Kromě tradičních lékařských ordinací a specialistů se se svými zdravotními problémy můžete obrátit i na další lékařské odborníky a terapeuty, jako jsou služby logopedie, očkovací centra, fyzioterapie, výživové poradenství, alternativní medicína, dermatologie, homeopatie, plastická a estetická chirurgie, centra asistované reprodukce a další.

Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Lipofilling, tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem
Plastika - estetika Zlín provádí tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem, jde o metodu Lipofilling, která patří mezi nejednodušší metody estetické medicíny.
Privátní plastický chirurg provádí výkony estetické medicíny
Na klinice Plastika - estetika Zlín provádí výkony estetické medicíny. Privátní plastický chirurg MUDr. Libor Mrňa Vám poskytne osobní konzultace po telefonickém objednání.
Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Elektivní neurochirurgie, chirurgie ruky-poruchy periferních nervů
Plastika-estetika Zlín dělá výkony v oboru periferní neurochirurgie, elektivní chirurgie ruky - u Dupuytrenovy choroby, řeší poruchy periferních nervů při syndromu karpálního tunelu.
Profesionální plastické operace, zákroky estetické chirurgie-operace očních víček, karpálního kanálu, vyhlazení vrásek
Zákroky estetické chirurgie můžete podstoupit na Klinice Plastika - estetika Zlín. Provádíme profesionální plastické operace, nejčastěji vyhlazení vrásek, operace očních víček a karpálního kanálu.
Chirurgická úprava, operace očních víček-blefaroplastika
Převislost očních víček vyřeší chirurgická úprava-blefaroplastika. Operace očních víček provádí na klinice Plastika - estetika Zlín MUDr. Libor Mrňa.
Oddělení ústní, čelistní, obličejová chirurgie, traumatologie
Ambulance na Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie a traumatologie Krajské nemocnice Zlín provádí vyšetření pacientů před chirurgickými výkony a ošetření po operacích.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.
Liposukce odsátí tuku tumescentní metodou-rychlé řešení tvarování postavy
Řešení pro rychlé tvarování postavy nabízí Liposukce- Klinika Plastika - estetika Zlín provádí odsátí tuku tumescentní metodou, vede k rychlému zeštíhlení postavy.
Privátní plastická a estetická chirurgie zlepší Váš zevnějšek
Plastika - estetika Zlín, privátní plastická a estetická chirurgie je tu s radou jak zlepšit Váš zevnějšek. Přijďte k nám na konzultace.
Blefaroplastika, face-lift, happy-lift, lipofilling, rejuvenace
Speciální estetické výkony v obličeji provádí Plastika - estetika Zlín. Blefaroplastika, happy-lift, face-lift, lipofilling, rejuvenace vyřeší kosmetické vady.
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Terapie - odstranění psychických problémů, osobní koučink, terapie jídlem Zlín
Trpíte-li psychickými problémy a bloky, snažíte se jich zbavit, dlouhodobě se o něco snažíte a nemáte výsledky nebo se brzy snažit přestanete, nevydržíte při dosahování vašich cílů atd., kontaktujte Petru Drobnou, která se specializuje na služby výživového poradenství - terapie jídlem, kvantovou terapii - odstraňování psychických bloků a ...
Oční optika, vyšetření zraku, optometrie Luhačovice
Oční optika OPTIK ČECH s.r.o. se specializuje na korekci klasických i složitějších očních vad. Profesionálně vyškolený tým Vás po vyšetření zraku provede výběrem brýlových obrub a skel všech cenových kategorií i pro různá využití. Potřebujete brýle na tenis, cyklistiku či plavání? Pak jste na správném místě! OPTIK ČECH s.r.o. Vám precizně ...
Výživový poradce, zdravá výživa, bikini fitness, poradenství Zlín
Rozhodli jste se udělat první krok ke zdravému životnímu stylu a potřebujete výživového poradce, který Vás v oblasti zdravé výživy nasměřuje na správnou cestu? Odborné a individuální poradenství při léčbě obezity, v oblasti redukční a sportovní výživy i racionálního stravování nabízí pomoc výživová poradkyně Petra Drobná ze Zlína. Na ...
Nutrifit, osobní fitness trenér, tělesná analýza, složení těla, InBody 230 Zlín
Pečujte o své tělo a vydejte se na cestu zdravého životního stylu s osobní fitness trenérkou Petrou Drobnou ze Zlína, která Vám s pomocí tělesné analýzy na přístroji InBody 230 pomůže dosáhnout Vašich cílů. Výživou, zdravím a pohybem se výživová poradkyně Petra Drobná zabývá již několik let a na základě získaných zkušeností Vám bude důležitým ...
Amem Zlín-sleva na Venusian co2 karboxyterapie,  regenplazma a-prp
Ambulance estetické medicíny AMEM Zlín jako jedna z prvních kombinuje metody Karboxyterapie a metodu RegenPlazma A-PRP. DEN S NOVINKAMI bez objednání: - ČT 19.2. 10.30 - 17hod ZLÍN - PÁ 20.3. 10.30 - 17hod Bystřice p.H. - ST 25.3. 10.30 - 17hod Kroměříž - PÁ 27.3. 10.30 - 17hod Val. Meziříčí. Konzultace s MUDr. Goldmannovou ...
Změna životního stylu, krátká intervence, úprava hmotnosti Zlín
Pohoda těla a duše pramení ze správného způsobu života, ve kterém je řád. Nevhodný životní styl, nesprávné návyky a stres jsou příčinou mnoha nemocí. Přitom faktory životního stylu lze dobře ovlivnit vhodnými intervenčními postupy. Mezi lidmi často přetrvává názor, že preventivní prohlídky u lékařů naprosto postačí. Ale takto provedená ...
Intuitivní tetování, chromoterapie, permanentní make-up Luhačovice
Jmenuji se Anna Vičánková a pomocí malování, kosmetického ošetření, chromoterapie či tetování poskytuji na jemnějších úrovních pochopení, přijetí a uzdravení problémů lidského těla i duše. Intuitivní tetování Jako zkušená výtvarnice a terapeutka vytvořím na těle obrazec, který je jedinečný v tom, že ho intuitivně maluji přímo na místě, kde ...
Poznej své možnosti
psychotesty řidičů + bilanční diagnostika
Estetická a plastická chirurgie Zlín
Nabízíme výkony estetické a plastické chirurgie: -blefaroplastika - úprava v oblasti očních víček -face-lift - úprava poklesu obličeje chirurgickým výkonem -happy-lift - úprava poklesu obličeje pomocí speciálních vláken -otoplastika - úprava postavení a tvaru ušních boltců -lipofilling - vyplňování vrásek vlastním tukem -readjuvance - ...
Rehabilitace, diabetologická poradna, rentgen Zlín
Služby RTG: Rentgenové oddělení: - klasické rentgenologie, ultrasonografie a pracoviště mammografické - na RTG prováníme - skiagrafické vyšetření skeletu a plic,v nativní snímek břicha - z ultrasonografických vyšetření provádíme sono břicha( jater, žlučníku, ledvin, slinivky a sleziny), měkkých tkání, prsou, krku a sonografii štítné žlázy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Facelift obličeje, operace víček, úprava jizev Zlín
Nabízíme výkony estetické a plastické chirurgie, plastické operace: Estetická chirurgie: -korekce vrásek injekčními implantáty - fillery -blefaroplastika - úprava v oblasti očních víček -face-lift - úprava poklesu obličeje -happy lift - modifikace metody face-liftu -otoplastika - úprava postavení a tvaru ušních boltců ...