Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Aquahealing, Shiatsu, Kraniosakrální terapie - úleva od stresu, péče o tělo i duši
Svěřte se do rukou Ing. Petry Stuchlíkové ze Studia Natural life Zlín, dopřejte si péči o tělo i duši při japonské masáži Shiatsu, kraniosakrální terapii, ulevit od stresu pomůže ošetření Aquahealing.
Masáže pro relax i úlevu od bolesti - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda
V rekondičním salonu NOVA LINIE Uherské Hradiště je široký výběr masáží pro relax i úlevu od bolesti. Stačí si vybrat - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda a další.
Lymfodrenáže CONTOUR UP - odbourání tuků, celulitidy, zpevnění těla, odstranění otoků nohou
Studio NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj CONTOUR UP pro lymfodrenáže, který pomáhá k zpevnění těla, odbourání tuků, odstranění celulitidy i řešení otoků nohou.
Odstranění bolestí zad, kloubů, srovnání těla-Dornova metoda
Dornova metoda je speciální technika masáže, která pomáhá pro srovnání těla. Ve Studiu Věra Otrokovice Dornovu metodu využíváme, pomůže Vám pro ostranění bolestí zad, kloubů, hlavy.
Rekondiční stoly, cvičení Slender Life a Rolletic
Pro všechny, kteří nemohou navštěvovat běžná sportovní centra, je zde možnost bojovat s nadváhou i zlepšit kondici ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště - vyzkoušejte rekondiční cvičení či rolletic.
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Testovací a harmonizační procedury těla a duše pro naprostou relaxaci
Testovací a harmonizační procedury těla a duše nabízí Regenerační centrum a hotel Harmonie František Ernest specializující se na pobyty, u kterých se můžete oddávat naprosté relaxaci.
Privátní wellness, vířivka, sauna Zlín-pronájem pro páry, firemní akce
Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.
Zdravotní masáže - dobrá rada, jak na bolavá záda a bolavé svaly
Ve Studiu Věra Miklová Otrokovice u Zlína provádíme zdravotní masáže, které jsou účinné na bolavá záda a bolavé svaly. Dobrá rada, jak na bolest - svěřte se do našich rukou.
Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.
Rehabilitační cvičení SM systém pomocí lana pomůže odstranit bolesti zad
Odstranit bolesti zad Vám pomůže speciální rehabilitační cvičení SM systém. Jde o systém cvičení pomocí lana. Studio Věra Otrokovice se věnuje této metodě.
Relax v pivní a mořské lázni - wellness procedury pro celou rodinu
Poznejte pivní mok jako blahodárný balzám na tělo i duši. Navštivte Rožnovské pivní lázně, kde nabízíme wellness procedury pro celou rodinu. Užijte si u nás úžasný relax v pivní nebo mořské lázni.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Wellness-whirlpool, saunový svět, parní, finská sauna, ubytování
Uvolněte se v Harmony Medical a Wellness Kroměříž-Zlínský kraj ve whirlpool, nebo navštivte saunový svět, pro prohřátí je zde finská i parní suna. Poskytujeme i ubytování.
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
Celkové, Havajské masáže Lomi Lomi, masáž celého těla Zlín
Navštivte Energetické centrum Zlín a dopřejte si celkové Havajské masáže Lomi Lomi. Při relaxační masáži celého těla dochází k uvolnění energetických bloků, má tedy i terapeutický účinek. Jde o speciální techniku masáže, kdy jsou používány nejen ruce, ale i celá předloktí, cílem je stimulovat krevní oběh a lymfatický systém a tím pomoci ...
Masáže klasické, lymfatické pro relaxaci i rehabilitaci
Relaxaci si můžete dopřát ve Studiu Věra Otrokovice, provádí zde klasické i lymfatické masáže, pomůžeme rehabilitaci svalů. K imobilním klientům z okolí přijedeme - Kvasice, Tlumačov, Žlutava, Machová
Relaxační, wellness procedury jako vánoční dárek Kroměříž-whirlpool, kryosauna
Dopřejte si relaxační, wellness procedúry v Harmony Medical a Wellness Kroměříž. Jako vánoční dárek můžete objednat dárkové poukazy v hodnotě 300, 500 a 1000 Kč, použitelné na vstup do whirlpoolu, kryosauny či saunového světa. Platnost poukazů je jeden rok. Poukaz si můžete vyzvednout osobně na recepci - Kroměříž, Třasoňova ...
Městské lázně, bazén, wellness, Vsetín
Pohyb, relaxace a pohodlí - to vše najdete v Městských lázních Vsetín. K dispozici jsou vám kryté bazény, ale i venkovní bazén Sokolák. Připravujeme pro vás nový pokladní systém a nově můžete využít taky nabídky občerstvení z mokrého baru. Vždyť co může být lepšího, než si vychutnávat drink přímo ve vodě? Krytý bazén má na délku 25 m, takže ho ...
Detoxikační program, vacupress zábaly, čínská masáž tuina Zlín
Využijte jarní akci na měsíc duben, kterou nabízí Centrum zdraví a relaxace THERAP Zlín. Dopřejte si detoxikační program nebo zeštíhlující vacupress zábaly. Pokud trpíte na bolesti hlavy, migrény a bolesti za krkem, doporučujeme čínskou masáž tuina. Detoxikační program - CENA 670,- (sleva 30%), cca 90min.: - infrasauna 30min - odplavení ...
Dárkové poukazy Zlín-havajské párové, čtyřruční masáže, Swasthya
Obdarujte své blízké nebo zaměstnance - zakupte jim dárek v podobě dárkové poukázky na Havajské čtyřruční, párové i dětské masáže, nebo dárkový certifikát na Celostní masáže. Ve Zlíně dárkové poukazy poskytuje Energické centrum Dagmar Dévi, můžete objednávat ON-LINE. Nebo jen přijďte za námi na Den Swasthye. Swasthya probíhá vždy první ...
Vánoční dárek pro dva, muže, ženy Zlín-poukazy na masáže, relaxace
Máme skvělý tip na vánoční dárek pro rodiče, muže, ženu! THERAP Zlín - Centrum zdraví a relaxace právě teď nabízí dárkové poukazy na masáže, relaxaci pro páry i ženy a muže jednotlivě. Udělejte radost sami sobě, nebo vyberte některý typ poukázky pro partnera, partnerku. NABÍDKA určená pro partnery, manžele, rodiče. Výhodná akce 1 - pro ...