Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Osteologie - specialista na osteologickou problematiku
Mediekos Ambulance, s.r.o. je zdravotnické zařízení se specializovaným pracovištěm a ambulancí zabývající se problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Léčba hemoroidů, hemeroidy Brno - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Brně v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností. Najdete nás na ulici Bartošova 1832/5, 602 00 Brno.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Brno
Diagnostika, léčba, rehabilitace a operace rukou a plastická chirurgie
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysoké nad Jizerou se již přes 40 let věnuje operacím rukou od diagnóz přes léčbu a rehabilitace, provozuje rovněž plastickou chirurgii.
Plastika prsou od opravdových profesionálů - zmenšení, zvětšení i modelace
Plastiku prsou Vám provede třinecká Plastická a kosmetická chirurgie v čele s MUDr. Danešem Raškou a MUDr. Jiřím Palkovským, která se vždy snaží o to, aby klienti byli maximálně spokojeni.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Fixní rovnátka, aparátky - kovové, keramické
Ortodontické vady pomohou vyřešit fixní rovnátka, aparátky - ať už kovové či keramické, pomohou Vám srovnat chrup. V lokalitě Zlínsko se obraťte na MDDr. Vaškovou - Ortodoncie Otrokovice s.r.o..
Ortodoncie Praha – pro Váš krásný úsměv
Skrýváte úsměv z důvodu křivých zubů? Neváhejte a objednejte se na dentální kliniku Dental Office H33 s.r.o. v Praze, kde mají oddělení ortodoncie pro děti i dospělé.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Chirurgie, chirurgická ambulance, radiologická ambulance, ambulantní vyšetření - Benešov
Chirurgická ambulance s.r.o. se sídlem v Benešově provozuje chirurgickou a radiologickou ambulanci.
Ortopedická ambulance pro děti a dospělé –ortopedická  péče i speciální úkony, vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu
Ortopedie Wellnerova v Olomouci poskytuje kompletní ortopedickou péči pro dětské i dospělé pacienty. Provádíme speciální úkony i vyšetření kloubů, kyčlí a pohybového aparátu.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Revmatologie a interní nemoci - vyšetření, prevence a diagnostika v Intersok s.r.o.
Intersok s.r.o. ze Sokolova a Chodova se zaměřuje na vyšetření, prevenci a diagnostiku revmatologických a interních problematik, zajišťuje předoperační vyšetření nebo EKG.
Implantologie – šetrná náhrada chybějících zubů titanovými implantáty
Zavedení zubních implantátů svěřte do rukou stomatologické kliniky DentArt v Brně. Zubní implantáty zavádíme tou nejšetrnější metodou pomocí nejmodernějších přístrojů.
Dovolená a luxusní privátní wellness Liberec - zasloužený odpočinek a relaxace!
Chcete si užít klidnou dovolenou a poznat krásy Liberce? Toužíte po odpočinku a relaxu? Tak se ubytujte v našich moderních apartmánech Terasy Café.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Mammární ambulance, ultrazvukové vyšetření chorob prsů
Mammární ambulance MUDr. Bohuslava Navrátila, patřící společnosti Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín, slouží k vyhledávání a sledování chorob prsů pomocí ultrazvukového vyšetření.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Řízená kontrolovaná detoxikace organismu pod dohledem detoxikačního poradce
Helena Janušková ze Zlína pomáhá u dospělých i dětí s chronickými potížemi. Využívá metodu C.I.C - řízená kontrolovaná detoxikace organismu. Svěřte se do rukou detoxikačního poradce.
Botulotoxin|Třinec, odstranění vrásek, snížení pocení
Aplikací Botuloxinu, který pomáhá s odstraněním vrásek až na 15 měsíců či s nadměrným pocením, se zabývá PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE v Třinci. Výsledky je možné pozorovat již po pár dnech.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Tradiční čínská medicína jako cesta ke zdraví a rovnováze v organismu - MUDr. Josef Maček
Tradiční čínská medicína v podání MUDr. Josefa Mačka Vám pomůže se zdravotními potížemi. Léčit s ní můžete astma, Crohnovou nemoc, neplodnost i migrénu.
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
Gynekologická ordinace a centrum krásy 2v1 Moravskoslezský kraj
Gynekologická ordinace, gynekologická péče pro ženy každého věku, centrum zdraví a krásy Šumperk, estetické zákroky a nabídka masáží.
Gynekologická ambulance Brno, prevence a léčba
Gynekologie, prevence, léčba zánětů i neplodnosti, očkování proti HPV viru, konzultace a recepty na antikoncepce, pravidelné prohlídky v těhotenství či přerušení těhotenství v ordinaci v Brně.
GYNPRIVAT, spol. s r.o.
Bělení zubů nejmodernějšími technologiemi – Airflow, ordinační bělení
Oslňte své okolí krásným a zářivě bílým úsměvem. Stomatologická klinika DentArt Brno provádí ordinační bělení zubů pomocí nejmodernějších technologií.
Stomatologická laboratoř - výroba a oprava zubních náhrad, korunek nebo můstků
Stomatologická laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín pro Vás vyrobí snímatelné i fixní zubní náhrady, korunky i můstky. Zaměřuje se i na jejich opravy.
Stomatologie Praha 5 - soukromá zubní ordinace rodinného typu - přijímáme nové pacienty!
Nemáte stále svého zubního lékaře a potřebujete akutně ošetřit bolest zubu či si nechat provést dentální hygienu? Soukromá zubní ordinace na Praze 5 je tu pro Vás!
Kardiologie, léčebná a preventivní vyšetření v oblasti srdečních vad, EKG, ECHO - Praha
Specializovaná kardiologická vyšetření EKG, ECHO a ostatní lékařské úkony spojené s onemocněním kardiovaskulárního systému provádí MUDr. František Vinš v Praze.
Lázně na Moravě - léčebné a relaxační pobyty v Lázeňském domě Perla
Navštivte lázně na Moravě - Léčebný dům Perla v Lázních Lednice, který poskytuje široké spektrum léčebných a relaxačních procedur pro pohybový i lymfatický systém.