Aktuální microsite

Pokládka asfaltových směsí, recyklace vozovek a frézování komunikace
Skanska a.s.,divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci provádí pokládku asfaltových směsí, recyklaci vozovek a frézování komunikací.
Skanska a.s., divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací
Grafické práce - firemní identita, logo, velkoformátový tisk, 3D reklama
Reklamní agentura STILLUS s.r.o. Břeclav provádí grafické práce a tisk s důrazem na originální řešení a moderní design. Navrhneme Vám ucelený firemní styl, logo i reklamní materiály či 3D reklamu.
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA prodává a montuje firma G Trade spol. s r.o. Jsou extrémně lehké s širokou škálou barevného provedení.
Autoagregáty, autodíly na vozy Liaz, Tatra, Avia, návěsy, přívěsy, traktory
Firma SLOMAK Sazovice-Zlín nabízí na prodej autodíly, autoagregáty na nákladní vozy Liaz, Tatra, Avia, traktory, návěsy a přívěsy. Zajistí opravy, výměny autoagregátů.
Demolice všech typů objektů, kompletní demolice, výkopové a zemní práce
Společnost Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. se zabývá kompletní demolicí objektů všech typů od rodinných domů až po stavby komerčního charakteru.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Bylinné čajové směsi pro dospělé, děti i naše čtyřnohé přátele od Bylinky S.E.N. s.r.o.
Společnost Bylinky S.E.N. s.r.o. se již po generace zabývá výrobou bylinných čajových směsí, které Vám pomůžou s únavou nebo nadýmáním.
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
Lehký užitkový vůz Hyundai H350 - velký nákladový prostor, zaručená pomoc při podnikání
Lehký užitkový vůz Hyundai H350 najdete v nabídce vozů autosalónů Autolaros Speed s.r.o. v Ostravě. Tento vůz oceníte díky velkému nákladovému prostoru, který je zaručenou pomocí při podnikání.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Rozvoz, přeprava potravin-nákladní doprava chladírenskými návěsy
Přeprava potravin vyžaduje speciální podmínky. Rozvoz zajistí firma MANET trans z regionu Zlínský kraj. Nákladní doprava je zajištěna chladírenskými návěsy.
Vodní radovánky v Aquacentru a aktivní odpočinek na bowlingu
Při cestě do Jeseníků se zastavte do Hotel Slunce Aquacentrum v Rýmařově, kde si můžete užít nejen vodní radovánky v aquacentru, ale také si aktivně odpočinout při hraní bowlingu.
Servírovací a manipulační vozíky vhodné pro stravovací zařízení
Gastrozařízení vhodné do stravovacích provozů jako jsou nemocnice a jídelny - Nerezové servírovací a manipulační vozíky dovezou teplé jídlo až k Vám - ABNER, a.s. Praha
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Komplexní notářské služby, notářská kancelář Třinec
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík z Třince nabízí komplexní notářské služby. Poskytujeme kvalitní a profesionální notářské služby.
Balancéry pro snadnou manipulaci s břemenem, Indeva
Společnost Jiří Štěpánek - Indeva se zabývá výrobou a prodejem elektronických a pneumatických inteligentních balancérů.
Spinning studio v Opavě - skupinové lekce spinningu na stacionárním kole s hudbou
Navštivte spinning stuido PEPA v Opavě a dejte si do těla na skupinových lekcích spinningu, které jsou doprovázený dynamickou hudbou.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Tenzometrické snímače sil ATEX a vyhodnocovací jednotky pro výbušná prostředí
Tenzometrické snímače sil a vyhodnocovací jednotky ATEX jsou vhodné především pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Pořídíte je od firmy UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Strojní sádrové omítky – ideální řešení pro Váš byt
Strojní sádrové omítky, moderní způsob omítání stěn a stropů v novostavbách i při rekonstrukcích bytů, zajišťuje v Brně a jeho okolí společnost Zednictví Jeneš, s.r.o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, Moravskoslezský kraj
Společnost Marek Herrman se věnuje již od roku 2004 prodeji a montáži garážových a průmyslových vrat. Naleznete u nás pouze garážová a průmyslová vrata kvalitních a prověřených značek.
Fotovoltaika Turnov - vyrobte si své vlastní slunce - čistá energie pro vaši budoucnost
Chcete se stát majitelem solární elektrárny a produkovat vlastní, čistou energii? Fotovoltaika od společnosti SEENUS s.r.o. se sídlem v Turnově může být pro vás tou správnou volbou.
Servis, oprava, dodávka průmyslové armatury, technická pomoc v oboru průmyslových armatur Česká Třebová
Společnost SIGAS-CZ s.r.o. se specializuje na dodávky, opravu, servis a technickou pomoc v oblasti průmyslových armatur.
Škrábaný i stříkaný břízolit  - suchá směs - probarvení na přání zákazníka
Se škrábaným i se stříkaným břízolitem s možností ručního i strojního nanášení má zkušenosti spol. PREMIX servis. Na přání vyrobí břízolit v různých barvách - od zastřené bílé až po sytě oranžovou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Elektrické vyhřívání motoru – úspora paliva a delší životnost motoru
Prodlužte životnost motoru Vašeho automobilu a ušetřete výdaje za palivo s elektrickým vyhříváním motoru, které Vám dodá a namontuje firma TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Prodej, servis a kalibrace měřící techniky, měření pomocí ultrazvuku a laseru v Praze
Servis měřící techniky GE Panametrics, GE Sensing, GE Rheonik, Vortek a GE General Eastern provádí firma Panametria CZ. Obracet se na ně můžete jak s opravou výrobků, tak s následnou kalibrací.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Domácí poctivé klobásy bez separátů, sójové mouky a chemikálií
Domácí poctivé klobásy vyrobené z kvalitní masa, bez přidaných separátů, sójové mouky a chemikálií, vyuzené na bukovém dřevě, dodává Poctivé uzenářství z Prosiměřic.
Poctivé uzenářství s.r.o.