Aktuální microsite

Speciální průmyslové šicí stroje pro zpracování kůže – výroba, prodej, servis
Výrobu, prodej a servis speciálních průmyslových šicích strojů pro zpracování kůže zajišťuje společnost MINERVA BOSKOVICE, a.s. MINERVA, to jsou šicí stroje, na které se můžete spolehnout.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Kontejnerová námořní přeprava, sběrná služba, spedice, celní služby
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. poskytuje kontejnerovou námořní přepravu, sběrnou službu, spedici a celní služby.
Flexibilní a vysouvací hadice značek VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům
Jednoduchý a účinný úklid umožňuje firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce prostřednictvím vysouvacích hadic VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům, které je možné pořídit na e-shopu.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Dřevěné palety pro skladování a přepravu zboží, europalety - výkup a prodej
Firma VPS J&M s.r.o. vykupuje použité palety v Bruntále a okolí, vyrábí a prodává dřevěné či atypické palety a bedny pro skladování a přepravu zboží.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí – zviditelnění Vaší restaurace nebo kavárny
Společnost Activity promotion s. r. o. z Brna prodává pro zviditelnění Vaší restaurace či kavárny dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí s možností jejich zakoupení na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Profesionální elektronický zabezpečovací systém AJAX – detekce vniknutí, vody i požáru
Ochranu rodiny a majetku prostřednictvím bezdrátového zabezpečovacího systému AJAX zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. působící nejen v Praze a Brně.
Kontinuální sušičky ECO DRY, S4 pro různé obiloviny - efektivní technologie, dodávka
Efektivní sušící technologie nejen pro zemědělství prodává společnost AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kontinuální sušičky ECO DRY a S4 pro širokou škálu obilovin.
AGROING BRNO s.r.o.
Látky, metráž, textilní galanterie, korálky, bižuterie, e-shop
Společnost Prima Obchod s.r.o. provozuje e-shop s látkami, textilní galanterií, korálky, bižuterií a dalšími kreativními potřebami.
Prima Obchod s.r.o.
Kvalitní jeřábnické práce a zvedání břemen – rodinná firma s více než 10 lety zkušeností
Zvedání břemen, zajištění obsluhy a precizní jeřábnické práce poskytuje v oblasti Vysočiny a Jihlavy společnost Promi Moving s.r.o. s vybavením o různé nosnosti a použitím i do těžkých terénů.
Náhradní díly a autopříslušenství pro osobní a dodávková vozidla
Společnost Auto Slavíček s.r.o. věnuje nákupu, prodeji a distribuci náhradních dílů a autopříslušenství pro všechny osobní i dodávková vozidla.
Profesionání nafukovací čluny pro hasiče a záchranáře – špičková kvalita, zesílená konstrukce pro použití v extrémních podmínkách
Firma Airtex spol. s.r.o. je výrobcem a dodavatelem profesionálních člunů pro hasiče a záchranáře. Čluny jsou vhodné pro nasazení v extrémních podmínkách a disponují funkční výbavou.
Profesionální degustace moravských vín s vinařem na svatbě nebo firemní akci
Zpestřete firemní akci nebo svatbu profesionální degustací moravských vín s vinařem z Vinařství Červinka. Vína rádi doplníme etiketou s logem firmy nebo etiketou se svatebním motivem.
Vinařství a penzion Červinka
Dětské pletené čepice a teplé zimní doplňky oblečení
Pokud hledáte pro své děti teplé, pohodlné a přitom moderní zimní čepice a doplňky vhodné do školky, školy, či jen tak na procházku, pak je společnost PLETEX tím pravým řešením.
PLETEX s.r.o.
Privátní wellness – parní kabina, infrasauna, vířivka, masáže
Odpočinek a relaxaci v privátním wellness poskytuje Hotel U Hrocha ve Škrdlovicích u Velkého Dářka. Užít si můžete parní kabinu, infrasaunu, masážní vanu, chromoterapii i masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Vložkování, frézování, revize komínů, renovace komínových průduchů od firmy s mnohaletou tradicí
Firma s mnohaletou tradicí, Kominictví Marek Švécar provádí profesionální kominické práce v Olomouci i Prostějově. Zajišťujeme vložkování, frézování, revize komínů a renovace komínových průduchů.
Kominictví Marek Švécar
Diamantové a briliantové šperky – prsteny, náušnice, řetízky s přívěškem
Největší výběr briliantových a diamantových šperků ve Znojmě najdete v Klenotnictví LUCIE GOLD. Ozdobou každé ženy se mohou stát náušnice, prsteny i i řetízky s přívěškem s brilianty nebo diamanty.
Kvalitní vysekávané krabice v různých rozměrech - výroba a prodej
Obalový materiál z kartonu prodává společnost Karton plus, spol. s.r.o., působící v Olomouci, Přerově a Prostějově. Vyrábíme kvalitní vysekávané krabice v různých rozměrech.
Karton plus spol. s.r.o.
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Povrchová ochrana a úprava kovů - kvalitní tryskání, metalizace, nátěry
Povrchová ochrana a úprava kovů, tryskání, metalizace, nátěry tím vším se zabývá společnost LASON CZ s.r.o. již od roku 1997 a řadí se mezi nejkvalitnější firmy ve svém oboru.
Lason CZ s.r.o.
Zednické, bourací práce, zedník, výstavba, rekonstrukce rodinných domů Miroslav
Zednictví, bourací práce, kompletní stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů to vše jedině od firmy Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Výkup barevných kovů, kovového odpadu - profesionální služby
Obraťte se na společnost TROJEK, a.s. s působností ve Valašském Meziříčí a Hranicích, která se zabývá výkupem barevných kovů a kovového odpadu.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
Kvalitní garnýžové kolejničky na pověšení závěsů, záclon v e-shopu - plastové, alu
Firma Garnýže Milan Dvořáček vyrábí kvalitní garnýže, ale i plastové, motorové a alu kolejničky na pověšení záclon a závěsů. Objednávky z e-shopu dodáváme po celé České republice.
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.