Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Biorezonance - terapie pro podporu odvykání kouření, cigaret
Terapeutka Petra Pilchová z Ostravy provádí biorezonanční terapii s pomocí nejnovějšího přístroje Bicom Optima 2. generace, který se v mnoha evropských zemích využívá pro podporu odvykání kouření.
Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
OCT podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice, u cukrovky
Optická koherentní tomografie - OCT je podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice či u cukrovky a je prováděna na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Naturopatie – řešení potíží s oslabenou imunitou, odkyselením organismu, hloubkovou detoxikací těla
Potíže s oslabenou imunitou pomáhá řešit Studio naturopatie Pavly Novotné, která se zaměřuje na odkyselení organismu, očistu střev, jater a celého organismu i efektivní hubnutí.
Celostní zdraví - pohled na nemoc trochu jinak, holistický přístup, psychosomatika
Pavla Novotná ve Studiu Naturopatie v Ostravě vám pomůže zjistit příčiny vašich nemocí, špatného zdravotního stavu a pomůže vám uvést vaše tělo a duši do rovnováhy.
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Bezplatná poradna AIDS, HIV - anonymně a bezplatně
Bezplatnou poradnu nemoci AIDS najdete v Ostravě v budově Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě na Partyzánském náměstí. U nás je zřízena bezplatná a anonymní poradna prevence AIDS, HIV.
Nejmodernější metody - umělé oplodnění, léčba neplodnosti, asistovaná reprodukce
Umělé oplodnění, léčbu neplodnosti i asistovanou reprodukci zajišťuje společnost EuroFertil CZ a.s., která využívá ty nejmodernější postupy a metody.
Zdravé, trvalé hubnutí, proteinové potraviny, jídelníček Ostrava
Zdravé a trvalé hubnutí díky proteinovým potravinám a sestavení jídelníčku poskytuje společnost Medidiet v Havířově. Hubněte díky proteinové dietě, která Vám pomůže hubnout zdravě, snadno a rychle. To vše za pomoci našich odborníků, kteří dohlédnou na to, aby Váš jídelníček byl vyvážený a mohli jste bez obav hubnout. Proteinová dieta ...
Odborná léčba neplodnosti, umělé oplodnění, asistovaná reprodukce
Léčba neplodnosti, umělé oplodnění, asistovaná reprodukce, tím vším se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která je Vaším partnerem při léčbě neplodnosti metodami asistované reprodukce.
Digitální OPG rentgen VATECH PaX-i-rentgen zubů šetrně a rychle, Ostrava
Nechejte si udělat šetrný rentgen zubů v Ostravě na poliklinice MEPHACENTRUM, a.s. na oddělení radiodiagnostiky instalován nový šetrný digitální zubní OPG rentgen VATECH PaX-i . Výhodou pro pacienty i lékaře je především rychlost a šetrnost zubního rentgenu. Snímky jsou pořízeny v 5 nasnímaných rovinách za velmi krátkou dobu při extra nízké ...
Wellness, finská sauna, vyhřívaný bazén Ostrava Vítkovice
Sportovně - relaxační areál Ridera Sport, a.s. v Ostravě Vítkovicích Vám kromě bohatého sportovního využití nabízí možnost relaxace v podobě finské sauny, vyhřívaného bazénu či masáží. Přijďte si v soukromí odpočinout od náročného dne a dopřejte svému tělu i duši dokonalou relaxační péči. Připravena je pro Vás široká nabídka wellness služeb, ...
Mamografie, sonografie, denzitometrie Ostava
Hledáte v Ostravě kvalifikované pracoviště na vyšetření prsu? Naše oddělení radiodiagnostiky MEPHACENTRUM,a.s. provádí vyšetření: - mamografie - mamografické vyšetření prsu - screeningová či diagnostická vyšetření - denzitometrie - vyšetření hustoty kostní tkáně, odhalení začínající osteoporózy - sonografie - na Severní Moravě jsme jediní ...
Křišťálová solná jeskyně Ostrava
Máte zdravotní problémy, potřebujete posílit imunitu? Navštivte solnou jeskyni v Ostravě na Charvátské ulici. Na jaké zdravotní problémy je solná jeskyně určená? - onemocnění dýchacích cest, plic, krevního oběhu, krku, nosu, průdušek, některých alerigií, neurotických stavů, depresí, astmatikům - pomáhá uklidňovat, antistresový účinek - ...
CDU SPORT Ostrava
Dietní poradna, snížení váhy, zdravé hubnutí, dieta Ostrava
Poradna pro snížení váhy nabízí služby výživového poradce: - lidem, kteří trpí nadváhou nebo se špatnými stravovacími návyky. Odborně vyškolený výživový poradce: - poskytuje rady a pomáhá zavádět nové stravovací návyky - sestaví plán hubnutí na základě těchto faktorů: - věku, pohlaví, zdravotního stavu, typu zaměstnání, způsobu stravování, ...
Umělé oplodnění, asistovaná reprodukce, léčba neplodnosti Ostrava
Jsme Centrum asistované reprodukce a zabýváme se léčbou neplodnosti: - spermiogram - hysteroskopie - biopsie endometria - laparoskopie - indiopatická neplodnost - stanovení léčebného přístupu - dárcovství vajíček a spermií - mimotělní, umělé oplodnění - vyšetření příčin a následná léčba neplodnosti.
Vinné relaxační balíčky, zámecká vinná koupel Ostrava
Navštivte náš hotel Zámek Zábřeh, s.r.o., nabízíme: - zámecké vinné koupele - relaxační balíčky, víkendové pobyty, vinná romantika na zámku: - zámecké vinné koupele - vinná olejová koupel v dřevěné kádi s peelingem z hroznovými zrníčky a k tomu jemná masáž těla hroznovým olejem - dokonalé soukromí a péče v prostředí renesančního ...