Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Ochrana rostlin – herbicidy a fungicidy s jistým účinkem
Účinné herbicidy a fungicidy k ochraně napadených porostů a rostlin s jistým a dlouhodobým účinkem nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy.
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Kukuřice 2018 – informace, porovnání a výhody jednotlivých hybridů
Pro zemědělství je kukuřice velmi důležitou komoditou, proto společnost VP AGRO, spol. s r.o. se sídlem v Praze přináší mnoho cenných informací o hybridech kukuřice v katalogu 2018.
Kvalitní brambory a jahody od soukromého zemědělce a rolníka, Lysá nad Labem, Nymburk a okolí
Chutná zelenina a ovoce od firmy Petr Rubeš - soukromý zemědělec z Lysé nad Labem. Zaměřujeme se zejména na pěstování konzumních brambor a jahod. Naše plodiny jsou ryze domácí a vždy čerstvé.
Drůbežárna, jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů
Jednodenní kuřata, masné slepice, chov brojlerů masných hybridů, výkrm jatečních kuřat, produkci násadových vajec zajišťuje drůbežárna XAVEROV, a.s., Kostelec nad Černými lesy.
Šlechtění a množení vyšších stupňů obilovin a technických plodin v našich podmínkách Praha
Společnost SELGEN, a.s. se sídlem v Praze je zaměřena na šlechtění a množení vyšších stupňů obilovin a technických plodin s cílem vyšších výnosů a kvality v domácích podmínkách.
Balkonové rostliny Příbram
Toužíte po oáze klidu nebo zastínění na Vašem balkoně či terase? S vhodným výběrem balkonových rostlin od Zahradnictví Příbram – Volák Josef se můžete ze zeleně na Vašem balkoně těšit po celý rok.
Květiny na balkon Příbram
Proměňte váš balkon v příjemné místo se záplavou květů. Velký výběr nejrůznějších druhů květin a barevných kombinací na malé i velké balkony nabízí Zahradnictví Příbram – Volák Josef.
Balkónovky Příbram
Váháte, jak letos osadit truhlíky Vašeho okna či balkónu? Velký výběr sazenic balkónovek – květin do truhlíků má v prodeji a s péčí ochotně poradí Zahradnictví Příbram - Volák Josef.
Katalog rostlin ke stažení na webu - fuchsie, chryzantémy, muškáty, bylinky
Výběr rostlin z pohodlí domova Vám umožní katalog od Zahradnictví Petro Mělník. Vybírat si můžete z mnoha druhů fuchsií, chryzantém, muškátů, bylinek a dalších květin.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Zahradnictví Kolín - prodej ovocné stromky, stromy
Zabýváme se prodejem nejen ovocných stromků, keře, ale i květiny a zahradnický materiál.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Ovocné stromy - zahradnictví, prodej, třešeň, jabloň, maliny, švestka
Ovocné stromy jako jsou například třešeň, jabloň, maliny, švestka či švestka Vám vypěstujeme a prodáme v našem zahradnictví ve Velimi.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradnictví Jiří Hruška, prodej azalky, trávy, keřové růže, skalničky, keře, stromky
Zajišťujeme v našem zahradnictví Jiří Hruška, sídlícím nedaleko Kolína ve Velimi, prodej azalek, okrasných trav, keřových růži, skalniček, ovocných keřů i stromků a dalších.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Jahody a konzumní brambory od soukromého zemědělce a rolníka
Konzumní brambory a jahody ze svých polí přímo zákazníkům dodává soukromý zemědělec a rolník Petr Rubeš z Lysé nad Labem. České ovoce a zelenina se zárukou kvality.
Trvalky trávy letničky balkonové rostliny zahradnictví Kolín Velim
Najdete u nás klasické kultivary i nově vyšlechtěné odrůdy balkonových rostlin.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Okrasné i ovocné stromky pro vaši zahradu - Kolín
Přijďte si vybrat ovocné stromky, okrasné stromky nebo jakékoli jiné rostliny dle vlastního gusta.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Výkup a prodej dřevní hmoty Mladá Boleslav - výkup od malo i velkododavatelů
Společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s. se věnuje obchodu se dřevem. Zajišťuje výkup dřeva od malých i velkých dodavatelů.
Vánoční výzdoba Příbram
Zahradnictví v Příbrami provozované panem Josefem Volákem v zimním čase nabízí prodej vánoční výzdoby. Navštivte zahradnictví a vyberete si z nepřeberného množství věnců a dalších vánočních ozdob.
Prodej kukuřice, obilniny, řepka, slunečnice
Výrobu a prodej zemědělských komodit - kukuřie, obilniny, řepka, slunečnice, Vám nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. Osiva: - kukuřice - slunečnice - obiloviny - řepka - pesticidy. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Prodej a výroba osiv kukuřice Praha západ - nabízíme více jak 22 hybridů
Pravidlem v pěstování a využití kukuřice je mít mnoho seriózních informací a znalost potřeb zákazníků.Tyto informace získáváme od České zemědělské univerzity se kterou dlouhodobě spolupracujeme.
Prodej osiv, kukuřice, obilniny Praha-západ - dodavatel kvalitních polních osiv
Když osiva, tak od VP AGRO. Už od roku 1993 jsme největším dodavatelem osiv kukuřice na českém trhu. Za dobu našeho působení se sortiment rozrostl o prodej osiv a dalších zemědělských plodin.
Hybridy slunečnice Kněževes - dodávka kvalitních polních plodin (osiv)
Podpořte své pěstování kukuřice kvalitním osivem v podobě hybridů. VP AGRO nabízí bohatou nabídku hybridů. Spolehněte se na více jak dvacetiletou tradici VP AGRO v oblasti výroby a prodeje osiv.
Osiva i polní plodiny pro pěstitele - kvalitní osiva od spolehlivého dodavatele
Každý zemědělec si před zasetím potřebuje obstarat kvalitní osiva. Jestliže sháníte spolehlivého dodavatele osiv nejen pro polní plodiny i vy, zkuste se obrátit na společnost VP Agro z obce Kněževes.
Semena slunečnice Praha západ - hybridy slunečnice, ranné i středně ranné
VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy západ se zabývá prodejem semen slunečnic od 6 nejdůležitějších firem, které tyto semena šlechtí. V sortimentu naleznete ranné i středně ranné hybridy.
Semena cukrovky, cukrová řepa na prodej, chemické přípravky pro ochranu osiv
Pěstujeme cukrovou řepu s názvem BETASEED a našim odběratelům nabízíme již čtyři její druhy. Druh 710 vynáší z kořene a cukru. K odolnosti se přidává i imunita proti cerkosporióze.