Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Přístrojová diagnostika ověří zatížení organismu - biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom
Studio zdraví LADA Přerov provádí biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom. Přístrojová diagnostika ověří zatížení Vašeho organismu. Jde o kompletní metodu diagnostiky a terapie.
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření pleti
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření i citlivé pleti, ihned viditelné výsledky po prvním ošetření.
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Zdraví se rovná čistá hlava - přístrojová diagnostika, analýza celého těla
Řešte své zdravotní problémy u odborníků. Ve Studiu Zdraví Lada Přerov Vám poradí na základě přístrojové analýzy celého těla. Zdraví se rovná čistá hlava, proto řešíme příčinu, nejen projevy obtíží.
Odstranění chronické únavy, kašle nebo rýmy - nastavení zdravého životního stylu na míru
Ve studiu zdraví LADA v Přerově vám pomůžeme odstranit dlouhotrvající obtíže s chronickou únavou i běžným onemocněním jako je rýma, kašel nebo bronchitida.
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Regenerace organismu - tlaková lymfodrenáž k zlepšení krevního oběhu i zvýšení imunity
Studio Salvea z Hranic je profesionální studio, které kromě cvičebných programů pro mladší i starší generaci zajišťuje například lymfodrenáže, které prospívají k celkové regeneraci organismu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Kondiční orgánový skener vám pomůže poznat vaše tělo
Cítíte-li se unavení a chcete nastartovat svůj organismus nebo zvýšit kondici a zlepšit zdravotní stav, pak zvažte analýzu vašeho těla - kondiční orgánový skener ve studiu zdraví Lada vám pomůže.
Hubnutí souvisí s lymfatickým systémem - přístrojová, manuální lymfodrenáž, lymfatická masáž
Ve Studiu zdraví LADA Přerov Vám vysvětlí jak hubnutí i obranyschopnost organismu souvisí s lymfatickým systémem. Problém s lymfou vyřeší přístrojová lymfodrenáž či manuální lymfatická masáž.
MUDr. Dušan Rak –  privátní ortopedická ambulance ve Šternberku
Trpíte bolestmi zad nebo bederní páteře? Rádi Vám od bolesti zad v naší privátní ortopedické ambulanci pomůžeme.
Správný pitný režim a lymfatické masáže pomohou detoxikaci organismu
Ve Studiu zdraví LADA Přerov provádí lymfatické masáže, které pomohou detoxikaci organismu. Očista těla je přímo závislá na příjmu tekutin, proto je nutný správný pitný režim.
Se sestavením výživového plánu pro lepší a zdravý životní styl vám pomůže Studio zdraví Lada
Udělejte něco pro své zdraví a zlepšete svůj životní styl - navštivte Studio zdraví LADA v Přerově, kde vám zajistí přístrojovou analýzu, regenerační procedury a sestaví výživový plán na míru.
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Poradenství v oblasti zdravého životního stylu, péče o tělo a duši, harmonizace osobnosti
Péči o Vaše zdraví s použitím kvalitních přírodních produktů Vám zajistí KLUB ZDRAVÍ PŘEROV Věra Pitnerová z Přerova. Poradíme Vám, jak zlepšit Vaše zdraví a získat zpět dobrou kondici.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Počítačová analýza chůze - vyšetření chodidel, které odhalí příčiny a vyřeší bolest
Zdravotnické centrum Protetika Jeseník. nabízí počítačovou analýzu chůze, kde podrobně vyšetříme Vaše chodidla a vyřešíme bolest chodidel při chůzi.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Profesionální péče o pleť, mezoterapie, výživa pleti a oslabených vlasů
Mezoterapii pro mladistvý vzhled, odstranění jizev po akné, strií a vrásek, výživu oslabených a řídnoucích vlasů provádí estetická dermatologie MUDr. Květoslavy Novákové, Olomouc.
Detekce, měření a odrušení geopatogenní zóny - zbavte se negativního působení geopatogenních zón
Geopatogenní zóny ovlivňují negativně Vaše zdraví, spánek i náladu. Relaxační centrum Adam Přerov provádí detekce, měření i odrušení geopatogenních zón v lokalitě Olomoucký kraj.
Masáže pro odpočinek i zdraví - vyberte si ruční lymfatickou masáž nebo liftingovou masáž obličeje
Relaxační centrum Adam v Přerově poskytuje relaxační a zdravotní masáže různých typů. Můžete si vybrat jak z masáží lymfatických, tak relaxačních nebo liftingových.
Solná jeskyně a relaxační masáže pro dokonalý odpočinek - dárkové poukazy na prodej
Relaxační centrum Adam v Přerově vám poskytne dokonalý odpočinek - k dispozici je Vám solná jeskyně, objednat se můžete také na relaxační masáže. Na prodej máte dárkové poukazy.
Počítačová analýza chůze - důležité vyšetření při řešení bolesti chodidel
Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc (ve Zdravotnickém centru SALUS) provádí počítačovou analýzu chůze, která je důležitá při řešení bolesti chodidel a jiných zdravotních problémů.
Ergona Olomouc
Diagnostika tělesného a duševního zdraví - léčitel, bylinářství e-shop
Léčitel Kamil Duraj provádí diagnostiku tělesného a duševního zdraví. Navštivte e-shop nebo bylinářství Bylinka v Šumperku a vyberte si z širokého sortimentu bylin, čajů a dalších přírodních produktů.