Chcete se pustit do pěstování ovoce, zeleniny, dřevin a květin? S vašimi představami vám pomůžou služby zahradnictví, které vám dodají široký sortiment cibulovin, semen i sadby včetně hnojiv, substrátů, nářadí, květináčů a truhlíků. Můžete tak pěstovat jehličnany, listnaté dřeviny, živé ploty, růže a další květiny, trávy, ovocné dřeviny, zeleninu.

Trvalky, skalničky, okrasné trávy, dřeviny i zahradnické potřeby na prodej v zahradnictví
V zahradnictví Horticentrum firmy ARBOREA Slušovice aktuálně pořídíte trvalky, skalničky, okrasné trávy, drobné vřesovištní rostliny i zahradnické potřeby. Zveme zákazníky z okolí Zlína i Vsetína.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Prodej v zahradnictví - listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku pořídíte listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky. Najdete nás kousek od Zlína.
Balkonovky, letničky, trvalky, azalky, rododendrony, zeleninové přísady a substráty v zahradnictví
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták-Žabárna již krásně nakvétají azalky a rododendrony - přijďte si vybrat balkonovky, letničky i trvalky. V květnu na prodej i zeleninové přísady a vhodné substráty.
Prodej hrášku v zahradnictví  - čerstvý hrášek jako zdroj bílkovin, vlákniny a vitamínů
Hrášková sezóna zahájena - Talašovo zahradnictví s.r.o. Tlumačov již má na prodej čerstvý hrášek z vlastní produkce. Zveme zájemce s širokého okolí - Zlín, Kroměříž, Přerov.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu, roubovaná zelenina a bylinky v zahradnictví
Přijďte si vybrat do Talašova zahradnictví Tlumačov sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu i roubovanou zeleninu a bylinky. Jsme na jarní sezónu vybaveni.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Balkonové květiny, letničky, trvalky, bylinky a sazenice vinné révy v zahradnictví
V Talašově zahradnictví Tlumačov již probíhá výprodej balkonových květin, trvalek, letniček, vinné révy, přiďte si vybrat i bylinky. Spokojené zákazníky máme převážně z okolí Zlína, Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Zemina, hnojivo, zeleninové sazenice - sadba zeleniny, okurek, rajčat, papriky ze zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. se specializuje na pěstování brambor, zelí i zeleninové sazenice, na našich prodejnách nakoupíte i zeminu, hnojivo či rašelinu. Naše prodejny - Tlumačov, Otrokovice, Zlín.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Sazenice jahod stáleplodících, jednouplodících, převislých, přísady bylinek v zahradnictví
Rodinné Zahradnictví u rozchodníka již má plně zásobenou prodejnu. Přijeďte si pro sazenice jahod nebo přísady bylinek a vše nutné pro jarní výsadbu. Najdete nás nedaleko Zlína, ve Fryštáku-Žabárna.
Pěstitelské substráty, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, okrasné dřeviny, ovocné stromky, osiva, semínka - v zahradnictví
Prodejna Horticentrum-zahradnictví Březová u Zlína má připraven široký sortiment okrasných rostlin a dále substráty, semínka, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, ovocné stromky, zahradnické doplňky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Prodej vánočních stromků řezaných i v kontejneru a chvojí, jmelí, vánoční věnce, svícny
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták - Žabárna již byl zahájen prodej vánočních stromků v kontejneru, v prosinci se přidá prodej řezaných stromků, chvojí, jmelí, vánoční věnce i svícny.
Výsadbový česnek, cibule, hrušky, jablka na uskladnění, zelenina na prodej z letošní sklizně
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku probíhá prodej cibule, zeleniny, ovoce z letošní sklizně. Na prodej jablka k uskladnění, zakoupit můžete i výsadbový česnek a cibuli.
Vánoční stromky-prodej vánočních stromků v zahradnictví Jalubí
Každoroční prodej vánočních stromků v Zahradnictví Kovalčík - Jalubí. Na prodej živé vánoční stromky - stříbrný smrk a kavkazská jedle.
Prodej vánočních stromků z plantáže - možnost osobního výběru kavkazské jedle
Firma ZAHRADY HASTÍK zahájila prodej vánočních stromků - kavkazská jedle. Zahradnictví Vám zajistí vánoční stromky rovnou z plantáže s osobním odběrem hned nebo si stromek můžete předem označit.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Výprodej borovice kleč zakrslá - vhodná do skalek, předzahrádek, vřesovišť
Zahradnictví PROPLANT GROUP v Kelči má nyní výprodej borovice kleč zakrslé za skvělou cenu. Pokud jste z okolí Vsetína, valašského Meziříčí nebo Přerova, pak neváhejte a přijďte si vybrat tu svou.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Květinářství, zahradnictví Želechovice - velký výběr semen, balkonových, řezaných květin
Jaro je tu a Zahradní centrum Zlín-Želechovice je připraveno - najdete u nás jak velký výběr řezaných květin, tak balkonové květiny a také široký výběr semen zeleniny i okrasných květin.
Prodej sadbové brambory, ovocné stromy, okrasné dřeviny
Prodejnu Záhrádkářské služby, spol. s r.o. najdete ve Starém Městě nedaleko Uherské Hradiště - aktuálně máme na prodej sadbové brambory, nakoupít u nás také ovocné stromy i okrasné dřeviny.
Akce na thuja plicata, borovice kleč, smrk - prodej
Pokud chcete oživit svou zahradu a pořídit si thuje, borovici či smrk za rozumnou cenu, pak navštivte společnost PROPLANT GROUP nedaleko Hranic, kde si nyní vyberete ze zajímavé slevové akce.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Výprodej letniček, balkónovky, prodej čerstvé zeleniny Kroměříž
Rodinné zahradnictví Kohout v Kvasicích u Kroměříže nyní nabízí výprodej letniček, balkónovek a široký sortiment čerstvé zeleniny. Děláme také odborné osázení a předpěstování truhlíků rostlinami, které sami pěstujeme. Prodej: - balkonové rostliny neboli balkónovky - okrasné rostliny - záhonové letničky a trvalky - čerstvá zelenina v ...
Amfík Bukovina prodejní výstava květin okrasných dřevin, keramiky
AMFÍK BUKOVINA Vás zve na Květinové dny: Zveme Vás na 2. ročník prodejní výstavy KVĚTINOVÉ DNY v Amfíku Bukovina Výstava proběhne ve dnech 18. – 20. 5. 2012 v areálu Amfík Bukovina (Popovice u Uherského Hradiště). Letos Vás výstava květin odnese do jihoamerického pralesa plného květin, zvuků, vůní a divokých zvířat. Z temnoty na Vás ...
Velikonoční dekorace, dárkové aranžmá a kytice k MDŽ Holešov
Květiny Kamélie nabízí výrobu a prodej: - dárkových aranžmá a kytice k MDŽ - velikonoční dekorace a aranžmá: - velikonoční věnečky na dveře i na stoly, - vysazované misky a žardinky, košíky, ošatky a dárkové tašky se živými květinami - cibuloviny - narcisy, tulipány, hyacinty, krokusy, irisy - sedmikrásky, macešky, primule aj. - proutí - ...
Realizace a návrhy zahrad, prodej okrasných dřevin Zlín
Zahradnictví ARBORETUM nabízí komplexní zahradnické práce a služby zahradníka: -návrhy, projektování, realizace a údržba zahrad, sadů a parků -sbírkové zahrady -výsadba - okrasné dřeviny, keře, trávníky, výsev trávníků, travní koberce -pokládání travních koberců -potůčky, jezírka Prodejna Otrokovice: -okrasné dřeviny, stromy ...
Velikonoční dekorace Zlín
Výroba, prodej: -Velikonočních věnečků na dveře i na stůl -Velikonoční dekorace, výzdoba, aranžmá: -košíčky, ratanové koule, ošatky, kytice, vysazované misky, různá hnízdečka, taštičky, také ošatky s velikonočním pečivem... -pomlázky -zajíčci, kuřátka, ovečky, vajíčka -Umělé i živé květiny: -cibuloviny, narcisy, tulipány, hyacinty, ...
Vánoční dekorace, výzdoba, věnce, Zlín
Floristická dílna nabízí vánoční dekorace a výzdobu "Vánoce 2010": -nabídka adventních věnců, svícnů -baňky, svíčky, korpusy věnců -vánoční keramika -vánoční hvězdy, bramboříky -řezané i hrnkové vánoční květiny -svícny z řezaných květin -vánoční výzdoba truhlíků -věnce dle přání zákazníka -vánoční výzdoba hotelů a restaurací,
Samozavlažovací květináče Zlín
Velkoobchodní parner firmy Lechuza Vám nabízí: - samozavlažovací květináče - veškerý sortiment firmy Lechuza s 5% slevou.