Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Pacienti po infarktu, lázně - vysoký krevní tlak, srdečně-cévní onemocnění
Pacienti po infarktu mohou využít lázní, které jsou určené pro osoby s vysokým krevním tlakem a srdečně-cévním onemocněním v Horských lázních Karlova Studánka.
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Sportovní sluneční brýle - široký výběr brýlí pro cyklisty, běžce, lyžaře i jiné sportovce
Sportovní sluneční brýle by měly být nedílnou výbavou každého sportovce. V naší oční optice naleznete široký výběr kvalitních slunečních brýlí, které Vaše oči ochrání nejen před UV zářením.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Lázně po onkologické léčbě, ženy po rakovině prsu - léčivé pobyty
Lázně po onkologické léčbě, například pro ženy po rakovině prsu nabízí státní podnik Horské lázně Karlova studánka, která se specializuje na realizaci léčivých pobytů.
Oční optika – profesionální a přátelský přístup, velký výběr a kvalita
Odborné a přesné měření zraku vám zajistí firma Lubrimex v Bruntále, která se zabývá oční optikou. U nás se můžete spolehnout na široký výběr obrouček, profesionální poradenství a přátelský přístup.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Týdenní i víkendový pobyt v Karlově Studánce v Jeseníkách s návštěvou Eko farmy v Karlovicích
Přijeďte si užít týdenní nebo víkendový rekreační pobyt do Horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a využijte možnost navštívit Eko farmu v Karlovicích, kde se seznámíte s životem na farmě.
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Májový pobyt na horách - rekreační pobyty s procedurami v horských lázních
Májový pobyt na horách pro Vás letos připravili Horské lázně Karlova Studánka. Přijeďte se zrelaxovat do Jeseníků, kde je nejčistší vzduch v České republice a užijte si rekreační pobyt s procedurami.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Dárkový poukaz do lázní, na wellness - rekreační pobyt jako dárek pro ženu i na Vánoce
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách pro Vás připravily dárkové poukazy do lázní a na wellness. Tyto rekreační pobyty jsou vhodné jako dárek pro ženu i na Vánoce a zajistí tu nejlepší rekreaci.
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Horský hotel, ubytování, Jeseníky, Praděd
Sporthotel Kurzovní Praděd Jeseníky - nejvýše položený horský hotel v ČR nabízí komfortní ubytování: - kapacita 140 lůžek - pokoje i apartmá - 3 kategorie ubytování - VIP, standard, turist. Společně v objektu se nachází: - kavárna - restaurace - tělocvična - fitness - masáže - whirpool - sauna - hydromasážní sauna - ...