Aktuální microsite

Barvy a značkovací spreje na dřevo i kov – kvalitní značky Colorlak, Cosmoslak a Macota
Nátěrové hmoty, barvy na dřevo i kov Colorlak, barevné a značkovací spreje značek Cosmoslak a Macota má ve svém bohatém sortimentu společnost Spojovací materiály - Obchod Zimmermann nejen ve Zlíně.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Zakázková výroba skleniček na víno s potiskem pro hotely, bary, restaurace, vinařství
Skleničky na víno s potiskem ornamentu, loga nebo nadpisu pro hotely, bary, restaurace a vinařství na zakázku zhotoví reklamní agentura STILLUS s.r.o.
Prodej domů, bytů, rekreačních objektů, pozemků a dalších nemovitostí
Pokud uvažujete o koupi domu, bytu, rekreačního objektu nebo pozemku, obraťte se na realitní kancelář PRIME REALITY. Najdeme Vám nemovitost ke koupi, která bude odpovídat Vašim představám.
Pracovní obuv do kuchyně, gastro obuv
Pohodlnou a kvalitní pracovní obuv vhodnou do kuchyní a gastro provozů naleznete u českého výrobce a prodejce zdravotní pracovní obuvi tipaboty.cz z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Dětské autopostele - originální a zábavné postele do dětského pokojíčku pro holky i kluky
Vybavte dětský pokojíček originální a zábavnou autopostelí od jihlavské firmy Ráj spánku. Postele jsou dělány jak v dívčí, tak v chlapecké verzi.
Práce a jídlo – spojení firemních akcí a teambuildingů s degustačním menu
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku nedaleko Olomouce Vám poskytne spojení pracovních záležitostí s gastronomickým zážitkem v podobě degustačního menu.
Homogenizátory, mixéry pro výrobu tekutých potravin s různou viskozitou
Všestranné a účinné homogenizátory a mixéry vhodné pro přípravu dresingů, bramborových kaší, tavených sýrů a dalších tekutých potravin s různou viskozitou pořídíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Využití prodejního potenciálu a zatraktivnění produktu, zvýšení obratu efektivní monetizační strategii
Jedinečnou strategii, která zvýší Vaše obraty, udělá Váš produkt nebo službu atraktivnější a využije jeho veškerý prodejní potenciál, je monetizační strategie na míru od společnosti KASKARA s.r.o.
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Jakostní a přívlastková vína vyráběná tradičním způsobem – výborná chuť a vysoká kvalita
Pokud si rádi vybíráte ty nejkvalitnější jakostní a přívlastková vína a chcete vyzkoušet něco jiného než zaručenou klasiku, pak se obraťte na PPS Vinařství Strachotín nedaleko Mikulova.
Dekorační látky a tkaniny pro čalouníky - originální bytový design
Dekorační látky pro čalouníky prodává velkoobchodní čalounická galanterie BS - textil s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme různé tkaniny včetně kovového příslušenství pro originální bytový design.
BS-textil s.r.o.
Pronájem vysokozdvižného vozíku - zapůjčení VZV, nosnost 16t
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku nyní nabízí možnost pronájmu vysokozdvižného vozíku s nosností 12t a 16t, pro regiony Frýdek Místek, Ostrava, Valašské Meziříčí.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Sáčky všeho druhu - bublinkové, uzavíratelné nebo s netkanou textilií
Společnost HB pack s.r.o. je specialista na výrobu kvalitních obalových materiálů, mezi než patří například i kvalitní a pevné sáčky, které vyrábí v několika variantách.
HB pack s.r.o.
Nezlomitelné hadice pro rozvody vzduchu – vyšší flexibilita, malé poloměry ohybu
Nezlomitelné hadice pro rozvody vzduchu, které se vyznačují vyšší flexibilitou a malými poloměry ohybu naleznete mezi sortimentem prodejce YETTY EU v Jihlavě.
YETTY.EU s.r.o.
Výroba a prodej krmiv pro zvířata, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, asanace
Kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata vyrábí společnost AGRIS spol. s r.o. sídlící v obci Medlov v Jihomoravském kraji. Dodáváme krmiva od masokostní přes krevní až po drůbeží moučku.
Nápojový automat X1 na kávu a teplé nápoje, prodej, pronájem, kompletní servis
Prodej, pronájem, servis a opravy automatů, nápojový automat X1 na kávu a teplé nápoje. Kávový a nápojový servis zajišťuje firma DELIKOMAT s.r.o., z Modřic.
DELIKOMAT s.r.o.
Průmyslová sériová výroba nábytkových dílců a desek CNC formátováním
Komponenty pro výrobce nábytku dodává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zaměřujeme se na průmyslovou sériovou výrobu dílců a desek CNC formátováním a jinými technologiemi.
Kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky - výroba, dlouholetá zkušenost
Pořiďte si kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky s dlouhou životností u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se specializuje na jejich výrobu.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Prodej náhradních a potrubních dílů pro centrální vysavače Beam Elektrolux
Nejen náhradní a potrubní díly pro centrální vysavače Beam Elektrolux Vám zajistí firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Brna, která se postará i o výměnu a servis.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Ubytování pro firmy, zaměstnance v případě školení, semináře na Hotelu Rozkvět
Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou nedaleko Hodonína je Vám k dispozici v případě pořádání školení, semináře pro zaměstnance, rezervujte si také ubytování, pro firmy zajistíme i stravování.
Izolace proti vodě, radonu a agresivním látkám
Společnost SIAS OPAVA spol. s r. o. se zabývá izolací staveb proti vodě, radonu a agresivním látkám. Hydroizolací zabraňují pronikání podpovrchové vody do konstrukcí a dalších prostor.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Muzeum dřevařství Dlouhá Ves – informace o historii s venkovní expozicí
Zajímáte se o historii dřevařství, zpracování a dopravy dřeva? Navštivte expozici v obci Dlouhá Ves, kde se dozvíte plno informací.