Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Testujte své zaměstnance rychle testem LooKSPOD COVID-19 -  je nejrychlejší a nejspolehlivější
Od pondělí 22.listopadu 2021 musí firmy znovu povinně testovat své zaměstnance a Vy nemáte ještě nakoupené testy? Společnost Biogen Praha, s.r.o., nabízí testy LooKSPOD COVID-19.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze - THERAP-TILIA spol. s r.o.
Největší ambulantní rehabilitační pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze poskytuje klientům komplexní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči podpořenou moderními léčebnými metodami.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Léčba postCovid syndromu – rehabilitační program Praha
Byli jste jedním z těch, kteří prodělali onemocnění Covid? Ocitli jste se v situaci, kdy musíte bojovat s následky této nemoci a nevíte si rady s rekonvalescencí?
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Stomatologická ordinace s moderním vybavením a individuálním přístupem
Zubní klinika SD Dental clinic s.r.o. v Praze zajišťuje profesionální přístup a kvalitní péči o Vaše zuby. Prevence, léčba, bělení, zubní implantáty a dentální hygiena to vše na jedné klinice.
Oční Optika Prosek - Praha 9 - specialisté na měření zraku
Ceníte si svého zraku, a proto jej chcete udržet v co nejlepší kondici? O zajištění komplexních očních služeb se může postarat Oční Optika Praha 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Kožní ordinace Praha 6 – léčba ekzému, vyšetření znamének, korektivní dermatologie
Kožní ambulance v Praze 6. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Diagnostika a léčba kožních a pohlavních chorob. Profesionální a diskrétní přístup.
Ortopedická ambulance v Praze, prevence a léčba
Léčba při bolesti pohybového aparátu, prevence, diagnostika a léčba páteře, kloubů a kostí, pomoc od bolesti zad, po úrazech zajišťuje ANOSMED s.r.o., Praha.
ANOSMED s.r.o. ortopedie
Registrace léčiv, testování příbalových informací, stanovení cen léků, Praha
Přivádíte na český trh nové léčivé prostředky? Hledáte spolehlivého partnera v oblasti registrace léčiv? Chcete se obrátit na spolehlivou jedničku na trhu s více než 15 lety zkušeností?
Prevence zubního kazu u dětí - moderní dentální klinika v Praze 4
Víte, kdy jít s dítětem poprvé k zubaři? Ideální doba je už v době prořezávání prvních zoubků, tedy zhruba v půl roce věku dítěte.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Psychologická poradna Praha, vývojové problémy, psychosomatické obtíže, problémy v rodině
Jsem klinická psycholožka, mám mnoha letou praxi v oblasti psychologické péče o děti a dorost. Svým pacientům zaručuji diskrétnost.
Protetika, zubní náhrady Praha, fazety, korunky, můstky, celé zuboradia, snímatelné náhrady
Zubní ordinace VICTORIA - DENT, s.r.o. poskytuje komplexní stomatologickou péči, implantologii, protetiku, stomatochirurgii, dentální hygienu (včetně Aifrlow).
Dětský zubař Praha 4 - nepodceňujme prevenci u dětí!
Jestliže se Vaše děti bojí zubaře, přijďte s nimi do zubní ordinace v Praze 4 na stomatologickou kliniku DENTAL OFFICE H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Stomatologické služby pod jednou střechou, bezbolestné ošetření a důraz na prevenci na Praze 4
Profesionální péče o Váš chrup, prevence, léčba zubních kazů, parodontózy to vše na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o., která se nachází v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Testování protilátek na COVID-19 pro samoplátce
Neváhejte a nechte se otestovat na COVID-19! Kvalitní sérologický test z žilní krve s vysokou vypovídací hodnotou s výsledky do 48 hodin od společnosti AeskuLab, a.s. Odběrová místa po celé ČR.
Rychlé diagnostické testy antigenní testy z kraje nosu
Jednorázové antigenní testy, samo testovací sada pro jednorázové použití, test z kraje nosu, nosohltanu nebo úst, spolehlivý rychlý antigenní test pro vlastní použití od Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Estetická dermatologie v Praze 2 - KCK SALVE
Máte problémy s pletí? Řešíte jizvy vzniklé z akné, vrásky nebo některé z dalších estetických problémů? Potřebujete odstranit různé výrůstky a znaménka na kůži?
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Virologická diagnostika Praha, virologie, řada výrobků ViroQ, RT PCR testy na COVID-19
Společnost BAG Diagnostics GmbH je významným dodavatelem diagnostik a přístrojů pro zdravotnictví, sídlíme v Praze.
Dentální hygiena Praha, krásné a zdravé zuby
Profesionální ošetření chrupu v oblasti dentální hygieny, odstranění zubního kamene a nečistot, ošetření krčků a aplikaci šperků na zuby zajišťuje Dostál Marcel, DiS. – Imagedent, Praha.
Dostál Marcel, DiS. - Imagedent, dentální hygiena
Půjčovna zdravotnických pomůcek Praha
Pomůcky vhodné pro zdravotně znevýhodněné pacienty, rehabilitační a rekonvalescenční pomůcky a přístroje, půjčovna kompenzačních věcí a pomůcek, výhodné ceny na neomezenou dobu – Půjčovna Javor.
Komplexní rehabilitační péče s možností infúzní terapie Praha - rychlý účinek
Máte potíže s pohybem? Bolí Vás záda? Jste po úraze nebo operaci? Komplexní rehabilitační péči včetně účinné infúzní terapie žádejte u specialistů na klinice MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Praktická lékařka pro děti a dorost Praha, dětský lékař, alergologické a imunologické testy
Praktická lékařka pro děti a dorost Praha, dětský lékař, dětský pediatr, alergologické a imunologické testy, očkování, Celiakie test, CRP testy, poradna pro novorozence a kojence.
MUDr. Zdeňka HRUBEŠOVÁ - Praktický lékař pro děti a dorost, dětská alergologie
Antigenní test na COVID-19 ze slin, cena za 1 test je 130,- Kč
Nesnášíte odběry z nosohltanu a hledáte nejlépe testy ze slin? Naše společnost nabízí novinku a to Antigenní test na COVID-19 ze slin - cena za 1 test je 130 Kč
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Odborná psychologická péče o děti a dorost z Prahy a okolí
Psychologické vyšetření, řešení psychických problému dětí a mladistvých, poradenství v oblasti předškolního vzdělávání, při volbě povolání, řešení špatných rodinných situací.
Fyzioterapie Praha, klinika rehabilitace a alternativní medicíny
Rehabilitační služby pomocí různorodých metod z klasické i přírodní medicíny, masáže, nabídka léčebných plánů, rekonvalescenční pobyty, výukové programy pro studenty, analýza stavu pro sportovce.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Manuální terapie - chiropraxe Praha - kineziologické vyšetření lékařem
Kontrolujeme a léčíme mechanická poškození kloubů poškození páteře a nervového systému. Nejdříve Vás u nás vyšetří specialista na fyzikální a rehabilitační medicínu a stanoví diagnózu.
MONADA spol. s r.o. Ordinace léčebné rehabilitace Praha 4