Aktuální microsite

Výroba celokovových kluzáků Praha – jediný výrobce na světě
Sníte o bezmotorovém celokovovém letadle tzv kluzáku? Firma Blaník Aircrart Praha, je jediná společnost na světě která tyto kluzáky nabízí.
Ocelové potrubní prvky prodej Praha – široký výběr včetně doplňkového sortimentu
Ocelové potrubní prvky světových značek včetně doplňkového sortimentu dodává a prodává nejen instalatérským a topenářským firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. se sídlem v Praze.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém Praha  - PZTS, EZS
Poplachový zabezpečovací a tísňový systém - PZTS, EZS pro ochranu majetku a osob, rodinných a průmyslových objektů instaluje AKI PRO spol s.r.o., Praha.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Výroba kvalitní pálenky v obci Žešov – vypálíme vám lihovinu z vašeho ovocného kvasu
Chtěli byste z vlastního ovocného kvasu vypálit pálenku? Všichni víme, že domácí výroba je zakázaná, proto vyhledejte odborníky, kteří mají z její výrobou plno zkušeností.
Autoservis, pneuservis, půjčovna automobilů Praha 3 – postaráme se o váš vůz
Porouchalo se vám auto, které je nezbytné pro vaše každodenní fungování? Máme pro vás řešení a to komplexní. Nejenže vám auto opravíme, ale také vám zapůjčíme náš vůz.
Refinancování závazků a pohledávek, poradenství Liberec – pomůžeme vám zvládnout tlak věřitelů
Dostali jste se do nepříjemné situace a nezvládáte splácet vaše pohledávky? Potřebujete pomoc odborníků? Společnost Renta z Liberce patří mezi ně.
Lešeňové věže, fasádní, systémové stavební lešení - pronájem
Půjčovna Josef Brucháček nabízí lešeňové věže pro montážní práce i fasádní systémové stavební lešení - pronájem pro stavaře v okrese Uherské Hradiště.
Rodinné domy na klíč, základové desky dřevostavby a bytová jádra Jenišovice
Sníte o dřevostavbě a nevíte o žádné firmě, která by vám provedla výstavbu základové desky? Oslovte odborníky konkrétně stavební firmu KL STAVBY v Jenišovicích nedaleko Turnova.
Soukromá stomatologická ambulance Praha 5 – kompletní péče pro dospělé
Hledáte kvalitní služby stomatologické ordinace, ale nevíte, kterou si vybrat? Tu nejlepší péčí vám zajistí soukromá ambulance MUDr. Havelková Michaela na Praze 5.
Prodej luxusních hodinek a šperků, zlatnictví, klenotnictví Praha
Zlatnictví Evrom - Eva Mikuškovicová se specializuje na prodej luxusních hodinek a šperků v Praze.
Servis automobilů s pohonem LPG Náchod – opravy a údržby vozů všech značek
Máte automobil s LPG pohonem a nemůžete sehnat autoservis, který vám vůz opraví? LK Autoservis v Náchodě neprovádí pouze přestavby na LPG, ale také kompletní servis.
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Ubytování, hotel Ring, ubytování pro rodiny, sportovní vyžití
Útulné a moderní ubytování nabízí Hotel Ring v obci Svinčice, okres Most.
Testování materiálů, provádění zkoušek pro jadernou energetiku, nedestruktivní zkoušky materiálů, moderní postupy
Společnost Alfa Test Steel, s.r.o. se sídlem v Brně se specializuje na testování materiálů a provádění zkoušek pro jadernou energetiku. Zabýváme se především nedestruktivním testováním.
Řeznictví a uzenářství Rousínov, čerstvé maso vepřové, hovězí, kuřecí, kvalitní uzeniny, zabíjačkové speciality
Řeznictví a uzenářství Františka Janečka nabízí pouze kvalitní a čerstvé maso a také výborné uzeniny vyrobené podle poctivých tradičních receptur. V nabídce máme maso vepřové, hovězí a také kuřecí.
Lékárna Krásná Lípa, přírodní produkty, homeopatické léky, produkty z čínských hub, dermokosmetika
Lékárna Krásná Lípa s.r.o. se zaměřuje především na přírodní produkty. Součástí námi nabízených produktů jsou mimo léků a doplňků stravy také homeopatické léky a produkty z čínských hub.
Sanace vlhkého zdiva a zateplení Vás zbaví vlhkosti a plísní v domě - EKZ Sanace staveb s.r.o.
Společnost EZK Sanace staveb s.r.o. z Plzně zajistí, aby se Váš dům zbavil vlhkosti a plísně. Poskytuje služby v oblasti sanace staveb, a to jejich hydroizolaci a odvlhčení.
Projekční činnost pro železniční dopravu - rekonstrukce tratí, stanic a zastávek
H-PRO GEO s.r.o. je společnost z Ústí nad Labem, která poskytuje profesionální služby v oblasti projekční činnosti pro železniční dopravu, ale i účelové komunikace nebo můstky.
Snídaně, obědy a večeře z klasické české kuchyně v moderním stylu v Bistro Hezky Česky
Bistro Hezky Česky, které najdete v Praze Vinohrady pro Vás má vynikající českou kuchyni, a to hned třikrát denně. Zajíst si zde můžete na snídaně, obědy a večeře.
Rostlinná a živočišná výroba Olbramovice – pěstování obilovin a chov hospodářských zvířat
Pan Jiří Kellner se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Nabízí domácí produkty té největší kvality. Dále nabízí zemědělské služby, a to vše ve Středočeském kraji.
Penzion Klášterský mlýn – příjemné ubytování s restaurací nedaleko Kašperských hor
Chcete poznávat hrady, podnikat celodenní cyklovýlety, a přitom se kochat nádhernou přírodou? Okolí Kašperských hor je ideálním místem pro vaší dovolenou, ale co ubytování?
Kompletní realizace domů České Budějovice – stavíme vaše sny poctivě
Chystáte se stavět dům, a ještě nemáte vybranou firmu, která bude stavbu realizovat? Co takhle vybrat někoho kdo odvádí kvalitní a poctivou práci?
Skupinové psychoanalytické poradenství Mladá Boleslav – pro efektivní týmovou spolupráci
Máte ve vaší firmě kolektiv, který má velký problém s komunikací? Potřebujete, aby váš tým táhnul za jeden provaz a nevíte, jak tomu pomoci?
Stínící, ochranné a lešenářské sítě v e-shopu - clony na ploty, balkony a pergoly
Pevné stínovky s dlouhou životností prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček. V e-shopu naleznete stínící, ochranné a lešenářské sítě a tkaniny na ploty, balkony, pergoly, skleníky i foliovníky.
Epoxidové podlahy Havlíčkův Brod – bezespáré, bezprašné a snadné na údržbu
Máte v koupelně opotřebenou podlahu a nechce se vám ji zbytečně bourat? Nechte si ji rychle a kvalitně opravit epoxidovým materiálem.