Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Metoda dle Mojžíšové - cvičení pod odborným dozorem proti bolesti zad a zlepšení dynamiky páteře
Navštivte speciální cviční pod odborným dozorem v Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla, kde využíváme metody Ludmily Mojžíšové.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou
Rehabilitace hrazené pojišťovnou v Opavě provádí Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby a bolesti MUDr. František Golla na ulici Sušilova (bývalý klášter).
Profesionální fyzioterapeut - dárkový poukaz na relaxaci a regeneraci těla
Profesionálním fyzioterapeutem ve Frýdku-Místku, který pomůže Vašemu tělu je Iveta Sedlářová, jenž Vám navíc nabízí dárkové poukazy na relaxaci a regeneraci.
Rehabilitace a léčebné procedury, které vám pomohou od bolestí | Opava
V Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla Vám zajistíme rehabilitace a jednotlivé procedury dle Vašich individuálních a potíží.
Fyzioterapeutické cvičení MUDr. Smíška - SM Systém, ideální proti bolesti zad
Cvičení MUDr. Smíška a jeho SM Systém při bolestech zad provádí ve Frýdku Místku Fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová, která se specializuje na služby v oblasti fyzioterapie.
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Sportovní ortopedie, traumatologie, rehabilitace Ostrava
Hokejisté, fotbalisté, házenkáři i volejbalisté se potkávají na privátní ortopedické klinice Ort-Art v Petřvaldě u Karviné, kde se zaměřujeme na komplexní ortopedickou léčbu. Mimo o běžné pacienty pečujeme také o řadu vrcholových sportovců, kteří u nás využívají ortopedii, sportovní traumatologii a rehabilitaci. Nabízíme kvalitní péči na moderně ...
Profesionální lymfodrenáž - přístrojová, ruční, manuální
Lymfodrenáží přístrojovou, manuální, ruční se zabývá Fyzioterapie Mgr. Ivety Sedlářové v okolí Frýdku a Ostravy, u které můžete využít také jiných profesionálních fyzioterapeutických služeb.
Fyzioterapie a rehabilitace - rehabilitační postupy a metody při problémech hybného systému
Odbornou fyzioterapii a rehabilitaci v okolí Frýdku a Ostravy nabízí Iveta Sedlářová, která se specializuje na rehabilitační postupy a specifické metody při problémech hybného systému.
Rehabilitační, pooperační péče Ostrava - chirurgická, ortopedická
Rehabilitační léčba je nezbytnou součástí pooperační péče. Dostat se po operaci rychle do kondice vám pomůžeme v moderním léčebném centru - Privátní ortopedická klinika ORT-ART, s.r.o. v Petřvaldě u Ostravy, kde poskytujeme zdravotní péči na nejvyšší úrovni. Pro pacienty, kteří podstupují ortopedické operace a chirurgické zákroky, zajišťujeme ...
Penzion s privátním wellness a bezbariérovým přístupem - komfortní ubytování
Privátní wellness a bezbariérový přístup - to jsou jen některé z výhod Penzionu Ovečka v Beskydech. Ideální místo pro odpočinek, výlety i firemní akci - to je Penzion Ovečka s komfortním ubytováním.
Wellness, finská sauna, vyhřívaný bazén Ostrava Vítkovice
Sportovně - relaxační areál Ridera Sport, a.s. v Ostravě Vítkovicích Vám kromě bohatého sportovního využití nabízí možnost relaxace v podobě finské sauny, vyhřívaného bazénu či masáží. Přijďte si v soukromí odpočinout od náročného dne a dopřejte svému tělu i duši dokonalou relaxační péči. Připravena je pro Vás široká nabídka wellness služeb, ...
Rázová vlna ESWT - RHC Šenov
Jedná se o vědecky prokázanou technologii, vyvolávající rychlé hojivé a regenerační procesy bez bolesti. Čeká Vás rychlá úleva od bolesti a zlepšení hybnosti, a to bez anestezie, operací, léků a bez vedlejších účinků. Aplikaci provádí vždy odborný lékař RFM - NZZ Rehabilitační centrum Šenov. Nejvýhodnější cena aplikace v regionu Ostravska - ...
WELLNES ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA
Zapomeňte na chvilku na všední starosti a každodenní shon a vychutnejte si pohodový čas odpočinku s naším Wellness balíčkem v nádherné krajině v samém srdci Beskyd. Ubytování ve stylových pokojích, či domcích lux s vlastní kuchyňkou Vám zajistí pohodlí, polopenze uspokojí Vaše chuťové buňky a naše wellness služby Vás potěší na těle i na ...
Hotel Ondrášův dvůr