Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Profesionální fyzioterapeut - dárkový poukaz na relaxaci a regeneraci těla
Profesionálním fyzioterapeutem ve Frýdku-Místku, který pomůže Vašemu tělu je Iveta Sedlářová, jenž Vám navíc nabízí dárkové poukazy na relaxaci a regeneraci.
Fyzioterapeutické cvičení MUDr. Smíška - SM Systém, ideální proti bolesti zad
Cvičení MUDr. Smíška a jeho SM Systém při bolestech zad provádí ve Frýdku Místku Fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová, která se specializuje na služby v oblasti fyzioterapie.
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Profesionální lymfodrenáž - přístrojová, ruční, manuální
Lymfodrenáží přístrojovou, manuální, ruční se zabývá Fyzioterapie Mgr. Ivety Sedlářové v okolí Frýdku a Ostravy, u které můžete využít také jiných profesionálních fyzioterapeutických služeb.
Fyzioterapie a rehabilitace - rehabilitační postupy a metody při problémech hybného systému
Odbornou fyzioterapii a rehabilitaci v okolí Frýdku a Ostravy nabízí Iveta Sedlářová, která se specializuje na rehabilitační postupy a specifické metody při problémech hybného systému.
Penzion s privátním wellness a bezbariérovým přístupem - komfortní ubytování
Privátní wellness a bezbariérový přístup - to jsou jen některé z výhod Penzionu Ovečka v Beskydech. Ideální místo pro odpočinek, výlety i firemní akci - to je Penzion Ovečka s komfortním ubytováním.
WELLNES ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA
Zapomeňte na chvilku na všední starosti a každodenní shon a vychutnejte si pohodový čas odpočinku s naším Wellness balíčkem v nádherné krajině v samém srdci Beskyd. Ubytování ve stylových pokojích, či domcích lux s vlastní kuchyňkou Vám zajistí pohodlí, polopenze uspokojí Vaše chuťové buňky a naše wellness služby Vás potěší na těle i na ...
Hotel Ondrášův dvůr
Jarní prázdniny v Beskydech
Využijte prázdnin pro aktivní rodinnou dovolenou plnou sportu a relaxu. U nás se nudit nebudete. Kupte si balíček NAPLÁNUJ SI SÁM pro 2 osoby a až 2 děti do 15 let mají pobyt u nás zdarma! Naplánuj si sám - 4 dny (3 noci) 3x nocleh ve dvoulůžkovém pokoji standard 3x bohatá snídaně formou bufetu 3x večeře v hotelovém restaurantu 1x celodenní ...
Sleva 20%
Sleva 20% na všechny brýlové čočky.
Modelace prsou, liposukce, Botox, kosmetické úpravy Třinec
Naše privátní plastická chirurgie působí od roku 1992 a nabízíme tyto ambulantní zákroky a operace: - zvětšení, zmenšení, modelace prsou - úpravy uší, nosu, víček, obličeje, čela, obočí, face lifting - úprava převislého břicha - liposukce - úpravy po úrazech - odstranění znamének, kožní nádory (zhoubné i nezhoubné) - Botox.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Frýdek-Místek  Korekce páteře  a  zdravotní masáže
Korekce páteře a zdravotní masáže Vyzkoušeli jste pilulky, obstřiky, infuze a stále Vás bolí záda? Masáže jsou nestarší léčebná metoda na světě, která se již provádí více jak 3000 let. Masáže jsou přirozeným a šetrným způsobem, která lečí a potlačuje bolesti. Masáž nesmí být pouhým hlazením, ale ani nesmí být moc bolestivá. Přesně takovou ...
Vakcinace, čipování, kastrace, sterilizace, veterina Třinec
Veterinární klinika MVDr. Jany Bojkové. Specializace na malá zvířata: - psy, kočky, králíky, domácí hlodavce, exotická zvířata, želvy, fretky a jiné. Poskytujeme: - preventivní a léčebnou péči malým zvířecím pacientům - poradenství chovatelům těchto zvířat. Nabízíme: - vakcinace - antiparazitika - čipování ISO mikročipy - kastrace - ...
Veterinární ambulance Třinec
Naše veterinární ambulance (ordinace) poskytne celkovou péči vašim psům, kočkám, drobným zvířatům. Možnost hospitalizace, výjezdová služba. Pohotovost nonstop.