Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu, roubovaná zelenina a bylinky v zahradnictví
Přijďte si vybrat do Talašova zahradnictví Tlumačov sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu i roubovanou zeleninu a bylinky. Jsme na jarní sezónu vybaveni.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Průmyslová hnojiva cererit, NPK, ledek, draselná sůl, močovina-prodej
ZDV Fryšták je výrobce malospotřebitelských balení průmyslových hnojiv v okrese Zlín. Na prodej průmyslová hnojiva cererit, NPK, ledek, draselná sůl, močovina.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Balkonové květiny, letničky, trvalky, bylinky a sazenice vinné révy v zahradnictví
V Talašově zahradnictví Tlumačov již probíhá výprodej balkonových květin, trvalek, letniček, vinné révy, přiďte si vybrat i bylinky. Spokojené zákazníky máme převážně z okolí Zlína, Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Prodej, pěstování, výsadba lesní školky, rostliny
Firma PROPLANT GROUP s.r.o. provádí výsadbu lesních a okrasných školek. Mimo jiné se také zabýváme prodejem lesních rostlin.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Sazenice jahod stáleplodících, jednouplodících, převislých, přísady bylinek v zahradnictví
Rodinné Zahradnictví u rozchodníka již má plně zásobenou prodejnu. Přijeďte si pro sazenice jahod nebo přísady bylinek a vše nutné pro jarní výsadbu. Najdete nás nedaleko Zlína, ve Fryštáku-Žabárna.
Pěstitelské substráty, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, okrasné dřeviny, ovocné stromky, osiva, semínka - v zahradnictví
Prodejna Horticentrum-zahradnictví Březová u Zlína má připraven široký sortiment okrasných rostlin a dále substráty, semínka, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, ovocné stromky, zahradnické doplňky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Lesní sazenice a balkónové rostliny pro jarní výsadbu - prodej
Jarní výsadba je v plném proudu. Pokud ještě nemáte sazenice, obraťte se na společnost PROPLANT GROUP s.r.o., která se zabývá pěstováním a prodejem lesních sazenic i balkonových rostlin.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Prodej vánočních stromků řezaných i v kontejneru a chvojí, jmelí, vánoční věnce, svícny
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták - Žabárna již byl zahájen prodej vánočních stromků v kontejneru, v prosinci se přidá prodej řezaných stromků, chvojí, jmelí, vánoční věnce i svícny.
Výsadbový česnek, cibule, hrušky, jablka na uskladnění, zelenina na prodej z letošní sklizně
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku probíhá prodej cibule, zeleniny, ovoce z letošní sklizně. Na prodej jablka k uskladnění, zakoupit můžete i výsadbový česnek a cibuli.
Zemědělské služby - sklizeň úrody, lisování slámy i sena nebo vakuování siláže a senáže
Roman Bubeník provozuje zemědělské služby, kde pro Vás a vaše hospodářství rád zařídí sklizně, svozy, lisování sena i slámy, setí a nebo sečení travnatých ploch.
Prodej nových brambor, okurek nakladaček, nová cibule i český česnek v zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. zve k nákupu nových brambor, okurek nakladaček. Od července na prodej i sezónní zelenina, nová cibule, český česnek i ovoce. K nám to máte blízko ze Zlína i Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Zemědělské družstvo v okrese Kroměříž, pěstování obilovin včetně osiv, chov skotu, produkce mléka
Naše zemědělské družstvo MORKOVICE se řadí k velkým zemědělským družstvům a podnikům v kraji, pěstujeme obiloviny a osiva, dále jsme zaměřeni na chov skotu a produkci mléka.
Vánoční stromky-prodej vánočních stromků v zahradnictví Jalubí
Každoroční prodej vánočních stromků v Zahradnictví Kovalčík - Jalubí. Na prodej živé vánoční stromky - stříbrný smrk a kavkazská jedle.
Živočišná a rostlinná výroba bioplynová stanice Zahnašovice, pěstování krmných plodin
Zemědělská společnosti zaměřená na rostlinou, živočišnou výrobu a výrobu obnovitelné energie, chov prasat, selat, krav a jalovic.
Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Celoroční prodej živých ryb - pstruhů, kaprů, amurů
Pan Marek Žákovský se zabývá prodejem živých ryb - pstruhů, kaprů a amurů. Na prodejně v Lukově zakoupíte čerstvé ryby. Spokojené zákazníky máme převážně ze Zlínského kraje.
Prodej vánočních stromků z plantáže - možnost osobního výběru kavkazské jedle
Firma ZAHRADY HASTÍK zahájila prodej vánočních stromků - kavkazská jedle. Zahradnictví Vám zajistí vánoční stromky rovnou z plantáže s osobním odběrem hned nebo si stromek můžete předem označit.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Výprodej borovice kleč zakrslá - vhodná do skalek, předzahrádek, vřesovišť
Zahradnictví PROPLANT GROUP v Kelči má nyní výprodej borovice kleč zakrslé za skvělou cenu. Pokud jste z okolí Vsetína, valašského Meziříčí nebo Přerova, pak neváhejte a přijďte si vybrat tu svou.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Prodej krmiva, pamlsky pro psy v eshopu - poradíme jaké jsou nejlepší granule pro psa
V Eshopu 4DogsLife jsou na prodej kvalitní krmiva, konzervy a pamlsky pro psy i další zvířata. Na naší prodejně ve Zlíně Vám rádi osobně poradíme, jaké jsou nejlepší granule pro Vašeho psa.
Živočišná výroba, prodej živých a jatečních prasat v ZDV Fryšták
Celoroční prodej živých a jatečních prasat pro zájemce z regionu Zlín nabízí ZDV Fryšták. Živočišná výroba je zaměřena i na chov jatečného skotu
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Květinářství, zahradnictví Želechovice - velký výběr semen, balkonových, řezaných květin
Jaro je tu a Zahradní centrum Zlín-Želechovice je připraveno - najdete u nás jak velký výběr řezaných květin, tak balkonové květiny a také široký výběr semen zeleniny i okrasných květin.
Prodej sadbové brambory, ovocné stromy, okrasné dřeviny
Prodejnu Záhrádkářské služby, spol. s r.o. najdete ve Starém Městě nedaleko Uherské Hradiště - aktuálně máme na prodej sadbové brambory, nakoupít u nás také ovocné stromy i okrasné dřeviny.
Jezdecké potřeby levně v eshopu-oblečení, boty pro jezdce a vše pro koně
V eshopu firmy Svět koně Zlín pořídíte levně jezdecké potřeby. Pro jezdce oblečení a boty i pro koně vše potřebné.
Vybavení pro jezdce i koně-jezdecké potřeby Svět koně
Kompletní vybavení pro jezdecký sport zakoupíte v prodejně Svět Koně Zlín. Jezdecké i stájové potřeby - vše pro jezdce i koně.