Aktuální microsite

Ubytování pro firmy, zaměstnance v případě školení, semináře na Hotelu Rozkvět
Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou nedaleko Hodonína je Vám k dispozici v případě pořádání školení, semináře pro zaměstnance, rezervujte si také ubytování, pro firmy zajistíme i stravování.
Izolace proti vodě, radonu a agresivním látkám
Společnost SIAS OPAVA spol. s r. o. se zabývá izolací staveb proti vodě, radonu a agresivním látkám. Hydroizolací zabraňují pronikání podpovrchové vody do konstrukcí a dalších prostor.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Muzeum dřevařství Dlouhá Ves – informace o historii s venkovní expozicí
Zajímáte se o historii dřevařství, zpracování a dopravy dřeva? Navštivte expozici v obci Dlouhá Ves, kde se dozvíte plno informací.
Realitní kancelář, prodej a pronájem nemovitostí
Realitní kancelář Ellington, s.r.o. se zabývá prodejem a pronájmem nemovitostí. V jejich nabídce naleznete byty, domy, pozemky, nebytové prostory i novostavby.
Tip na vánoční dárek pro muže - poukaz na nákup nářadí
Pokud nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro svého muže či přítele, máme pro Vás skvělý tip. Dárkový poukaz na nářadí od PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. potěší každého domácího kutila.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Přeprava zboží po celé Evropě, vnitrostátní a mezinárodní doprava
Společnost SVIMO CAR s.r.o. nabízí vnitrostátní a mezinárodní autodopravu po celé Evropě.
Studnařské práce, hloubení studní, opravy a rekonstrukce studní, čištění studní
Společnost Josefa Duška nabízí kompletní studnařské práce v okrese Mladá Boleslav.
Regererace těla - dárkový poukaz na klasické, relaxační, Thajské masáže
Helena Janušková ve svém studiu ve Zlíně kromě detoxikace organismu provádí i Thajské masáže nebo klasické, relaxační i Dornovou metodou. Dopřejte si regeneraci těla. K dispozici i dárkové poukazy.
Návrh, výroba a montáž jednoúčelových strojů, měřících automatů a montážních linek
Firma MEA systems, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem technologických zařízení, měřidel, měřicích zařízení a systémů a víceúčelových měřicích automatů.
Šití firemních uniforem a profesních oděvů pro firmy a různé spolky
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. působíci v okrese bruntál se zaměřuje zejména na šití firemních uniforem, profesních obleků pro firmy a různé spolky
Vysokorychlostní a rekuperační hořáky Kromschröder - servis, modernizace
Servis, úpravy, modernizace vysokorychlostních a rekuperačních hořáků firmy Kromschröder spolehlivě provádí společnost PIRES s.r.o., která se specializuje na hořákové a topné systémy průmyslových pecí
PIRES s.r.o.
Putovní multimediální výstava Trnkova Zahrada na pomezí výstavy, divadelního představení a animovaného filmu
Vydejte se na výstavu plnou radosti a fantazie. Na putovní výstavě Trnkova Zahrada v prostorách Louckého kláštera ve Znojmě prožijete příběh Zahrady prostřednictvím nevšední multimediální výstavy.
Profesionální plastika břicha, liposukce i operace prsou v epidurální anestezii
Profesionální plastiku břicha, liposukci či operaci prsou v epidurální anestezii zajišťuje společnost Plastická a kosmetická chirurgie MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Pekárna - prodej širokého sortimentu čerstvého slaného a sladkého pečiva a zákusků
Široký sortiment křupavého a vypečeného slaného pečiva a lahodné sladké pečivo a zákusky zakoupíte v oblasti Brno-venkov v prodejně Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Hliníkové venkovní žaluzie pro zastínění oken domů a budov - montáž, prodej
Montáž a prodej hliníkových exteriérových žaluzií pro zastínění oken nejen rodinných domů, ale i administrativních a komerčních budov, zajistí v okolí Slavonic a Dačic firma Garážová vrata a žaluzie.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Převodníky, snímače tlaku WIKA, prodej, servis i kalibrace
Převodníky, snímače tlaku WIKA - prodej, servis i kalibraci provádí společnost TERTEC, spol. s r.o. jako obchodní zástupce firem WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Hliníková okna tříkomorová a jednokomorová - rychlá dodávka s profesionální montáží
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží tříkomorových i jednokomorových hliníkových oken se zabývá firma Eko-Okna z Ostravy, která se odlišuje neustálým vývojem přizpůsobujícím se změnám na trhu.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Spisová služba - řešení pro kompletní správu a řízení dokumentů, bezpečná archivace
Kompletní řešení pro správu a řízení dokumentů poskytuje firma GORDIC, spol. s r.o. z Jihlavy. Chcete-li mít přehled o svých dokumentech a jejich bezpečné archivaci, vyzkoušejte Spisovou službu.
Kvalitní váhy pro různá odvětví a provozy - gastro, pultové, expediční nebo řeznické
Široký výběr kvalitních váh pro různá odvětví a provozy seženete od brněnské firmy LESAK s.r.o., která se zaměřuje na vážící systémy, závaží a příslušenství k nim.
LESAK s.r.o.
Profesionální leštící produkty pro péči o exteriér vozidla – brusné, leštící, voskovací pasty, leštěnky
Profesionální leštěnky na auta nakoupíte u společnosti ZVG CZ. Prodáváme brusné, leštící a voskovací pasty a leštěnky pro péči o exteriér vozidla.
ZVG CZ s.r.o.
Dámské i pánské pohodlné podpůrné podkolenky působí jako prevence proti otokům i bolesti
Pohodlné podpůrné podkolenky RELAX 280 DEN jsou ideální prevencí proti otokům a bolesti nohou při dlouhodobém sezení, stání i cestování. Zakoupíte u firmy REALITDATA v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Montáž plynových kotlů a plynových zařízení a jejich servis - Jirotka.eu
Společnost Jirotka.eu pana Jiřího Jirotky z Prahy poskytuje montáže a servis plynových kotlů a plynových zařízení, ale i montáže tepelných čerpadel nebo solárních panelů.
Klasické respirátory, NANO respirátory, nákrčníky a roušky – ochrana nejen před koronavirem
Ochranu před různými viry prostřednictvím klasických a NANO respirátorů, nákrčníků a roušek umožňuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna, která se postará o jejich dodávku.
Activity promotion s.r.o.
Dovoz hygienického papírenského zboží, velkoobchod úklidových prostředků a úklidové drogerie
Společnost Jan Fuit Clean-pap nabízí velkoobchodní prodej a distribuci hygienických papírenských výrobků, úklidových prostředků a úklidové drogerie.