Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.
Osteologie, osteologická ambulance - diagnostika, léčba osteoporózy
Mediekos Ambulance, s.r.o. Zlín se zaměřuje na obor Osteologie - diagnostiku, léčbu osteoporózy. Osteologická ambulance je nejen ve Zlíně, ale i ve Vsetíně, Kroměříži, Bruntále a Ostravě.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Dárkový poukaz pro relaxační, léčebné a speciální pobyty v lázních
Věnujte svým blízkým dárek k narozeninám nebo pod stromeček v podobě dárkového poukazu na pobyt nebo samostatné procedury v Lázeňském domě Perla v Lednici.
Domácí péče Hrušková Česká Lípa, péče o pacienty v domácím prostředí, péče o diabetiky, seniory
Společnost Domácí péče Hrušková, s.r.o. nabízí zdravotní domácí péči pro pacienty v domácím ošetřování po propuštění z nemocnic.
Sociální služby pro osoby se zdravotním postižením Prostějov, denní stacionář, aktivizační služby
Nestátní nezisková organizace LIPKA, z.s. z Prostějova poskytuje pomoc a podporu osobám se zdravotním postižením, denní stacionář, aktivizační služby.
Luxusní hotel s wellness uprostřed resortu Hrubá Voda
Plánujete zrelaxovat své tělo i mysl a hledáte k tomu to správné místo? Zveme vás do našeho hotelu Hluboký dvůr, který se nachází v krásném víceúčelovém středisku Resort Hrubá Voda.
Masážní studio Nikol Šindelářová Děčín, tradiční ruční olejové masáže, léčivé zábaly končetin
V masážním studiu Nikol Šindelářová v Děčíně nabízíme tradiční ruční olejové i bez olejové masážní procedury, které blahodárně působí na celé tělo a psychiku.
Wellness sauny, sprchy, vodní postel Liberec
Navštivte luxusní wellness s dispozicí finské sauny nebo infrasauny, vodní postele a relaxační zónou s lehátky - Terasy Cafe, s.r.o. Liberec
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Klinická psychologie pro děti i dospělé v Karlových Varech
Klinický psycholog pro děti i dospělé. Komplexní odborná péče, individuální psychoterapie i hypnóza. Psychologická ordinace PhDr Anny Kotrčové sídlí ve městě Karlovy Vary – Doubí.
Zdravotnické služby, nemocnice, ambulance, pohotovost - Karviná
Nepřetržitý provoz chirurgické ambulance v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj, příspěvková organizace. Profesionální a kvalitní péče, špičkové vybavení a příjemné prostředí. Odborné ambulance.
Nemocnice Karviná - Ráj, příspěvková organizace
Nefrologie Brno, onemocnění ledvin a močových cest, léčba poruch močení, inkontinence, pomočování
Odborná pracoviště nefrologie řeší problémy osob trpící zánětlivým i nezánětlivým onemocněním ledvin a močových cest.
Komplexní léčebná rehabilitační péče pro děti i dospělé
Léčebnou rehabalitační péči pro děti i dospělé zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace Burianová. Poskytujeme kineziologické, terapeutické, kondiční i stimulační procedury.
Masážní salon Kutná Hora, masáž jako dárek, čokoládová masáž, havajská masáž, lymfodrenáž
V masážním salonu v Kutné Hoře provádím masáže, jak klasické tak i havajské, čokoládové, medové i intuitivní, pro masáže používám českou kosmetiku značky Nobilis Tilia.
Rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze - THERAP-TILIA spol. s r.o.
Největší ambulantní rehabilitační pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze poskytuje klientům komplexní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči podpořenou moderními léčebnými metodami.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Léčba postCovid syndromu – rehabilitační program Praha
Byli jste jedním z těch, kteří prodělali onemocnění Covid? Ocitli jste se v situaci, kdy musíte bojovat s následky této nemoci a nevíte si rady s rekonvalescencí?
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Stomatologická ordinace s moderním vybavením a individuálním přístupem
Zubní klinika SD Dental clinic s.r.o. v Praze zajišťuje profesionální přístup a kvalitní péči o Vaše zuby. Prevence, léčba, bělení, zubní implantáty a dentální hygiena to vše na jedné klinice.
Stomatologická ordinace pro děti a dospělé
Praktický zubní lékař v okrese Strakonice MUDr. Pavla Krejnická Vám poskytne tu nejlepší komplexní péči o chrup. Pobočky v Blatné a v Sedlicích.
Kožní ordinace Praha 6 – léčba ekzému, vyšetření znamének, korektivní dermatologie
Kožní ambulance v Praze 6. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Diagnostika a léčba kožních a pohlavních chorob. Profesionální a diskrétní přístup.
Ortopedická ambulance v Praze, prevence a léčba
Léčba při bolesti pohybového aparátu, prevence, diagnostika a léčba páteře, kloubů a kostí, pomoc od bolesti zad, po úrazech zajišťuje ANOSMED s.r.o., Praha.
ANOSMED s.r.o. ortopedie
Nadechněte se horského vzduchu a uvolněte plíce díky relaxačnímu pobytu se vstupem do solné jeskyně
Zhluboka se nadechnout svěžího, čistého vzduchu se můžete v Jeseníkách. Horské lázně Karlova Studánka si připravila rekreační pobyt se vstupem do solné jeskyně a s inhalací oleobalzámem.
Wellness hotel, komfortní ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce
Pokud se chystáte na rodinnou dovolenou či na firemní školení v Jeseníkách, navštivte Wellness hotel Holzberg, kde najdete komfortní ubytování. Objevte wellness oázu v regionu lázní Karlova Studánka.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Ortopedie ve Šternberku a Přerově
Poskytování zdravotních služeb v oblasti ortopedie, preventivní ortopedická vyšetření i řešení akutních problémů nebo zranění, ortopedická péče pro děti i dospělé – ordinace MUDr. Dušan Rak.
Prevence zubního kazu u dětí - moderní dentální klinika v Praze 4
Víte, kdy jít s dítětem poprvé k zubaři? Ideální doba je už v době prořezávání prvních zoubků, tedy zhruba v půl roce věku dítěte.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Poradna pro ženy, gynekologická ordinace v Roudnici nad Labem
Gynekologická ambulance a poradna pro ženy v Roudnici nad Labem. Gynekologická prevence, antikoncepce, léčení gynekologických obtíží i poradenství u neplodnosti.