Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Dětská osteologie - osteologická ambulance pro prevenci, léčbu osteoporózy
Zdravotnické zařízení Mediekos Ambulance, s.r.o. má několik specializovaných pracovišť Osteologie ve Zlínském Kraji, nyní i v Kroměříži. Osteologická ambulance se zabývá problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Kroměříž
Odstranění znaménka i kožních nádorů za pomocí nejmodernějších metod
Máte-li kdekoli na těle znaménko nebo kožní výrůstek či nádor, můžete se obrátit na privátní plastickou chirurgii MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci, kde Vám kožní defekty odstraní
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Wellness hotel, luxusní ubytování, Beskydy resort, relaxace, sauna, bazén, venkovní jezera, masáže
Hotel Ondrášův dvůr nabízí komfortní ubytování v krásném prostředí. Užijte si relaxaci a zábavu v srdci Beskyd!
Hotel Ondrášův dvůr
Saunování s blahodárnými účinky na zdraví člověka a jako prevence – sauna pro děti
Saunování s blahodárnými účinky na zdraví, prevenci a sloužící i jako regenerace svalstva je možné ve wellness centru HEALTH PARK Opava s velkým množstvím saun nejen pro dospělé ale také pro děti.
HEALTH PARK Opava
Mamografická a ultrazvuková vyšetření prsu - objednejte se na preventivní prohlídku!
Preventivní mamografická a ultrazvuková vyšetření prsu poskytuje ProMedica spol. s r.o. v Prostějově - objednejte se na preventivní prohlídku i vy!
ProMedica spol. s r.o.
Relaxační pobyt v hotelu s wellness centrem – masáže, vířivka, finská sauna, skotská sprcha
Privátní wellness, luxusní ubytování , masáže, finská sauna, vířivka a mnohé další – dopřejte si klid a odpočine v rámci pobytu v Hotelu AVANTI s vlastním wellness centrem v centru Brna.
Hotel AVANTI****
Osteologické pracoviště, osteoambulance - diagnostika, léčba osteoporózy
Mediekos Ambulance, s.r.o. má další specializované osteologické pracoviště v regionu Zlínský kraj - v Kroměříži, Náměstí Míru 3760/11. Osteoambulance řeší diagnostiku a léčbu osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Kroměříž
Energetické, uvolňující masáže pro ženy i muže, které rozvinou vaše smysly
Nechte se hýčkat a rozviňte vaše smysly při energetických a uvolňujících masážích, které jsou vhodné pro ženy i muže - Navštivte Klub energy v Šumperku a Zábřehu.
Vyšetření párů z důvodů potíží s otěhotněním – sterilita či opakované potraty
V ambulanci Genetika Ostrava s.r.o. poskytují konzultaci a molekulárně genetické vyšetření párům s poruchou plodnosti, nedaří-li se otěhotnět minimálně 12 měsíců či v případě opakovaných potratů.
Genetika Ostrava s.r.o.
Relaxační pobyt pro dámy s polopenzí ve wellness hotelu
Relaxační pobyt pro dámy plný dobrého jídla, pití, odpočinku a zábavy s kamarádkami poskytuje Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích na jižní Moravě.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Kožní ambulance, dermatovenerologie, kožní onemocnění, dermatologie, léčba kožních a pohlavních chorob, Praha
Kožní ambulance Fialová, s.r.o. se zabývá dermatovenerologií, tedy léčbou kožních onemocnění a pohlavních chorob. Provádí diagnostiku a léčbu kožních onemocnění.
Ambulance tělovýchovného lékařství pro zdravotní a zátěžové sportovní prohlídky
Ve zdravotnickém zařízení Mediekos Ambulance Zlín je nová ambulance tělovýchovného lékařství MediSport. Vybavena je moderním zařízením pro zdravotní a zátěžové sportovní prohlídky.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Ambulantní operace - plastické, kosmetické, spolupráce s pacientem
Široké spektrum plastických i kosmetických operací, při kterých je jinak nutná hospitalizace, provádí privátní Plastická a kosmetická chirurgie při spolupráci s pacientem nebo rodinou ambulantně.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Tradiční čínská medicína TČM, byliny, wany, pilulka Hořce - eshop
Tradiční čínskou medicínu v Ostravě praktikuje terapeutka TČM Ludmila Pavlíková, která se zabývá také prodejem bylin, wanů, pilulek hořce a spousty dalších přírodních produktů.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Test MOJE GENY – preventivní vyšetření, které není hrazeno pojišťovnou
Pro partnery plánující těhotenství, především pokud se u nich jedná o neplodnost, spontánní potraty, příbuzenské sňatky, nebo pro adoptované je vhodný test MOJE GENY v ambulanci Genetika Ostrava s.r.o
Genetika Ostrava s.r.o.
Tělovýchovné lékařství - diagnostika a terapie v oblasti sportovní medicíny
Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín od listopadu rozšíří služby o tělovýchovné lékařství - poskytovat budeme komplexní služby v oblasti sportovní medicíny, diagnostiku i terapie.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Hydrocolon terapie - výplach tlustého střeva je formou detoxikace organismu
Centrum zdraví a krásy Hébé s.r.o. Zlín provádí i moderní metodu detoxikace organismu - Hydrocolon terapii. Jde o výplach tlustého střeva za účelem odstranění nežádoucích nánosů.
Fissury neboli anální praskliny léčba Praha – netrapte se zbytečně
Trpíte nepříjemnou bolestí v oblasti konečníku? Netrapte se zbytečně a beze studu navštivte specialisty na léčbu fissur neboli análních prasklin či trhlin na klinice ON CLINIC, s.r.o. v Praze.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Ortopedická péče, gynekologicko-porodnická péče a náběr nových pacientů v KCK Salve s.r.o.
KCK Salve s.r.o. z Prahy je specializované ambulantní zdravotnické středisko, které nové rozšířilo ordinační hodiny a nabírá nové pacienty, a to dospělé i děti.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Pravý relax ve wellnes hotelu v Jeseníkách - bazén, sauna, vířivka whirlpool, masáže
Zažijte pravý relax ve wellnes v Jeseníkách. V hotelu Holzberg se můžete těšit na bazén, saunu, vířivku whirlpool i masáže od zkušených masérů. Čeká Vás skvělá restaurace s poctivou českou kuchyní.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Dietologie, hubnutí bez hladovění, speciální dieta, zdravé hubnutí, aplikace akupunkturních jehel
MUDr. Josef Dvořák má mnohaletou praxi v oblasti dietologie. Pomůže Vám zhubnout bez hladovění a následného jojo efektu.
Vyšetření a poradenství při změně životního stylu, pro zlepšení výkonnosti u sportovců
Odborné poradenství při změně životního stylu nebo pro zlepšení výkonnosti u sportovců Vám poskytneme v ambulanci tělovýchovného lékařství MediSport, kterou nově najdete v Mediekos Ambulance Zlín.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Pro koho je genetické vyšetření určeno a kdo by měl genetickou ambulanci navštívit
Komplexní služby v oblasti genetického vyšetření naleznete v ambulanci Genetika Ostrava s.r.o., které jsou vhodné pro klienty s poruchou plodnosti, rodiny s onkologickou zátěží a gravidní ženy.
Genetika Ostrava s.r.o.
Rychlé objednání na rehabilitaci ve Zlíně - léčba poúrazových stavů, ortopedického onemocnění
Mediekos Ambulance s.r.o. poskytuje na rehabilitaci ve Zlíně diagnosticko-terapeutickou péči dospělým i dětem. Můžete u nás očekávat rychlé objednání! Léčíme poúrazové stavy, ortopedická onemocnění.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Genetické vyšetření pro děti, partnery, manžele a vyšetření rakoviny prsu
Pokud máte podezření na vrozenou vadu, obáváte se neplodnosti nebo chcete vyšetřit rakovinu prsu, obraťte se na společnost Genetika Ostrava s. r. o., která provádí genetické vyšetření v Praze.
Genetika Ostrava s.r.o.