Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Stavební řezivo Jičín - Pila Hartman
Pila Hartman Vám nabízí veškeré stavební řezivo od trámů na krovy, až po palubky. Naše provozovna se nachází 14 km od Jičína. Pila Hartman se zabývá nejen prodejem řeziva, ale i těžbou a výkupem dřeva. Mezi náš sortiment patří: - hranoly i trámy - hraněné fošny - prkna - latě - veškeré truhlářské i tesařské řezivo - OSB desky ...
Závozy čerstvým ovocem, zeleninou a nápoji
Nabízíme závozy čerstvým ovocem, zeleninou a nápoji (piva značek Budvar, Primátor, Svijany, Novopacké pivo, dále nealko značek Kofola, Podorlická sodovkárna a Primátor). Důraz klademe na špičkový servis a dlouhodobě zajímavé ceny.
Těžba výkup doprava dřeva lesů péče o les sadební materiál Jičín
Společnost PROGLES s.r.o. je lesnická společnost, která obhospodařuje vlastní, soukromé a státní lesní majetky. Provádíme realizace dotačních projektů, provádění pěstebních činností, dodávky veškerého sadebního materiálu, zpracování biomasy, provádění těžebních činností, doprava dřeva, výkup dřeva - lesnické práce: - těžba dřeva - výkup ...
Výroba masných specialit jateční činnost Hradec Králové
Nabízíme: - plemenářské služby - prodej potřeb pro chovatele (PROFARM) - maso a masné výrobky pod značkou TORO - obchod se zvířaty - síť prodejen českých potravin (české potraviny).