Aktuální microsite

Sirupy a limonády značky ZON, výroba nealkoholických nápojů
Kvalitní a chutné nealkoholické nápoje, balené vody a sirupy s historií vyrábí a distribuuje společnost ZON v Třebíči. Tradiční limonády a sirupy firma ZON, spol. s r.o. vyrábí již 5 generací.
Mzdové poradenství, zpracování mezd a mzdové účetnictví nechejte na nás
Odborníci ve společnosti DÚOPAM Ostrava mají se zpracováním mezd a mzdovým účetnictvím a poradenstvím bohaté zkušenosti, proto nabízíme spolehlivé služby, které vám ušetří spoustu práce i starostí.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Prodej ovocných stromků a především kvalitně pěstovaných meruněk různých odrůd
Zahradnictví URBAN sídlící nedaleko Brna v Želešicích je dlouholetým pěstitelem a prodejcem ovocných stromků a v nabídce má i rozmanité druhy meruněk.
Laboratorní lisy - výroba motorový hydraulický lis
Firma BRIO Hranice se díky své spolupráci se stavebními laboratořemi zaměřuje na výrobu strojů, lisů a zařízení pro zkušebnictví. Naše zařízení vyrábíme pro celou Českou i Slovenskou republiku.
BRIO Hranice s.r.o.
Letní prázdninové Cimbálové úterky - posezení s cimbálovou muzikou a dobrým jídlem a vínem ve vinařství Fuzgrunty
Vinařství Fuzggrunty v Bulharech pořádá každé prázdninové úterý pro všechny známé, kamarády i hosty posezení s Cimbálovou muzikou. Těšit se můžete nejen na muziku, ale také na dobré víno a jídlo.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Prodej kypřičů a kultivátorů půdy – skvělí pomocníci při obdělávání půdy
Kultivátory a kypřiče půdy, které nejen kypří a provzdušňují, najdete ve specializované prodejně zahradní techniky na Vysočině ZAHRADA VYSOČINY.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov
Specialistou na střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov je společnost Opravny Telč, a.s. Zastřešení montovaných hal přizpůsobíme požadavkům zákazníka.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Obsluha CNC frézy, zkušený frézař - hlavní pracovní poměr, stabilní a dlouhodobé uplatnění
Personal fabric - agentura práce, a.s. hledá zkušeného frézaře pro obsluhu CNC frézy v Opavě, přičemž nabízí hlavní pracovní poměr, stabilní, dlouhodobé uplatnění a vysoké ohodnocení.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Kovošrot Krnov - výkup, sběr, odvoz a zpracování kovového odpadu
Společnost Trojek a.s. se specializuje na kompletní zpracování kovového odpadu. Její pobočka v Krnově zajišťuje sběr, výkup a odvoz kovošrotu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Krnov
Plastové plotovky z recyklovaného plastu s dlouhou životností a za nízkou cenu, eshop
Plastové plotovky z recyklovaného plastu, které vynikají dlouhou životností a vhodné pro stavbu bezúdržbových plotů, prodává na svém eshopu firma ABC service s.r.o. za přijatelně nízké ceny.
Autobusová vnitrostátní a mezinárodní doprava na zápasy i turnaje
Autobusovou vnitrostátní i mezinárodní dopravu nabízí firma Josefa Ševčíka, využít ji můžete jako dopravu na zápasy i turnaje a další výlety.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Bezpečnostní agentura - postaráme se o bezpečí v nočním klubu, zabezpečíme objekt
Sháníte-li bezpečnostní agenturu ze Znojma a okolí, pak oslovte firmu TRUE AGENCY SECURITY s.r.o, která je profesionální firmou, která se zabývá ostrahou objektů a osob, převozem peněz a dalším.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.
Kovoobrábění - zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů
Společnost AGROL spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zabývá kovoobráběním, hlavním oborem je zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů.
AGROL spol. s r.o. Zakázkové práce v oblasti kovoobrábění
Autoškola a školicí středisko pro profesní řidiče a řidiče referenty od AUTOCENTRUM PIMSE s.r.o.
AUTOCENTRUM PIMES s.r.o. je moderní autoškola v Praze, která nabízí individuální výuku, ale i školící středisko pro profesní řidiče a řidiče referenty.
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Nouzové otevírání bytů, automobilů, výroba klíčů Ostrava
Zabouchnuté dveře od bytu, automobilu, kanceláře nebo prodejny nejsou překážkou pro tým profesionálů od firmy Karla Bartoše z Ostravy. Kdykoliv během dne otevřou jakýkoliv zámek.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Víčkovače sklenic a lahví – automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček
S uzavírán sklenic a lahví s kovovými víčky typu Deep Twist-Off, Pry-Twist, Pry-Off, ale i běžnými víčky si hravě poradí automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček značky UniMac.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Pro milovníky plážového volejbalu je k dispozici venkovní beachvolejbalový kurt
Kurt na beach volejbal, který je součástí venkovního areálu, je k dispozici pro hráče plážového volejbalu od dubna do října. Areál spravuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě.
CDU SPORT Ostrava
Osteologie - specialista na osteologickou problematiku
Mediekos Ambulance, s.r.o. je zdravotnické zařízení se specializovaným pracovištěm a ambulancí zabývající se problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - komplexní služby a prodej řeziva
Sháníte firmu, která vám zařídí pokládku střešní krytiny nebo její rekonstrukci? Firma pana Novotného vám může nabídnout ještě mnohem víc.
Úklidové služby pro podniky, školy, nemocnice nebo průmyslové objekty od Mýval - úklidové služby
Mýval - úklidové služby je profesionální úklidová firma, která nabízí své úklidové služby pro podinaktelské subjekty, školy, zdravotnické a stravovací zařízení a další.
Česká velkoformátová plechová střešní krytina PROFI - výroba na míru
Výrobcem a dodavatelem velkoformátové plechové střešní krytiny PROFI je společnost STATO střechy s.r.o. v Napajedlech na Zlínsku - zajistíme výrobu na míru.
Montáž, demontáž průmyslových technologií, výrobních linek
Kvalitní a rychlou montáž i demontáž průmyslových technologií, výrobních linek a potrubních systémů zajistí po celé ČR firma MONTEMA z regionu Zlínský kraj.
Zhotovení, realizace strojních omítek u rodinných, bytových domů
Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek u rodinných a bytových domů. Zhotovení strojní omítky je rychlé a kvalitní. Působnost firmy - Jihomoravský, Zlínský kraj a Olomoucký kraj.