Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Testování genetického původu, DNA, původ maternální a paternální linie
Testování genetického původu, testy DNA a zjišťování původu maternální a paternální linie zajišťuje firma Genexone s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme služby a vyšetření v oblasti genetiky.
MUDr. Dušan Rak –  privátní ortopedická ambulance ve Šternberku
Trpíte bolestmi zad nebo bederní páteře? Rádi Vám od bolesti zad v naší privátní ortopedické ambulanci pomůžeme.
Laboratorní vyšetření krve či moči i bez doporučení lékaře a bez objednání
Základní i speciální laboratorní vyšetření krve a moči, vyhodnocení, zjištění odchylek a nemocí kvalitně a bez objednání v Olomouci, Prostějově či Rožnově pod Radhoštěm.
Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené, výroba keramiky, výuka cizích jazyků, e-shop
Kompletní služby pro zrakově postižené poskytuje společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES. Pomáháme slabozrakým a nevidomým se začleněním do běžného života.
Laboratorní chemikálie, zkoumadla a farmaceutické suroviny špičkové kvality
FAGRON a.s. jako tradiční výrobce a dodavatel laboratorních chemikálií, zkoumadel a farmaceutických surovin ve špičkové kvalitě je tu pro Vás více než 20 let!
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Profesionální péče o pleť, mezoterapie, výživa pleti a oslabených vlasů
Mezoterapii pro mladistvý vzhled, odstranění jizev po akné, strií a vrásek, výživu oslabených a řídnoucích vlasů provádí estetická dermatologie MUDr. Květoslavy Novákové, Olomouc.
Počítačová analýza chůze - důležité vyšetření při řešení bolesti chodidel
Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc (ve Zdravotnickém centru SALUS) provádí počítačovou analýzu chůze, která je důležitá při řešení bolesti chodidel a jiných zdravotních problémů.
Ergona Olomouc
Vyšetření HIV, AIDS bezplatně a anonymně
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě a pobočkou v Olomouci, nabízí zdravotní služby se zaměřením na vyšetření HIV a AIDS, to vše také bezplatně a anonymně.
Diagnostické centrum pro onemocnění prsu, mamograf, ultrazvuková vyšetření
V diagnostickém centru pro onemocnění prsu ProMedica spol. s r.o. v Prostějově poskytujeme ultrazvuková a mamografická vyšetření prvotřídními zdravotnickými přístroji. Předejděte s námi rakovině prsu!
Mamografický sreening, vyšetření prsů, mamografická prevence
Mamografický sreening, vyšetření prsů a mamografickou prevenci provádí v nestátním zdravotnickém zařízení ProMedica spol. s r.o. v Prostějově. Včasná diagnóza a úspěšná léčba zachrání nejen život.
E-shop levné pleny pro dospělé, pleny pro inkontinentní
NAPPY s.r.o. prodává na svém e-shopu pleny pro inkontinentní, levné pleny pro dospělé, které jsou příjemné a pohodlné pro nošení. Hledáte kvalitní pleny pro větší pohodlí, diskrétnost a komfort při řešení problémů s inkontinencí? Na našem e-shopu vám nabízíme široký sortiment nejen plen pro dospělé: - pomůcky pro inkontinenci - ...
Lékařská technika - prodej i servis zdravotnických přístrojů
Pokud sháníte kvalitní lékařskou techniku, obraťte se na firmu Selet - Antonín Prucek, která se specializuje nejen na prodej zdravotnických přístrojů a techniky, ale také vám zajistí jejich servis.
Ortézy, bandáže, opěrky -  ortopedické pomůcky pro horní a dolní končetiny
Kvalitní ortopedické pomůcky vyrábí firma Ergona Opava s.r.o., provozovna Olomouc. Nacházíme se ve Zdravotnickém centru SALUS. Pořídíte u nás ortézy, bandáže, opěrky pro horní a dolní končetiny.
Ergona Olomouc
Distribuce operačních stolů, servis zdravotnických přístrojů
Antonín Prucek - Selet se zabývá prodejem a servisem zdravotnických přístrojů.
Vakcinace psů, drobné chirurgické veterinární zákroky Olomouc
Ještě nemáte pro svého domácího mazlíčka veterináře? MVDr. Bohumil Lakomý poskytuje komplexní veterinární péči o malá domácí zvířata. Zákroky provede doma u klienta i v ordinaci. Služby veterinární ordinace: - preventivní prohlídky - vakcinace psů - očkování koček - čipování - ošetření poranění - drobné operace - drobné ...
Toaletní křeslo, zdravotnické potřeby, WC křeslo
Jaroslav Černý - firma LOGIC nabízí osobám se sníženou pohyblivostí toaletní křesla, která slouží k vykonávání tělesných potřeb mimo prostor WC. - nejlevnější WC křesla - speciální WC křeslo - toaletní křeslo - toaletní židle - celoplastová WC křesla - zdravotnické potřeby pro tělesně postižené. Speciální křeslo je plně hrazeno ...
Lékárna, vitamíny, měření krevního tlaku a BMI zdarma Olomouc
Lékárna Eso nabízí: - standardní sortiment léčivých přípravků, léků předepisovaných na recepty - vitamíny, potravinové doplňky - péče o dítě - komplexní péče o chrup - velký výběr ovocných, zelených a bylinných čajů - homeopatické přípravky - přípravky ovlivňující pohybový aparát - kosmetické přípravky antialergické, vlasová ...
Výroba léčivých přípravků, farmaceutické suroviny
FAGRON a.s. vyrábí farmaceutické suroviny nejvyšší kvality, léčivé látky a přípravky, které splňují individuální, specifické požadavky farmaceutů a pracovníků ve farmaceutickém, kosmetickém a veterinárním průmyslu - cremory - Cremor base A, Cremor base N, Cremor Holt, Cremor leniens... - unguenta - Acidi borici unguentum 3%, Acidi borici ...
Lékárna, vitamíny, léčivé přípravky Olomouc
Lékárna Eso nabízí: - standardní sortiment léčivých přípravků, léků předepisovaných na recepty - vitamíny, potravinové doplňky - péče o dítě - komplexní péče o chrup - velký výběr ovocných, zelených a bylinných čajů - homeopatické přípravky - přípravky ovlivňující pohybový aparát - kosmetické přípravky antialergické, vlasová ...
Mamologické screeningové centrum Prostějov
ProMedica spol. s r.o. nabízí: vyšetření v mamologickém screeningovém centru: - počítačová CT tomografie - intervenční neuroradiologie pod CT navigací - mamograf (mammograf) - ultrazvuk - mamologická poradna.
Rodinné pobyty, dovolená pro rodinu Jeseníky
Relax centrum Kolštejn nabízí - výhodné rodinné pobyty v Relax centru Kolštejn - týdenní dovolená pro celou rodinu s úžasným programem již od 6.440 Kč! Letní prázdniny ve znamení kouzelného programu pro rodiny s dětmi! Rodinný pobyt*** "A" - 5 dní, 4 noci pro 2 dospělé a max 2 děti na přistýlce za 9.350 Kč/celý pobyt ...
Mamograf, ultrazvuk, mamologická prevence Prostějov
Nestátní zdravotnické zařízení nabízí diagnostiku, vyšetření prsů pomocí invazivních a neinvazivních metod: - mamologická prevence - ultrazvuk - počítačová CT tomografie - mamograf (mammograf) - intervenční neuroradiologie pod CT navigací - mamologická poradna.
Poliklinika, zdravotní péče, lékárna na poliklinice Olomouc
Poliklinika, která se nachází v centru krajského města Olomouce je velmi dobře přístupná pro městskou a předměstskou hromadou dopravu jakož i pro dopravu individuální. Zdravotní péče: - chirurgie - plastická chirurgie - ortopedie - neurologie - psychiatrie - kardiologie, interna, cevní - urologie - gynekologie - ...
Léčivé přípravky, potravinové doplňky, lékárna Olomouc
Nabízíme: - léčivé přípravky, léky předepisované na recepty, potravinové doplňky, vitamíny, velký výběr ovocných a bylinných čajů, přípravy pro aktivní sportovce, přípravky užívané v enzymoterapii, kosmetické přípravky antialergické, přípravky posilující imunitu, přípravky umožňující plnou úroveň sexuálního života, přípravky pomáhající při ...