Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Vzorkování a laboratorní rozbory pitných vod a užitkových vod
Pro všechny kdo mají zájem provádíme vzorkování a laboratorní rozbory pitných a užitkových vod - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Žamberk
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Radiodiagnostické oddělení s diagnostikou, rentgen, ultrazvuk, mamograf v Ústí nad Orlicí
Komplexní diagnostiku pomocí rentgenu i jiných lékařských přístrojů Vám poskytne nestátní zdravotnické zařízení RENTGEN s.r.o. se sídlem v Ústí nad Orlicí.
Dioptrické brýle, kontaktní čočky, sluneční brýle, dalekohledy
Zhotovení dioptrických brýlí, prodej brýlových obrub klasických i moderních, očních čoček, slunečních brýlí, dalekohledů a příslušenství, vše v Oční optice Ivany Seidlové v Litomyšli.
Oční optika Trio Chrudim - kompletní servis pro Váš zrak
Pohodlný nákup oční optiky s odborným poradenstvím a velkým výběrem na jednom místě, nabídka moderních trendů optických i slunečních brýlí - Oční optika Trio Chrudim
Uklidňující masáže Staré Hradiště - masáže zdravotní, relaxační a orientální
Vybírat lze ze široké nabídky masáží od zdravotních, relaxačních, orientálních, až po různé exkluzivní. Najdete u nás různé wellness procedury či fyzioterapii.
Spolehlivé měření a hodnocení ovzduší na pracovištích
Měření a hodnocení koncentrace prachu a chemických škodlivin v pracovním ovzduší, měření ovzduší na pracovištích - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Optometrie - měření zraku Pardubice - vyšetření zraku moderními přístroji
Nabízíme vyšetření zraku lékařem, disponujeme nejmodernějším přístrojovým vybavením pro nejefektivnější a spolehlivý výsledek - Lynx Optik, s.r.o. Pardubice
Kvalitní rozbory vody Ústí nad Orlicí – spolehlivé vzorkování a rozbory vody
Orlická laboratoř vám pomůže podrobně prozkoumat všechny vzorky, o jejichž kvalitě máte pochyby.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Veterinární klinika a ordinace, léčba malých, větších i exotických zvířat
Veterinární klinika a ordinace, léčbu, preventivní vyšetření, očkování, čipování, chirurgické zákroky a kastrace malých, větších i exotických zvířat zajišťuje MVDr. Miroslava Šperlicha.
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Obvodní lékař pro děti a dospělé v Litomyšli, vystavení potvrzení o zdravotní způsobilosti
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která poskytuje kompletní zdravotní prohlídky dětem i dospělým. Vystavujeme rovněž potvrzení o zdravotní způsobilosti.
Ordinace pro děti a dorost, preventivní lékařská péče, nadstandardní očkování, homeopatie, akupunktura
Kvalitní lékařskou péči pro děti a dospělé Vám poskytne MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila z Litomyšle. Klademe důraz na prevenci a aplikaci moderních diagnostických metod.
Praktický lékař pro děti a dorost, specializace na léčbu edémů, Litomyšl
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která se specializuje na léčbu dětí a dospělých. Ke svým pacientům přistupujeme vždy individuálně a s maximální pečlivostí.
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Oční optika Chrudim, prodej brýlí, moderních brýlových obrub a čoček nejvyšší kvality
Kvalitní a moderní brýle, které Vám budou slušet, výhodně zakoupíte u firmy Optika Trio Anna Vodvárková v Chrudimi. Pomůžeme Vám vybrat brýle podle Vašich individuálních představ.
Rozbor odpadních vod a čistírenských kalů
Provádíme rozbory vod z čistíren odpadních vod, kanalizací a domácích čistíren, chemické a fyzikální rozbory aktivovaného kalu - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Rozbory konopí pro léčebné účely – Cannabinoidy z listu, květu, stonku
Provádíme rozbory konopí – Cannabinoidy - stanovení v extraktech z konopí nebo z listů, stonků a z květů - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Měření radonu na stavebním pozemku Ústí nad Orlicí
Měření radonu ve stavbách – zamezte riziko onemocnění včas - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
VÚOS – služby v oblasti toxikologie, analytiky a registrace
VÚOS - naše služby zahrnují testování zdravotnických prostředků, léčiv, biocidů, pesticidů a průmyslových chemikálií dle nařízení REACH. Nabízíme expertní služby v oblasti nařízení REACH a klasifikace dle nařízení CLP. Oblasti testování: Biologické hodnocení zdravotnických prostředků Preklinické testování farmaceutických ...
Rozbor pitných a rekreačních vod, vyšetřování jakosti pitné vody, zkoušky úpravy
Zajišťujeme rozbory pitných a rekreačních vody, vyšetřujeme jakost pitné vody, technologické zkoušky úpravy pitných vod.
Analýzy nařízení REACH dle Evropské unie
Nařízení REACH bude i pro vás srozumitelnější s naší firmou VÚOS. REACH je zkratka pro chemickou politiku Evropské unie. Všechny chemické látky vyráběné v EU musí být registrovány. A to komplexně upravuje právě zmíněné nařízení REACH. Ve společnosti VÚOS vám zajistíme vlastní testování látek. Náš rozhled v oboru toxikologie, ekotoxikologie i ...
Ekotoxikologické rozbory, testování akutní toxicity vodných výluhů
Zajišťujeme vzorkování všech typů vod, zemin, odpadů a vzduchu, provedeme testování akutní toxicity vodných výluhů - ekotoxikologické rozbory.
Kontrola účinnosti sterilizátorů ve zdravotnických zařízeních
Pravidelná kontrola účinnosti sterilizátorů ve zdravotnických zařízeních, salónech nebo pedikúrách.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic
Welnes pobyty Pardubice - nejmodernější Wellness & Spa center v České republice
Hotel JEZERKA s.r.o. nabízí welnes pobyty v jednom v nejmodernějších Wellness & Spa center v ČR. Hotel se nachází nedaleko Pardubic. Spojte své pracovní povinnosti se zábavou.