Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Poliklinika Úpice, odborní a praktiční lékaři, ambulance, pohotovostní i záchranná služba
Zdravotní péči v mnoha lékařských oborech poskytuje Poliklinika Úpice, s.r.o. v okresu Trutnov. Zdravotnické zařízení s pohotovostí, záchrannou službou i rentgenem.
Levitovo centrum následné péče s chirurgickou ambulancí, dlouhodobá péče Nemocnice Hořice
Tu nejlepší lékařskou péči pro dlouhodobě nemocné pacienty zajišťuje léčebna, kterou spravuje Městská nemocnice Hořice. Postaráme se o Vaše blízké s cílem obnovit jejich psychické i fyzické zdraví.
Prevence zubního kazu Trutnov - preventivní prohlídky chrupu, péče o zuby
Naše profesionální stomatologická ordinace ve Rtyni v Podkrkonoší vám ráda poskytne tu nejlepší odbornou péči o váš chrup.
Gynekologie Hradec Králové, preventivní a léčebná péče, ultrazvuk
Gynekologická ordinace DoMeNa Gyn s.r.o. v Hradci Králové zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči všem ženám, těhotným či v období menopauzy.
Prodej zdravotních matrací Hradec Králové - matrace snižující proleženiny
Firma BIČELS SERVIS, s.r.o. se zabývá prodejem zdravotnické a laboratorní techniky, spotřebního zdravotnického materiálu včetně zdravotnických matrací.
Výroba dentálních materiálů Jičín -  kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře
Nabízíme kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře jako jsou zuby, zubní pryskyřice, formovací a jiné materiály - SpofaDental a.s. Jičín
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Chirurgická ambulance v Hradci Králové, ošetření, zákroky, úrazová chirurgie
I s těmi nejsložitějšími chirurgickými zákroky si poradí zkušený lékař z Hradce Králové MUDr. Oldřich Fiala CSc. – chirurgie. Provádíme kompletní chirurgické zákroky v lokální i celkové anestezii.
MVDr. Martina Taslerová - mobilní veterinární ordinace Dvůr Králové nad Labem
Provozujeme veterinární ordinaci a mobilní veterinární službu pro psy, kočky a malá hospodářská zvířata - MVDr. Martina Taslerová Dvůr Králové nad Labem
Servis zdravotnické a laboratorní techniky Hradec Králové - vypracování revizních zpráv
Oddělení servisu se zabývá vypracováním revizních zpráv na přístrojích a zařízeních, kvalitní servis revizním technikem - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Plastické operace víček Hradec Králové – operace provedená v ambulantním režimu
Plastická operace horních i dolních víček v ambulantním režimu. Zákrok je prováděn v místním znecitlivění, popř. v kombinaci místního znecitlivění a podání celkových sedativ - Hradecké oční sanatorium
Stomatologické nekovové dentální materiály vysoké kvality pro zubní lékaře i laboratoře
Komplexní řešení pro stomatologická pracoviště jako jsou zuby, zubní pryskyřice, formovací a otiskovací materiály doplněny o inovativní produkty naleznete u firmy SpofaDental a.s. v Jičíně.
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Invalidní vozíky, prodej i servis s výrobou náhradních dílů a prodejem ortopedických pomůcek
Prodej a kvalitní servis invalidních i ortopedických vozíků včetně bohaté nabídky zdravotnických pomůcek, jako jsou chodítka, katetry či cévky, výhodně zakoupíte u firmy Miroslav Čiháček z Náchoda.
Biorezonanční terapie BICOM, zjištění příčin nemocí a léčba
Zjištění příčin nemocí, léčba alergií, ekzémů a infekcí alternativním způsobem za pomoci biorezonanční terapie BICOM v ordinaci MUDr. Tomáše Vejrycha v Trutnově.
Monitoring vod ke koupání – rozbory povrchových, odpadních či pitných vod
Monitoring vod ke koupání – rozbory povrchových, odpadních či pitných vod, rozbory a analýzy provádíme moderními a špičkovými přístroji - Povodí Labe, státní podnik Hradec Králové
Operace horních i dolních očních víček mladší vzhled, lepší zrak, plastická operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará o Váš lepší zrak i mladší vzhled, provedeme Vám operace horních i dolních očních víček a jiné plastické operace očí.
Oční zákroky v Hradeckém sanatoriu
Poskytujeme komplexní zdravotní péče v oboru oční lékařství ophthalmologie - Hradecké oční sanatorium, s.r.o. Hradec Králové
Stomatologie, zubní lékařka pro děti i dospělé, péče o chrup, okres Trutnov
Ve stomatologické ordinaci MUDr. Evy Jiráskové sídlící v městě Rtyně v Podkrkonoší, poskytujeme péči o chrup dětí a dospělých, rentgen, dentální hygienu a bělení zubů.
Rychle a kvalitně laboratorní rozbory pitné vody
Provádíme kompletní rozbory vod v naší špičkové laboratoři, spolehlivě hned odhalíme co do pitné vody nepatří - Povodí Labe Hradec Králové
Dioptrické vady, operace očí, oční lékař, oční klinika,  plastické operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. zajišťuje výkony v oblasti očního lékařství, můžete si u nás nechat odstranit oční dioptrické vady, plastické operace a to vše s vyšetřením od očního lékaře.
Zdravotnická a laboratorní technika, zdravotní potřeby, prodej a servis
Zdravotnickou a laboratorní techniku, přístroje, zdravotní potřeby a nábytek prodává, opravuje a servisuje společnost Bičels Servise s.r.o. v Hradci Králové.
Operace očí včetně šilhání neboli strabismus
Zajišťujeme výkony v oblasti očního lékařství – operace očí včetně šilhání neboli strabismu - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Mobilní veterinární služba, zvěrolékař, Dvůr Králové nad Labem
Potřebujete ošetřit Vašeho zvířecího kamaráda a nechcete ho vystavovat stresu z veterinární ordinace? Kontaktujte mobilní veterinární službu. Postaráme se o Vašeho mazlíčka v pohodlí Vašeho domova.
Operace očí u dětí i dospělých - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Hradecké oční sanatorium poskytuje zdravotní péči jak klasických operací, tak ambulantně i v režimu jednodenní chirurgie.
Operace šedý a zelený zákal skleroplastika oční lékař Hradec
Nabízíme Vám komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství včetně operací šedého zákalu
Diagnostika chorob zvířat Hradec Králové – zamezení šíření nákazy
Všichni chovatelé hospodářských zvířat i zájmové chovy musí nutně udržovat dobrý zdravotní stav zvířat a zamezit šíření chorob. Státní veterinární ústav Hradec Králové nabízí diagnostiku chorob.