Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Stomatologická laboratoř - výroba a oprava zubních náhrad, korunek nebo můstků
Stomatologická laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín pro Vás vyrobí snímatelné i fixní zubní náhrady, korunky i můstky. Zaměřuje se i na jejich opravy.
Nadstandardně vybavená zubní klinika - veškerá zubní péče pod jednou střechou
Vlídný přístup Vás čeká na zubní klinice ve Zlíně - Rafael dentální klinika s.r.o. je nadstandardně vybavena, veškerá zubní péče je zajištěna pod jednou sřechou. Klientelu máme z regionu Zlínský kraj.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Osteologie, osteologická ambulance - diagnostika, léčba osteoporózy
Mediekos Ambulance, s.r.o. Zlín se zaměřuje na obor Osteologie - diagnostiku, léčbu osteoporózy. Osteologická ambulance je nejen ve Zlíně, ale i ve Vsetíně, Kroměříži, Bruntále a Ostravě.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín, prevence zraku, akutní stavy řešíme bez objednání
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín - Poskytujeme profesionální diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru oftalmologie, akutní stavy řešíme bez objednání.
Tradiční čínská medicína Otrokovice, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení, fytoterapie
Nabízíme specializaci na zásady čínské medicíny díky kterým rozšiřuji do povědomí o správném životním stylu a pevném zdraví.
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku, vyšetření oční sítnice, předpis brýlí a léků.
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky, zavedení nitroděložního tělíska, léčba poruch močového měchýře.
MUDr. Václav Vácha - Gynekologie a porodnictví, urogynekologie - Duam, s.r.o.
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí, spirometrie, vyšetření plic, zjištění saturace kyslíku v krvi, astma.
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, Oxymetrie
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, oxymetrie, odpory dýchacích cest, pneumologická vyšetření, EKG vyšetření, bronchodilatační test.
Ordinace tradiční čínské medicíny,  léčitelství, zjištění a rozbor příčiny, bylinné terapie Otrokovice
Ordinace tradiční čínské medicíny, zjištění a rozbor příčiny, léčitelství, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení - Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček Otrokovice
Estetické, bílé zubní výplně, plomby, ordinační bělení zubů
Ordinační bělení zubů můžete podstoupit na Zubní klinice Rafael i v Dentálním centru Otrokovice. Také Vám vyměníme amalgámové plomby za estetické, bílé zubní výplně.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Aquahealing, Shiatsu, Kraniosakrální terapie - úleva od stresu, péče o tělo i duši
Svěřte se do rukou Ing. Petry Stuchlíkové ze Studia Natural life Zlín, dopřejte si péči o tělo i duši při japonské masáži Shiatsu, kraniosakrální terapii, ulevit od stresu pomůže ošetření Aquahealing.
Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Zubní implantáty, výplně v barvě zubu-centrum estetické stomatologie
Zubní implantáty i estetické výplně v barvě zubu si můžete nechat zhotovit v Centru estetické stomatologie MUDr. Chajruševa Zlín a Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Odstranění bolestí zad, kloubů, srovnání těla-Dornova metoda
Dornova metoda je speciální technika masáže, která pomáhá pro srovnání těla. Ve Studiu Věra Otrokovice Dornovu metodu využíváme, pomůže Vám pro ostranění bolestí zad, kloubů, hlavy.
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Lipofilling, tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem
Plastika - estetika Zlín provádí tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem, jde o metodu Lipofilling, která patří mezi nejednodušší metody estetické medicíny.
Privátní wellness, vířivka, sauna Zlín-pronájem pro páry, firemní akce
Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.
Privátní plastický chirurg provádí výkony estetické medicíny
Na klinice Plastika - estetika Zlín provádí výkony estetické medicíny. Privátní plastický chirurg MUDr. Libor Mrňa Vám poskytne osobní konzultace po telefonickém objednání.
Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Elektivní neurochirurgie, chirurgie ruky-poruchy periferních nervů
Plastika-estetika Zlín dělá výkony v oboru periferní neurochirurgie, elektivní chirurgie ruky - u Dupuytrenovy choroby, řeší poruchy periferních nervů při syndromu karpálního tunelu.
Profesionální plastické operace, zákroky estetické chirurgie-operace očních víček, karpálního kanálu, vyhlazení vrásek
Zákroky estetické chirurgie můžete podstoupit na Klinice Plastika - estetika Zlín. Provádíme profesionální plastické operace, nejčastěji vyhlazení vrásek, operace očních víček a karpálního kanálu.