Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Dental Office H33 s.r.o.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, prevence
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, mamografické preventivní vyšetření žen, biopsie prsu tenkou jehlou FNB, ultrazvukové vyšetření, duktografie.
Mediray, s.r.o.
Léčebná a preventivní péče - MUDr. Olga Nikodemová, praktická lékařka v Sušici
Sháníte zkušeného a zodpovědného praktického lékaře ze Sušice? Pak je zde pro Vás ordinace praktické lékařky MUDr. Olga Nikodemové, kterou najdete v Sušici na náměstí Svobody v budově polikliniky.
Oční centrum Plzeň, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček
Oční centrum Plzeň, oční ambulance, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček, korekce očních vad - OFTA s.r.o. Plzeň
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin, monitoring krevního tlaku - MUDr. Olga Nikodemová
Veterinární ambulance Kleisslova - nadstandardní péče pro Vaše mazlíčky
Sháníte pro svého zvířecího mazlíčka nadstandardní veterinární péči a jste z okolí Plzně? Kontaktujte naši veterinární kliniku Kleisslova v Plzni.
Ambulance bez čekání, všeobecné praktické lékařství Domažlice
Ordinace bez čekání, ambulance praktického lékaře pro dospělé, provádíme preventivní prohlídky, očkování, vyšetření EKG a také vyšetření glykemie, INR a CRP.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
Největší bioptická a cytologická laboratoř, genetické oddělení Plzeň
Největší akreditovaná bioptická laboratoř, vyšetření cytologie, biopsie, molekulární genetiky, diagnostika nádorů, koronavirus - Bioptická laboratoř s.r.o. Plzeň
Zdravotnické zařízení Poliklinika Bor
Komplexní zdravotní péči poskytuje Poliklinika Bor, zdravotnické zařízení města, která sídlí na ulici Přimdská 501 ve městě Bor v Plzeňském kraji. Najdete zde všechny ambulantní zdravotnické služby.
Uhličitá koupel pro regeneraci, proti stresu a migréně, Plzeň
Vyzkoušejte unikátní uhličitou koupel v ordinaci Ivany Bäumlové v Plzni na ul. Francouzská třída 2080/4. Procedura, která blahodárně působí na Vaše zdraví a uleví od Vašich zdravotních problémů.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky, Klatovy
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky MUDr. Heleny Jiráskové v Klatovech, zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o pacienty.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Odchyt ovcí, jelenů, daňků ve volném terénu i oborách
Odchytové služby ve volném terénu, oborách a pastvinách, šetrný odchyt skotu, ovcí, jelenů, daňků pro soukromníky i organizace realizuje MVDr. Ivo Moročkovskij.
Logistické centrum Domažlice - distribuce brýlí
Více než půl milionu zakázek za rok odbaví logistické centrum brýlí MP Group Logistics Center s.r.o. v Domažlicích a postará se tak distribucí brýlí do prodejních míst po celé Evropě.
MPG Logistics s.r.o.
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Olga Nikodemová, praktický lékař Sušice
Máte již svého praktického lékaře? Pocházíte ze Sušice a okolí? Využijte služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé, která nabízí profesionální lékařskou péči a vřelý přístup.
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Zdravotní péče, nemocnice Rokycany, lůžková i ambulantní oddělení
Kvalitní zdravotní péče, lůžkové, komplementární a ambulantní oddělení v praktickém a odborném lékařství chirurgie, ARO, JIP, interna zajišťuje Rokycanská nemocnice a.s.
Ošetření koní v terénu Plzeň
Plzeňská veterinární klinika Kleisslova poskytuje ošetření koní v terénu, např. pravidelné prohlídky, služby na závodech, vyjíždí k úrazům. Veterinární klinika poskytuje
Lymfoterapie, manuální a přístrojová lymfodrenáž pro regeneraci organismu a omlazení kůže
LYMFOTERAPIE A REKONDICE - Ivana Bäumlová, ordinace, jež poskytuje léčbu mízních otoků a suché uhličité koupele. Provádíme lymfodrenáže vhodné nejen pro pacienty s otoky, ale také lymfoterapii.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Pojištění veterinární léčby psa
Informace o výhodách programu Pojištění veterinární léčby psa přináší všem majitelům psů Veterinární klinika Kleisslova v Plzni.
Veterinární pohotovost nonstop Plzeň
Vaši čtyřnozí miláčci si zaslouží tu nejlepší péči, a to zejména pokud se jedná o ošetření v případě úrazu nebo nemoci. Veterinární klinika Kleisslova v Plzni poskytuje veterinární pohotovost nonstop.