Aktuální microsite

Generální opravy a servis obráběcích a tvářecích strojů, soustruhů, opravy jeřábů
Celkové i menší opravy obráběcích strojů včetně preventivních prohlídek Vám zajistí společnost ZVU Servis a.s. z Hradce Králové. Poradíme si s opravou elektrických zařízení i zdvihací techniky.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Odborné poradenství pro ekologické stavby Most - přidejte se k našim spokojeným zákazníkům
Medium International I. s.r.o. se specializuje na odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů při realizaci ekologických staveb a dalších vodních děl.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Skleněná stěna pro reprezentativní prostředí autosalonu Ferrari Praha | ACERA SKLO
Skleněná stěna je skvělým řešením všude tam, kde je potřeba zajistit reprezentativní prostředí. Ne náhodou si ji zvolil také Ferrari autosalon Scuderia z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Výroba plastové potrubí, kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu
Zajišťujeme jako největší český výrobce výrobu plastového potrubí v různých variantách, jako například kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Odborná revize, kvalitní znalecký posudek komínu, krbových kamen
Revize a znalecké posudky komínů i kamen realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž v okolí Ostravy a Frýdku Místku, která se mimo jiné specializuje také na dodávku a montáž komínů a kamen.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Svatební výzdoba, dekorace sálu, aut, svatební kytice
Společnost POSPA Uherský Brod již rozšířila své aktivity i na svatební dekorace. Obraťte se na nás ohledně svatební výzdoby sálu či auta, navážeme i svatební kytice a květiny pro ženicha a družbu.
Svatební výzdoba POSPA
Bistro, snídaně, obědy, večeře z čerstvých a kvalitních surovin, chutné pokrmy, alko i nealko nápoje
Rodinné bistro HEZKÝ BISTRO s.r.o. nabízí s láskou připravované chutné pokrmy. Postaráme se o Vaše chuťové pohárky za nízké ceny.
Malířské a natěračské práce – aplikace barevných nátěrů v interiéru i exteriéru zkušenými malíři a natěrači
Malířské a natěračské práce menšího i většího rozsahu svěřte do rukou zkušených malířů a natěračů ze společnosti STAVNEMO s.r.o. Provádíme nátěry a výmalbu v interiéru i exteriéru v Olomouci a okolí.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
LED venkovní a vnitřní osvětlení sportovních a průmyslových areálů, sportovišť
O odbornou instalaci, návrh a výpočet LED venkovního i vnitřního osvětlení pro průmyslové a sportovní areály nebo sportoviště se postará firma DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy.
Řiditelné nápravy ADR - distributor náprav, dodávka originálních náhradních dílů
Společnost ADR SYSTEM spol. s r.o. Prostějov je distributor speciálních náprav ADR pro těžké stavební, průmyslové stroje pro ČR. Dodává řiditelné nápravy ADR i originální náhradní díly na nápravy.
Ošetření zubů laserem - stomatologické ošetření laserovou technologií
Rafael dentální klinika Zlín má moderní vybavení, provádíme ošetření zubů laserem KEY LASER 3, stomatologické ošetření laserovou technologií urychluje hojení a minimalizujeme bolest a otoky.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Projekty pro stavby, projekční a inženýrská činnost ve výstavbě na Vysočině
Firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v oblasti inženýrských činností. Zabývá se projektovou činnosti pro stavby nebo budovy ve výstavbě. Zajišťuje komplexní služby.
Montované stavby a dodávky autoumýváren, automyček
Montované stavby a dodávky autoumýváren (automyček) provádí firma Šebesta, spol. s r.o. v Kyjově. Postarají se o návrh i montáž a dodávku materiálu a stavebnicového systému.
Šebesta, spol. s r.o.
Vybavení karosáren - měřící systém proměřování podvozku SHARK. Pracuje s vysokou přesností ±1mm
Vybavení karosáren, měřící systém proměřování podvozku SHARK od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová. Revolučně zkracuje přeměření celého vozidla během rovnacích prací.
Švestková povidla z vyzrálých švestek z Pravčic - vítěz testu švestkových povidel Dtest
Výrobce povidel - Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže, vyrábí švestková povidla z vyzrálých švestek. Díky kvalitě je náš produkt vítězem testu švestkových povidel v Dtestu 03/2016.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Kompletní zahradnické služby - údržba zahrad, výsadba trávníků, stromků, živých plotů
Zahradnické služby Hastík Vám poskytnou kompletní zahradnické služby v Rožnově a okolí, od realizace přes údržbu až po návrhy zahrádek a skalek. Nabízíme také výsadbu živých plotů nebo trávníků.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Variabilní akátové květináče - venkovní nekonečné záhony
Novým produktem firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj jsou variabilní akátové květináče, které lze sestavit jako venkovní nekonečné záhony. Lze je přizpůsobit každému prostoru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zajištění cateringu pro akce všeho druhu - cateringový servis
O zajištění cateringu v okolí Hodonína, Uherského Hradiště se postará Hotel Rozkvět. Cateringový servis - pohoštění na Vaše oslavy, soukromé akce v naší režii.
Novinka - Automat na zelí - čerstvé kysané zelí za bezkonkurenční cenu
Automat na zelí jako novinku zavedlo Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice. Najdete ho vedle mlékomatu před kravínem v Nižních Lhotách v okrese Frýdek-Místek. Zdravé kysané zelí za skvělou cenu.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Komplexní práce, záruční a pozáruční opravy – autorizovaný servis nářadí DeWALT
Autorizovaný servis nářadí a sekaček DeWALT, realizaci záručních i pozáručních oprav a s tím související komplexní práce zajišťuje pro celou Českou republiku společnost KRES DeWALT.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek i šroubováků Milwaukee - eshop s širokým sortimentem nářadí
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek, šroubováků a dalšího elektrického ručního nářadí značky Milwaukee najdete na eshopu společnosti Lixus Technik s.r.o., kde najdete široký sortiment produktů.
Lixus Technik s.r.o.
Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.