Aktuální microsite

Prodej drceného nebo tříděného asfaltového recyklátu
Drcený a tříděný asfaltový recyklát, který se dá použít jako podkladní vrstva nebo pro zpevnění podkladních vrstev prodává na Brněnsku firma Jihomoravská obalovna s.r.o.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT vám zajistí firma ROOT IT s.r.o.
Firma ROOT IT s.r.o. v Litovli nedaleko Olomouce vám poskytne komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT - neváhejte se na nás obrátit ještě dnes.
ROOT IT s.r.o.
Výstavba zpevněných ploch - prostorné venkovní parkoviště, parkovací stání
Plánujete stavbu venkovního parkoviště? Chcete aby bylo prostorné a dostatečně zpevněné? Dopravní stavby Smrčka s.r.o. Vám zajistí realizaci a výstavbu parkovacího stání ve Znojmě i Třebíči.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Odborná instalace, připojení a výměna plynových spotřebičů a zařízení
O odbornou instalaci, připojení nebo výměnu plynových spotřebičů a zařízení se postarají plynaři ze společnosti K-top Třebíč.
K-TOP, s.r.o.
Nový TUCSON Plug-in Hybrid s řadou nejmodernějších inteligentních technologií a plně elektrickým jízdním režimem
Revoluční design, vzrušení z jízdy, maximální efektivita spotřeby paliva, pokročilé asistenční systémy a další inteligentní technologie – to je nový Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Svařovací inventory MMA VECTOR Welding zakoupíte pohodlně na eshopu i na prodejně
Na prodejně či na eshopu zakoupíte u společnosti Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. svařovací inventory MMA VECTOR Welding. Prodejnu najdete v Zakřanech v okrese Brno-venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Čalouněné postele s úložným prostorem - maximální využití místa v interiéru
S maximálním využitím místa v interiéru vám poradí naše spánkové studio Ráj spánku z Jihlavy. Zákazníkům z Vysočiny dodáváme čalouněné postele s úložným prostorem pro ložnice a dětské pokoje.
Reprezentativní čalouněný a kožený nábytek pro právnické kanceláře – pracovní křesla, židle a další
Kvalitně zpracovaný čalouněný a kožený nábytek, jako jsou pracovní křesla, židle a další reprezentativní nábytek pro právnické kanceláře na zakázku vyrábí firma Tradicional.
Rekuperační jednotky – příliv čerstvého vzduchu díky řízenému větrání
Prodej, montáž a servis rekuperačních jednotek zajistí společnost bbklima99, s.r.o. Kvalitní životní prostředí v domě dodá řízené větrání.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Provádíme CNC frézování, Obrobna – CNC soustružení Žamberk
Obrobna – CNC soustružení - opracování na kvalitních strojích firmy Bühler CZ s.r.o. Žamberk
Komponenty pro hydraulické sklápění koreb a servis hydrauliky u sklápěcích aut
Společnost SLOMAK zajišťuje v lokalitě Zlín, Zlínský kraj servis hydrauliky u všech typů sklápěcích aut, komponenty pro hydraulické sklápění koreb nákladních vozidel rozváží po celé ČR.
Automobilové filtry – vzduchový, palivový, olejový, pylový i hydraulický
Kompletní sortiment automobilových filtrů nakoupíte na e-shopu autola.cz. Poskytujeme poradenství s výběrem vzduchového, palivového olejového, pylového i hydraulického filtru pro daný model vozidla.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Nakládání s odpady Prostějov, Olomouc - kontejnerová doprava, svoz a odstranění odpadů
Společnost Nature, s.r.o. zajišťuje kontejnerovou dopravu a nakládání s odpady - svoz i odstranění odpadů. Působíme v regionu Prostějov a Olomouc.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Kontejnerová doprava, přistavení, odvoz kontejnerů, odpadů Prostějov
Kontejnerové odpadové hospodářství obstará firma Nature z Prostějova. Naše kontejnerová doprava se postará o přistavení a odvoz kontejnerů na různé typy odpadů.
Nature, s.r.o. Sběr, svoz, likvidace odpadů Prostějov
Šroubové kompresory - prodej, záruční i pozáruční servis od odborníků
Potřebujete šroubový kompresor a nevíte si rady s výběrem? Navštivte odborníky ve firmě OSPOL TECH, která se zaměřuje na prodej včetně servisu. Vybrat si můžete i v našem e-shopu.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Wellness a romantické pobyty v hotelu Corona Kaplice
Hotel Corona nabízí wellness a romantické pobyty v malebném městě Kaplice na jihu Čech. Ubytování v moderně zařízených pokojích.
Hotel Corona Kaplice
E-shop černé a hnědé uhlí, koks a palivové dříví - objednávejte z pohodlí domova
Černé a hnědé uhlí, koks, brikety nebo palivové dříví nyní nakoupíte z pohodlí domova prostřednictvím e-shopu firmy BOŠ ze Znojma. Postaráme se i dovezení Vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Tepelná čerpadla na klíč - návrh, dodávka, montáž
Společnost Evžen Helinger zajišťuje tepelná čerpadla na klíč. Nabízí kompletní návrh, dodávku a montáž tepelných čerpadel.
Vhodné školící místnosti pro konání školení či konferencí a pohodlné ubytování pro firmy
Vhodné prostory ke konání konferencí, školící místností i ubytování pro firmy v moderně zařízených pokojích, poskytuje společnost Hotel Antoň s.r.o. v malebném městě Telč.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Autobazar, prodej kvalitních ojetých vozů Most
Společnost Společnost AUTOSTENLLY s.r.o. se zabývá prodejem kvalitních ojetých vozidel. Autobazar se specializací na koncernové vozy naleznete v Mostě.
AUTOSTENLLY s.r.o.
Výroba, stroje, zařízení, těžba ropy, námořní manipulační a dopravní technika, svařované ocelové konstrukce, Bruntál
Společnost ELFE, s.r.o. se zabývá činností v oblasti výroby strojů, zařízení a náhradních dílů v oblasti těžby ropy, nerostů a přepravy plynu a také na výrobu námořní manipulační a dopravní techniky.
Multifunkční výkonné laserové tiskárny pro barevný i černobílý tisk - formát A4 i A3
Firma Samsontech Josef Samson poskytuje kvalitní a výkonné laserové tiskárny INEO, které jsou vhodné do kanceláří a podniků. Tiskárny tisknou barevně i černobíle do maximálního formátu A3.
Akční bloková kuchyně s kvalitními spotřebiči podle individuálních požadavků
Akční blokové kuchyně s kvalitními spotřebiči zajišťuje společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě, které záleží na spokojenosti zákazníků a proto tyto kuchyně navrhuje dle individuálních požadavků klientů.
BODINGER s.r.o.
Nákladní doprava v rámci celé EU s primárním zaměřením na Německo
Nákladní dopravu v rámci celé EU zajistí dopravní společnost SPEDQUICK Třebíč, spol. s. r.o. Provozujeme nákladní autodopravu se zaměřením na Německo.