Nemocnice a polikliniky jsou zdravotnická zařízení poskytující komplexní zdravotní péči pacientům. Můžete tak navštívit kliniky a polikliniky jak státní, tak i soukromé a nemocnice fakultní, krajské, městské i obecní či zřizované dalšími právnickými subjekty. Najdete zde různé ambulance a oddělení jako chirurgie, ortopedie, ORL a další.

Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Péče o sportovce Praha – pro zdravý pohyb bez rizika bolesti či úrazu
Ať již sportujete závodně nebo rekreačně, zasloužíte si odbornou péči o Vás pohybový aparát. Klinika komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. z Prahy Vám zaručí profesionální a efektivní přístup.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Fyzioterapie a rehabilitace při akutních i chronických problémech Praha
Poruchy pohybového systému organismu nejsou příjemnou záležitostí. Jejich projevy se však dají diagnostikovat a na základě toho i léčit.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Preventivní programy jsou investicí do vlastního zdraví, která se vyplatí
Prevence je důležitá. Nezanedbávejte ji. Může totiž včas odhalit některá velmi závažná onemocnění anebo alespoň varovat před budoucími zdravotními riziky.
Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Nemocnice Na Homolce - diagnostické a léčebné metody
Kardiocentrum Nemocnice Na Homolce nabízí komplexní diagnostickou a léčebnou péči pacientům s onemocněním srdce a cév pomocí nejmodernějších postupů.
Program ROYAL – nadstandardní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vyzkoušejte naše služby.
Patříte mezi nejnáročnější klienty, kteří hledají opravdu kvalitní a nadstandardní služby ve zdravotnictví? Staňte se členem našeho programu ROYAL, který spojuje efektivitu s nejvyšší kvalitou.
PERFECT program - zdravotní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vaše zdraví je pro nás prioritou
O své zdraví chce dbát asi každý. Ne každý chce však strávit hodiny čekáním na lékařské vyšetření. Naštěstí je tady ale program PERFECT.
Preventivní programy Nemocnice Na Homolce Praha - pomáháme Vám zavčas odhalit závažná onemocnění
Nejlepší obranou před nemocemi byla, je a bude prevence. Proto nečekejte s návštěvou lékaře na to, až budete vážně nemocní, ale předejděte tomu, aby tato situace nastala.
JUNIOR program pro děti - Nemocnice Na Homolce Praha - specializovaná péče pro děti do 19-ti let věku
Zdraví vlastních dětí je pro každého rodiče jistě prioritou číslo jedna. Dopřejte jim proto nadstandardní zdravotní péči, kterou jim s radostí poskytne naše centrum Homolka Premium Care a.s.
Podologické vyšetření Praha – komplexní vyšetření nohou
Vyšetřením noh neboli podologií se zabývá firma Monada Praha. Provedeme vyšetření nohou, navrhneme řešení nalezených vad a vyrobí na míru ortopedickou pomůcku (stélku), která Vám s vadou pomůže.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Neinvazivní laserová terapie Praha 8 – léčebný i kosmetický efekt
Laserterapie je moderním bezbolestným způsobem léčby, který zajišťuje Klinika komplexní rehabilitace Praha 8.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Přístrojová lymfodrenáž Praha 8 – odlehčete svým končetinám
Potřebujete osvěžit unavené končetiny? Na Praze 8 Vám nabízí masáž nohou pomocí přístrojové lymfodrenáže.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Estetická dermatologie Praha – odstranění drobných nedostatků na obličeji pomocí laseru
Klinika Dermastar Praha nabízí služby v oblasti estetické dermatologie. Odstraňuje nebo zmírňuje nedostatky na Vaší tváři, dekoltu či rukou. Pokud Vás trápí vrásky, pigmentové skvrny, ustupující brada, jizvy po akné nebo si chcete naopak omladit krk či dekolt na klinice Dermastar Vám pomohou. Používají novou laserovou techniku SmartXide, která ...
Nitrooční operace Klinika Dr. Pírka Mladá Boleslav
Oční chirurgové TOP ESTETIC dokážou jako jedni z mála provádět efektivní, bezpečné a precizní nitrooční operace. Zákroky probíhají v příjemných a profesionálních prostorách Kliniky Dr. Pírka v městě Mladá Boleslav. Specializace na různé úkony: - Operace šedého zákalu - Zákrok odstraňující refrakční vadu (kompletní odstranění závislosti na ...
Poruchy sluchu diagnostikujeme i odborně léčíme Praha - vybere Vám i vhodné sluchadlo
O to, aby byly veškeré poruchy sluchu u pacientů všech věkových kategorií správně diagnostikovány a léčeny se proto staráme ve společnosti COMHEALTH.Rádi Vám doporučíme řešení přesně na míru.
Bělení zubů v ordinaci Dental Office H33 v Praze - již od  3 990,-Kč
Jste milovníky cigaret, kávy nebo rovnou obojího? Nedokážete se zbavit svých zlozvyků i za cenu, že vaše zuby mají odstín tmavší, než jak by měly zdravé zuby vypadat?
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
LASIK HAPPY DAYS POKRAČUJÍ
Nosíte brýle či kontaktní čočky? Vadí Vám při sportu či při každodenních činnostech? Pokud patříte mezi ty, kteří uvažují o laserové operaci očí, tato nabídka je právě pro Vás. V této úspěšné akci jsme zbavili brýlí více jak 250 spokojených pacientů. Přidejte se k nim i Vy a to za skvělou cenu jen 13.900,- Kč za jedno oko.
Akupunktura je čím dál populárnější alternativní léčebná metoda (Praha)
Tradiční čínskou léčbu akupunkturu Vám nabízí Klinika komplexní rehabilitace MONADA Praha 8.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Léčba očí špičkovým laserem Praha
Žít se zhoršeným zrakem určitě lze, ale mnohým lidem se to nelíbí a chtějí s tím něco udělat. Pokud do této skupiny patříte i vy a brýle či čočky vás obtěžují, využijte laserovou operaci, která vám pomůže. Léčbu očí laserem provádí privátní Oční centrum Praha, které má v této oblasti zkušenost více jak patnáct let. V nabídce očních operací ...