Aktuální microsite

Realizace a rekonstrukce koupelen, bytového jádra, projektová dokumentace
Demontáž koupelen, bytového jádra, rekonstrukce, projektovou dokumentaci a samotnou realizaci provádí firma FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, okresu Znojmo.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Kfelský rybník u Ostrova – oblíbený rybářský revír v Karlovarském kraji
Rádi rybaříte, ale ve svém okolí nemáte žádný pořádný rybník? Pak navštivte Kfelský rybník u Ostrova. Je to velmi oblíbený rybářský revír v Karlovarském kraji.
Tenisové kurty Trutnov - venkovní areál otevřen od května do října
Neseďte doma a přijďte si zahrát s přáteli či rodinnou zábavnou partii na upravené venkovní tenisové kurty.
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov
Prodej volně sypaného palivového dřeva
Společnost Wood Rakušan vyrábí a prodává volně sypané palivové dříví z různých dřevin jako smrk, borovice, dub, buk v Třebíči a okolí.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Mikiny se zipem a kapucí pro školáky a maturanty - možnost potisku
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má v prodeji moderní mikiny se zipem a kapucí pro školáky a maturanty, které si můžete nechat také potisknout libovolným vzorem.
Reklamní potisk, s.r.o.
Šperky se zlata a drahých kovů - prodej a výroba v Klenotnictví a zlatnictví Šárka Kellerová
Paní Šárka Kellerová se věnuje výrobě kvalitních a krásných šperků ze zlata a drahých kovů, které prodává ve svém klenotnictví a zlatnictví v Olomouci.
Balení pevných léčiv a výroba desinfekce Peroxid vodíku COO od Coopharma s.r.o.
Coopharma s.r.o. z Prahy je společnost, která se zabývá blistrováním a balením pevných léčiv a výrobou desinfekce, která má mnohostranné využití pro zdraví i domácnost.
Sportovní a dětské hřiště, útulné ubytování a snídaně v ceně v TX Hotelu
TX Hotel z Hostinného v okrese Trutnov nabízí ubytování pro jednotlivce i rodiny, firemní akce, svatby nebo teambuildingy v krásném prostředí se sportovním areálem.
Revize plynu a montáže plynových kotlů nebo plynovodů od Jaroslav Koten
Pan Jaroslav Koten z okresu Žďár nad Sázavou působí jako plynař a může pro Vás udělat revize kotlů a plynovodů, ale i jejich inspekce, opravy nebo montáže.
Čištění kopaných a vrtaných studní včetně opravy – profesionálové ve svém oboru
Máte doma na zahradě špatně zakrytou svou studnu nebo je narušený plášť studny kvůli nepříznivému počasí? Pak potřebujete profesionální opravu a tu vám zajistí Studny Petřík.
Úklidové služby Praha-Modřany - uklidíme za vás byt či kancelář
Znáte to přijdete domů po těžkém dni v práci a už nemáte na nic energii? Doma máte prach, potřebujete vyluxovat, vytřít nebo umýt už tak dlouho odkládaná okna?
Filmový a reklamní catering Praha 4 – pojízdné kuchyně, nadstandardní vybavení
Hledáte pojízdné kuchyně pro natáčení filmu nebo reklamy? Naše společnost House Catering zajišťuje nadstandardní vybavení, a to více jak 10 let.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Bavlněné s krepové ložní povlečení Provence kolekci v jemných pastelových barvách – e-shop
Na e-shopu firmy MOBYTEX zakoupí všichni milovníci Provence stylu ložní bavlněné a krepové povlečení Provence kolekce, a to hned v několika barevných odstínech a vzorových provedeních.
Masážní salon Česká Třebová, masáže na mírů, lymfodrenáže, chiropraxe, proti bolesti hlavy, zad a kloubů
Více než 14 let provozujeme v České Třebové masážní salon Anna Šilarová. Svým zákazníkům nabízíme více druhů masáží, které jim uzpůsobujeme přímo na míru. Nabízíme služby masérství a chiropraxe.
Kancelářské potřeby na váš stůl – velký výběr produktů v katalogu Printek
Konečně jste si doma zařídili potřebnou pracovnu a teď už vám chybí jí jen vybavit? Nabízíme velký výběr produktů do vaší kanceláře.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Hotel Saloon Zlín, retro pokoje, apartmán, snídaně, parkování, restaurace, pivnice, relaxační masáže
Hotel Saloon najdete u řeky Dřevnice, blízko středu města obuvi a Baťovských domků. Lze se ubytovat v retro pokojích. Pro hosty jsou K dispozici jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje a apartmán.
Hotel Saloon Zlín
Veterinární ordinace, interní medicína, chirurgické zákroky, preventivní medicína, čipování, pohotovost
MVDr. Tomáš Barbořík provozuje v Přerově veterinární ordinaci, kde se věnuje interní medicíně psů a koček, medicíně ptáků a drobných savců. Provádíme chirurgické zákroky, preventivní medicínu.
Realizace betonových podlah, betonové desky, česané betony anhydritových podlah, betonové potěry
Firma Roman Nevrkla se sídlem ve Velkých Heralticích v okrese Opava se zabývá realizací betonových podlah. Betonujeme také základové desky rodinných domů.
Svatební oslava, svatební hostiny v pálavské vinárně a restauraci s ubytováním
Ve vinárně a restauraci Pension a restaurant FLORIÁN v Mikulově můžete uspořádat Vaši svatbu. Připravíme Vám svatební hostinu, občerstvení, jídelní tabuli a zajistíme ubytování pro novomanžele.
Rychle stavitelné modulové, rámové lešení - pronájem, půjčovna
Půjčovna lešení Josef Brucháček poskytuje pronájem lešení firmám v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj. Pro pokrytí velkých ploch doporučujeme rychle stavitelné modulové, rámové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Půdní kondicionér pro sázení stromů a keřů a zlepšení jejich aklimatizace po zasazení
Speciálně vyvinutý půdní kondicionér pro sázení stromů a keřů, který zajistí jejich lepší růst a aklimatizaci na místě výsadby – to je půdní kondicionér TerraCottem Arbor od Česko kvete MV s.r.o.
Autorizovaný prodej, e-shop - přesná ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková
Nakupte on-line ložiska SKF u autorizovaného prodejce LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Na e-shopu prodáváme ložiska SKF kuličková, válečková, jehlová, soudečková a další.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Klopové dortové krabice na vysoké patrové dorty - lepší manipulace i bezpečnost při převozu
Ty nejkvalitnější pevné krabice na vysoké patrové dorty seženete jedině u Model Pack shop v kamenné prodejně v Praze nebo na e-shopu. Krabice zajistí bezpečnost i skvělou manipulaci pro patrové dorty.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Litinová kamna na tuhá paliva a designové elektrické krby včetně příslušenství
Prodej a servis litinových, kachlových a krbových kamen na tuhá paliva, ale i designových elektrických krbů, krbových vložek s možností kombinace s šamotovými výměníky
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Pneumatické válce vlastní výroby a vývoj - ATEX, PSC, dvojčinné, kulaté a nerezové
Dvojčinné, kulaté, nerezové a PSC pneumatické válce dodává po celé České republice firma Pneumat System - Fulltechnic s.r.o. z Ostravy. Zabýváme se vlastní výrobou pneumatických prvků od roku 1976.
Pneumat System Full technic s.r.o.