Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
20% sleva na masáže u COMHEALTH, s.r.o. Praha -  Akce léto 2016 - Neváhejte a zavolejte!
Jste unaveni po celodenním pracovním kolotoči? Bolí vás záda? Máte problémy? Pak je tu pro Vás společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem na Praze 8.
Manuální léčebné masáže Praha - speciální jemné hmaty pracují s kůží a podkožím
Významná společnost THERAP-TILIA nabízí po celé Praze spoustu pracovišť, kde se provádí léčebné masáže na profesionální úrovni.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou
Rehabilitace hrazené pojišťovnou v Opavě provádí Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby a bolesti MUDr. František Golla na ulici Sušilova (bývalý klášter).
Profesionální fyzioterapeut - dárkový poukaz na relaxaci a regeneraci těla
Profesionálním fyzioterapeutem ve Frýdku-Místku, který pomůže Vašemu tělu je Iveta Sedlářová, jenž Vám navíc nabízí dárkové poukazy na relaxaci a regeneraci.
Poznejte krásy Krušných hor s horským Hotelem Malamut
Komfortní ubytování a zázemí pro sport i turistiku v Krušných horách Vám nabízí horský Hotel Malamut, Nové Hamry. Vybavené pokoje, bazén, školicí místnost i restaurace s českou kuchyní a zvěřinou.
Wellness-whirlpool, saunový svět, parní, finská sauna, ubytování
Uvolněte se v Harmony Medical a Wellness Kroměříž-Zlínský kraj ve whirlpool, nebo navštivte saunový svět, pro prohřátí je zde finská i parní suna. Poskytujeme i ubytování.
Rehabilitace a léčebné procedury, které vám pomohou od bolestí | Opava
V Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla Vám zajistíme rehabilitace a jednotlivé procedury dle Vašich individuálních a potíží.
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Fyzioterapeutické cvičení MUDr. Smíška - SM Systém, ideální proti bolesti zad
Cvičení MUDr. Smíška a jeho SM Systém při bolestech zad provádí ve Frýdku Místku Fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová, která se specializuje na služby v oblasti fyzioterapie.
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
Osvojení základů Vojtovy metody
Společnost THERAP-TILIA se zaměřuje na využití Vojtové metody k léčbě dětí, které postihla jakákoliv neurologická či psychická porucha. Vojtova metoda představuje soubor speciálních cvičících technik, které mají tyto účinky: - Stimulace i poškozeného centrálního nervového systému - Fyziologická aktivace bránice i svalstva ...
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Přístrojová lymfodrenáž Praha 8 – odlehčete svým končetinám
Potřebujete osvěžit unavené končetiny? Na Praze 8 Vám nabízí masáž nohou pomocí přístrojové lymfodrenáže.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Sportovní ortopedie, traumatologie, rehabilitace Ostrava
Hokejisté, fotbalisté, házenkáři i volejbalisté se potkávají na privátní ortopedické klinice Ort-Art v Petřvaldě u Karviné, kde se zaměřujeme na komplexní ortopedickou léčbu. Mimo o běžné pacienty pečujeme také o řadu vrcholových sportovců, kteří u nás využívají ortopedii, sportovní traumatologii a rehabilitaci. Nabízíme kvalitní péči na moderně ...
Rehabilitace a individuální terapie
Jste po operaci či úrazu a byly Vám doporučeny rehabilitace? Neváhejte a navštivte naši kliniku, kde Vám s léčbou pomůžeme. Specializujeme se na efektivní výkony ve všeobecné, miniinvazivní, cévní, plastické chirurgii, urologii, ortopedii, sportovní traumatologii atd. Jsme smluvním partnerem se všemi zdravotními pojišťovnami v České republice. ...
Profesionální lymfodrenáž - přístrojová, ruční, manuální
Lymfodrenáží přístrojovou, manuální, ruční se zabývá Fyzioterapie Mgr. Ivety Sedlářové v okolí Frýdku a Ostravy, u které můžete využít také jiných profesionálních fyzioterapeutických služeb.
Fyzioterapie a rehabilitace - rehabilitační postupy a metody při problémech hybného systému
Odbornou fyzioterapii a rehabilitaci v okolí Frýdku a Ostravy nabízí Iveta Sedlářová, která se specializuje na rehabilitační postupy a specifické metody při problémech hybného systému.
Rehabilitační, pooperační péče Ostrava - chirurgická, ortopedická
Rehabilitační léčba je nezbytnou součástí pooperační péče. Dostat se po operaci rychle do kondice vám pomůžeme v moderním léčebném centru - Privátní ortopedická klinika ORT-ART, s.r.o. v Petřvaldě u Ostravy, kde poskytujeme zdravotní péči na nejvyšší úrovni. Pro pacienty, kteří podstupují ortopedické operace a chirurgické zákroky, zajišťujeme ...
Víkendové romantické pobyty se slevou, zvýhodněný víkendový pobyt pro dva Lednice
Přijďte si užít romantický víkendový pobyt se slevou pro dvě osoby v areálu zámku Lednice na Moravě, v Lednicko valtickém areálu, v krásném Zámeckém hotelu Lednice.
Wellness centrum Liberec – péče o Vaše tělo i duši
Wellness centrum Liberec je jediné centrum v Liberci, kde se Vám dostane kompletní péče jak o Vaše tělo, tak i duši. Naši poradci se snaží pomoci s řešením Vašich zdravotních problémů. Nabízíme zámořskou novinku, která zatím v české oblasti nemá ještě obdoby a to je wellness kouč. Kouč, který Vám pomůže s celkovou diagnostikou Vašeho zdraví a to ...
Wellness pobyty pro dva v pivních lázních Praha - netradiční romantické pobyty
Nebaví Vás již obyčejné wellness a chtěla byste zažít netradiční zážitek se svým partnerem? Právě pro Vás společnost Exclusive Praha nabízí romantický pobyt v pivních lázních. Lázně se nachází v příjemném domácím prostředí v centru Prahy. Vám a Vašemu partneru je k dispozici dřevěná káď s pivní koupelí s výtažky chmelu a sladu a občerstvení v ...
Rekondiční pobyty Jižní Morava, Hodonín
Potřebujete pro Vaše tělo rekondiční pobyt a hledáte vhodné místo, kde ho strávit nebo nějaký vhodný rekondiční pobyt v lázních? Tak neváhejte a přijeďte na rekondiční pobyt do Lázní Hodonín, které leží na Jižní Moravě v nádherném prostředí Slovácka. Jsou typem moderních lázní, poskytujících cílenou léčebnou a rehabilitační péči pro pacienty s ...
Celkové, Havajské masáže Lomi Lomi, masáž celého těla Zlín
Navštivte Energetické centrum Zlín a dopřejte si celkové Havajské masáže Lomi Lomi. Při relaxační masáži celého těla dochází k uvolnění energetických bloků, má tedy i terapeutický účinek. Jde o speciální techniku masáže, kdy jsou používány nejen ruce, ale i celá předloktí, cílem je stimulovat krevní oběh a lymfatický systém a tím pomoci ...