Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Prodej rehabilitačních lehátek Jordan, Třeboň.
Lehátka JORDAN dle zaměření: -rehabilitace -Vojtova metoda -trakce -vertikalizační stoly -osteopatie -gynekologie -transport -hospital -transfuze -wellness. Více na našich www stránkách.
Manipulační stoly,rehabilitační pomůcky se slevou.
Manipulační stoly, rehabilitační pomůcky. Zdravotnický veletrh v Brně Medical Fair se letos nekoná, přesto Vám nabízíme 10% veletržní slevu na zboží objednané do 30.11. 2012. Při objednávce uveďte do poznámky: 10% veletržní sleva a my Vám snížíme celkovou cenu o tuto slevu.
Zlevněné manipulační stoly Třeboň.
Nabízíme Vám k okamžité koupi níže uvedené manipulační stoly. Jedná se o bývalé výstavní exponáty nebo o neodebrané zboží. Všechny stoly jsou zcela novými, nepoužitými výrobky.
Akční nabídka masážních lehátek Třeboň.
Nabízíme Vám jedno z našich nejoblíbenějších lehátek: lehátko F2 + stolička + půlválec za výhodnou jarní cenu.Nabídka obsahuje JORDAN F2e s kolečky, pevnou stoličku v barvě lehátka,půlválcovou podložku 9 x 60 cm v barvě lehátka. Cena 24.900.-Kč je uvedena bez DPH 14%. více info na našich www stránkách
Oční optika České Budějovice.
Oční optika. Prodej brýlí ( David Swarovski, Tag Heuer, Jaguar a jiné luxusní značky). Změříme Vám zrak, objednávky na tel. 386354737 Aplikujeme kontaktní čočky, provádíme preventivní kontroly za asistence očního lékaře, objednávky 605475862; 387318573
Léčebná rehabilitace a fyzioterapie České Budějovice
Centrum léčebné rehabilitace a fyzioterapie. Nabízíme fyzioterapii, rehabilitaci, klasickou a reflexní masáž, fyzikální terapii (elektroléčba, ultrazvuk, pulsní magnetické pole, distanční elektroléčba, laser, infračervená sonda, scanner), rázovou vlnu, vodoléčbu, vířivé končetinové koupele, saunu.
Rehabilitační a zdravotnické pomůcky Třeboň
Nabízíme rehabilitační a vyšetřovací lehátka, gynekologická a odběrová křesla, masážní stoly.