Zemědělství a lesnictví patří k odvětvím, která nabízejí široké spektrum produktů a služeb. Do oblasti zemědělství patří rostlinná a živočišní výroba a další činnosti, které vyžadují výkonné stroje a zařízení, sadby, osiva, hnojiva. Lesnictví pečuje o udržení a zvelebování lesů včetně dalších činností a nepostradatelná je lesnická technika.

Prodej ovocných stromků, meruňky, švestky, třešně, jabloně, netradiční druhy
Specialista na zahradnictví, prodej ovocných stromků, meruněk, švestek, jabloní, višní, hrušní a dalších netradičních druhů, to je Zahradnictví Urban.
Prodej zemědělských komodit, prodej osiv pícnin, prodej léčivých rostlin, šlechtění a semenářství plodin
Firma AGROGEN spol., s.r.o. zabývá prodejem osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a dalších zemědělských komodit. Šlechtitelský program se zaměřuje na šlechtění pícnin.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.
Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Prodej ovocných stromků a především kvalitně pěstovaných meruněk různých odrůd
Zahradnictví URBAN sídlící nedaleko Brna v Želešicích je dlouholetým pěstitelem a prodejcem ovocných stromků a v nabídce má i rozmanité druhy meruněk.
Prodej sadby ovocných dřevin a stromů - jabloně a hrušně na zahradu
Sezónní sadbu ovocných stromů a dřevin prodává Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna. Pěstujte jabloně, hrušně, meruňky, angrešt nebo rybíz na vlastní zahradě.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Veterinární asanace - zpracování živočišného odpadu podle platných předpisů
Veterinární asanaci zajišťuje společnost Agris spol. s r.o. z Medlova. Provádíme likvidaci a zpracování živočišného odpadu pro Brno a okolí, podle platných předpisů.
Prodej české cibule, česneku a krouhaného zelí Brno
Kvalitní český česnek, cibuli nebo krouhané zelí prodává Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích. Přijďte se přesvědčit o naší kvalitě!
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Chovná stanice Staffordshire Bull Terrierů Říčany u Brna, nekonfliktní plemeno, psy pro výstavy
V naší chovatelské stanici v Říčanech u Brna nabízíme k odběru kvalitní jedince Staffordshire Bull Terrierů.
Prodej a výroba osiv, travin a pícnin, Troubsko
Prodej osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a jiných zemědělských komodit. Připravíme Vám travní směsi dle Vašeho přání. Výroba osiva výchozího stupně pro zemědělství.
Zahradnictví, prodej balkonových rostlin, zeminy, květináčů Brno, Modřice
S blížícím se jarem naleznete v široké nabídce Zahradnického centra Brabec v Brně Modřicích také rozmanitý sortiment balkonových rostlin, zeminy i květináčů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zahradnictví, prodej řezaných květin, okrasné rostliny Brno
Pokud pokukujete po spolehlivém zahradnictví s širokým sortimentem řezaných i okrasných rostlin a jste z okolí Brna, navštivte Zahradnické centrum Brabec.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Mléčné krmné směsi pro telata, mléčná výživa telat, prodej, výroba TELMILK
Specializace na prodej a výrobu mléčných krmných směsí pro telata, mléčnou výživu telat, výživa určená pro telata TELMILK, suché směsi od firmy MIKROP ČEBÍN a.s.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Zahradnictví, prodej květin-pokojové, řezané, balkónové rostliny
Pokud milujete květiny, zavítejte v Brně Modřicích do Zahradnického centra Brabec, kde si jistě vyberete z širokého sortimentu. Naleznete u nás Květiny pokojové, řezané, balkonové i osiva.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Likvidace odpadů živočišného původu - spolehlivé služby v oblasti kafilérie
Spolehlivé služby v oblasti kafilérie provádí společnost AGRIS spol. s r.o. z Brna. Zabýváme se šetrnou likvidací odpadů živočišného původu, zajistíme odstranění těl uhynulých zvířat.
Kafilérie, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučka
Veterinární asanace, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučky, kafilerního tuku realizuje AGRIS spol. s r.o.
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Prodej ovocných stromů a ovoce ze šlechtitelské stanice
Prodej ovocných stromů od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Výpěstky ovocných stromků, školkařské výpěstky pro drobnou spotřebu i rozsáhlé výsadby.
Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Prodej silážní aditiva, silážní inokulanty značka Sil-All, biologická aditiva. Konzervace
Prodej silážní aditiva, silážní inokulanty značka Sil-All koupíte od dodavatele firmy MIKROP ČEBÍN a.s..Bioplynové stanice a silážování.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Prodej pícnin, ovocných stromků, osiva, travních směsí, výroba, prodej, šlechtění Brno-venkov
Ovocné stromky, pícniny, osiva, nebo travní směsi, šlechtění, výrobu a prodej osiva různých odrůd provádí firma AGROGEN, s.r.o., sídlící v okrese Brno-venkov.