Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
OCT podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice, u cukrovky
Optická koherentní tomografie - OCT je podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice či u cukrovky a je prováděna na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Naturopatie – řešení potíží s oslabenou imunitou, odkyselením organismu, hloubkovou detoxikací těla
Potíže s oslabenou imunitou pomáhá řešit Studio naturopatie Pavly Novotné, která se zaměřuje na odkyselení organismu, očistu střev, jater a celého organismu i efektivní hubnutí.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Močová inkontinence u žen - léčení gynekologických a urologických potíží
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti v Opavě nabízí léčbu gynekologických a urologických potíží, včetně močové inkontinence u žen.
Celostní zdraví - pohled na nemoc trochu jinak, holistický přístup, psychosomatika
Pavla Novotná ve Studiu Naturopatie v Ostravě vám pomůže zjistit příčiny vašich nemocí, špatného zdravotního stavu a pomůže vám uvést vaše tělo a duši do rovnováhy.
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Vyšetření, test intolerance potravin – zjištění potravní nesnášenlivosti
Pokud trpíte nejasnými a chronickými obtížemi, měli byste zvážit test intolerance potravin. Zjištění potravní nesnášenlivosti provádí firma Zdraví bez limitu CZ. Vyšetření provádíme ve dvou variantách
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Bezplatná poradna AIDS, HIV - anonymně a bezplatně
Bezplatnou poradnu nemoci AIDS najdete v Ostravě v budově Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě na Partyzánském náměstí. U nás je zřízena bezplatná a anonymní poradna prevence AIDS, HIV.
MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou
Rehabilitace hrazené pojišťovnou v Opavě provádí Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby a bolesti MUDr. František Golla na ulici Sušilova (bývalý klášter).
Profesionální fyzioterapeut - dárkový poukaz na relaxaci a regeneraci těla
Profesionálním fyzioterapeutem ve Frýdku-Místku, který pomůže Vašemu tělu je Iveta Sedlářová, jenž Vám navíc nabízí dárkové poukazy na relaxaci a regeneraci.