Aktuální microsite

Kvalitní servis vozů Mercedes-Benz - snadno, rychle a bez starostí
Pneu a auto servis Znojmo Pavla Vrány poskytuje kvalitní diagnostiku a servis vozů značky Mercedes-Benz díky originální technologii pro tyto vozy.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, hydroizolace střech, montáž a revize hromosvodů
Společnost Jaromíra Hrabala Střechy - Izolace se zabývá realizací střech na klíč. Nabízíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Praktický lékař pro děti a dorost v Ostravě a Polance nad Odrou, preventivní a léčebná péče
Praktická lékařka MUDr. Sylva Klegová poskytuje preventivní a léčebnou péči pro děti a dorost v Ostravě a Polance nad Odrou.
Prodej šperků se safíry, rubíny, smaragdy s certifikátem pravosti kamenů
Různé typy šperků – náušnice, řetízky, přívěsky se safíry a smaragdy s certifikátem pravosti kamenů nakoupíte ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Elektrické vytápění - topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa
Firma SEFEN, spol. s r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na elektrické vtápění a prodává elektrické topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Servis, revize mostových portálových jeřábů, kladkostrojů - rychle a kvalitně
Rychlý a kvalitní servis a revizi mostových a portálových jeřábů a kladkostrojů provádí přední výrobce mostových jeřábů a kladkostrojů GIGA montáže, s.r.o., který navíc také realizuje jejich montáže.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Čistící produkty s přírodními abrazivními složkami  bez obsahu mikroplastů
Produkty, jako jsou čistící pasty a mycí gely na ruce s přírodními abrazivními částicemi bez obsahu mikroplastů, nakoupíte u společnosti ZVG CZ.
ZVG CZ s.r.o.
Prodej odborných publikací, knih, tiskopisů a příruček pro elektrotechniky
Institut vzdělávání a informací BAEL poskytuje prodej odborných knih, tiskopisů, příruček a další odborné publikace pro elektrotechniky. Zakoupit je můžete na e-shopu nebo přímo na provozovně
BAEL Jindřich Babarík
Ložisková technika – průmyslová, kluzná ložiska pro osobní automobily
Prvky ložiskové techniky prodává na svém e-shopu firma AUTOLA. Zakoupíte u nás průmyslová, kluzná ložiska pro osobní vozy všech značek.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Mezinárodní autobusová doprava - autobusy na zájezdy i dovolenou do zahraničí
Autobusy na zájezdy a dovolenou do zahraničí zajišťuje firma Josef Ševčík Autodoprava, která patří mezi přední české zájezdové autodopravce a má k dispozici moderní a komfortní autobusy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Ochranné přilby, brýle, sluchátka – velkoobchod ochrana hlavy, zraku, sluchu
Ochrana při práci začíná na hlavě. Ochranné přilby, brýle, sluchátka a další můžete vybírat ve velkoobchodě firmy Industrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě. Nepodceňujte ochranu hlavy, zraku a sluchu.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Široký výběr dárkových košů a kazet s čaji a praženou kávou vhodných pro rodinu i přátele
Bohatý sortiment s dárkovými koši a kazetami obsahující různé druhy čajů a pražených káv prodává na svém e-shopu společnost Darka company s.r.o. z Brna.
Německá krbová kamna, prodej, údržba, správná péče o kamna
Německá krbová kamna prodává firma Kamna, krby Láznička - KALA, doporučí Vám kompletní sortiment. Poradí Vám ohledně správného utěsnění kamen, ohledně regulace tepla.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Bez dobrého dřeva a chemické ochrany budou krovy v ohrožení
Česká značka BOCHEMIT, která je na našem trhu už 50 let, společnosti Bochemie nabízí ochranné prostředky proti dřevokaznému hmyzu, houbám i plísním. Ošetřené dřevo je základ kvalitní střechy.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Speciální průmyslové šicí stroje pro zpracování kůže – výroba, prodej, servis
Výrobu, prodej a servis speciálních průmyslových šicích strojů pro zpracování kůže zajišťuje společnost MINERVA BOSKOVICE, a.s. MINERVA, to jsou šicí stroje, na které se můžete spolehnout.
MINERVA BOSKOVICE, a.s.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Kontejnerová námořní přeprava, sběrná služba, spedice, celní služby
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. poskytuje kontejnerovou námořní přepravu, sběrnou službu, spedici a celní služby.
Flexibilní a vysouvací hadice značek VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům
Jednoduchý a účinný úklid umožňuje firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce prostřednictvím vysouvacích hadic VROOM a WALLYFLEX k centrálním vysavačům, které je možné pořídit na e-shopu.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Dřevěné palety pro skladování a přepravu zboží, europalety - výkup a prodej
Firma VPS J&M s.r.o. vykupuje použité palety v Bruntále a okolí, vyrábí a prodává dřevěné či atypické palety a bedny pro skladování a přepravu zboží.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí – zviditelnění Vaší restaurace nebo kavárny
Společnost Activity promotion s. r. o. z Brna prodává pro zviditelnění Vaší restaurace či kavárny dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí s možností jejich zakoupení na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč, pro bytové domy a dopravu nákladů nabízí firma TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Profesionální elektronický zabezpečovací systém AJAX – detekce vniknutí, vody i požáru
Ochranu rodiny a majetku prostřednictvím bezdrátového zabezpečovacího systému AJAX zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. působící nejen v Praze a Brně.
Kontinuální sušičky ECO DRY, S4 pro různé obiloviny - efektivní technologie, dodávka
Efektivní sušící technologie nejen pro zemědělství prodává společnost AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kontinuální sušičky ECO DRY a S4 pro širokou škálu obilovin.
AGROING BRNO s.r.o.
Látky, metráž, textilní galanterie, korálky, bižuterie, e-shop
Společnost Prima Obchod s.r.o. provozuje e-shop s látkami, textilní galanterií, korálky, bižuterií a dalšími kreativními potřebami.
Prima Obchod s.r.o.
Kvalitní jeřábnické práce a zvedání břemen – rodinná firma s více než 10 lety zkušeností
Zvedání břemen, zajištění obsluhy a precizní jeřábnické práce poskytuje v oblasti Vysočiny a Jihlavy společnost Promi Moving s.r.o. s vybavením o různé nosnosti a použitím i do těžkých terénů.