Vedete lékařskou praxi a hledáte potřebné vybavení vhodné do zdravotnického zařízení? Ať už se jedná o ambulance, lékařské služby první pomoci, nemocnice, porodnice, polikliniky, laboratoře, lékárny či další zdravotnická zařízení ani jedno z nich se neobejde bez kvalitního vybavení od nábytku přes zdravotnické pomůcky až po nástroje a přístroje.

Přístroje pro chirurgické obory, gynekologii, orthopedii/arthroskopii, ORL, urologii
Přístroje pro zdravotnictví, laparoskopické technologie a zařízení pro chirurgické obory, gynekologii, ORL, orthopedii i plastickou chirurgii dodává LaparoTech Instruments, s.r.o.
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG, systémy ohřevu krve a roztoků, systémy ohřevu pacienta, pulzní oxymetry, pletysmografy.
Prodej Eshop - zdravotnický materiál, dezinfekce, laboratorní technika Hradec Králové
Kompletní nabídka zdravotních přístrojů, techniky, zdravotního materiálu a služeb - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Zkoušky a servis pro používání zdrojů ionizujícího záření Jindřichův Hradec
Rentgeny, zubní a veterinární RTG, CT, mamograf a jiné zdroje ionizujícího záření servisuje a zkouší společnost Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Speciální mobilní zástěny Praha - pro okamžité vytvoření diskrétní zóny
Ryze česká společnost vyrábějící primárně zdravotnické vybavení LABO-MS se sídlem v Praze nabízí speciální mobilní zástěny pro okamžité vytvoření diskrétní zóny všude, kde je potřeba.
Zástěny do ordinací a nemocnic – skládací, mobilní i pevné
Mobilní, pevné i skládací zástěny od společnosti LABO-MS z Prahy jsou určené nejen do ordinací a nemocnic, ale všude tam, kde je třeba zaručit soukromí klientů.
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Rentgenová zařízení, servis, revize RTG, Jindřichův Hradec
Zkoušky rentgenových zařízení dle Vašich požadavků, servis RTG, vypracování dokumentace RTG i dohled nad radiační ochranou provádí Karel Zeman po celé ČR.
Vyspělá keramika pro zdravotnická zařízení - Biokeramika CeramTec BIOLOX
Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem v oblasti výroby vyspělé technické keramiky pro zdravotnická zařízení.
Špičková zdravotnická technika, prodej a distribuce prvotřídních lékařských přístrojů
Lékařskou techniku, servis i zákaznickou podporu poskytuje společnost MEDATA, spol. s r.o. z Brna – Černá Pole. Zprostředkováváme zdravotní přístroje na vysoké technické úrovni.
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.
Produkty Intervence od světových výrobců - Intervenční kardiologie a radiologie
Společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze nabízí nemocnicím a klinikám pro jejich oddělení intervenční kardiologie a radiologie kvalitní produkty intervence od světových výrobců.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Výhradní distributor produktů APPLEDENTAL, zařízení pro stomatology a zdravotnictví
Kvalitní a spolehlivé stomatologické produkty Vám dodá společnost APPLEDENTAL CZ s.r.o. z Brna Žabovřesky. Prodáváme zdravotnické prostředky s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.
Prodej, servis Bodystat, analyzátor složení těla - bioimpedanční analýza
Společnost OPTING servis Luboše Ševčíka v Ostravě Vám jako specialista na laboratorní a zdravotnickou techniku exkluzivně nabízí bioimpedanční analyzátor složení těla - Bodystat.
Lékařská vyšetřovací, operační lampa, LED svítidlo pojízdné, nástěnné i stropní
Pro vyšetření či operaci prodává společnost Laboratorní a zdravotnická technika Opting servis lékařské lampy s LED svítidly, které mohou být pojízdné, nástěnné i stropní.
Výroba dentálních materiálů Jičín -  kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře
Nabízíme kompletní řešení pro zubní lékaře a laboratoře jako jsou zuby, zubní pryskyřice, formovací a jiné materiály - SpofaDental a.s. Jičín
SpofaDental a.s. Stomatologický materiál Jičín
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Rentgen servis Jindřichův Hradec
Pracujete s rentgenem a hledáte odbornou firmu, která nabízí servis a zkoušky těchto přístrojů? Neváhejte se obrátit na Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Intervenční kardiologie a radiologie - produkty a přístroje Praha
Produkty určené specializovaným pracovištím a klinikám intervenční kardiologie a radiologie nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře