bentonitové bázi – těsnící plech MQB 150 aktiv
Zabýváme se prodejem speciálních stavebních prvků, konkrétně výrobou těsnících systému na bázi bentonitu. Pokud nevíte, jak utěsnit spáru na bentonitové bázi obraťte se na nás.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Revize elektrických zařízení a hromosvodů – zajištění bezpečnosti provozu a snížení rizika požáru
Výchozí a pravidelné revize elektrických zařízení a hromosvodů zajistí společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice, která se zaměřuje i na elektroinstalace.
Léčba hemoroidů, hemeroidy Brno - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Brně v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností. Najdete nás na ulici Bartošova 1832/5, 602 00 Brno.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Brno
Pořádání svateb, soukromých akcí a oslav narozenin s ubytováním ve vinařství
Ubytování v penzionu, pořádání svateb, soukromých akcí a zajištění oslav narozenin umožňuje společnost PPS Vinařství Strachotín, která se postará nejen o jakostní vína dle Vašeho výběru.
Tepelná izolace průmyslového potrubí, nádrží – všechny druhy izolace
O izolaci průmyslového potrubí a nádrží provádí na Vysočině firma Dolmont Energo, s.r.o. Izolaci provádíme všemi typy izolačních materiálů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.